no jak liczysz ze cos wzrosnie w przeciagu do 5 lat to jestrs w błedzie , mysle ze teraz zatrzyma sie , bo nie opłaca sie juz sprzedawac mieszkan po cenach samochodu , to sie mija z celem , a robi to tylko desperat . TAK MYSLĘ ! mieszkan nie przybywa , a jak tak to koszt kolosalny i czynsz.... To co kupiłem ma czynsz 70 zł
i wszystkie te tanie sie sprzedały pilotowałem kawalerke za 37 tys wczoraj jeszcze była dzis juz jej nie ma , sprzedana ! a koszt utrzymania miesieczny był 170 zł z ogrzewaniem , metraz mały bo 20 metrów , ale ładna była , zły jestem ....
kiedy 7 lat temu kupiłe m działke budowlana zapłaciłem za nią (ponad 830 metrów ) 27000 żł z notariuszem i z skarbówką , dzis mi płaca za nią 160000 zł a własciciel mnie prosił kup PAN JESZCZE JEDNĄ

TRZEBA było go słuchac .
W górach jak kupowałem (Kocierz Rychwałdzki) to mi mowiono - rany ! to koniec swiata ! po co ci to ? jak to zobaczyłem to sie zakochałem w miejscu , przepiekne , a jeszcze jak dodasz do tego desperata ktory na adwokata potrzebował 2000 zł to masz obraz - dzis nie dosc ze działka mnie nic nie kosztuje , bo zniesli opłaty roczne decyzja gminy za działki rekraacyjne budowlane to koszt metra siega ponad 1000 zł
te rzeczy nie tanieją .. takie jest moje zdanie.
Banki zyja tez z ludzi , to sie wiec zmieni , wszystko jest celowe

to są skurczybyki