rzeczywistość te Twoje wyobrażenia prędko zmieni
watpie
tak czy inaczej, ja czuje ze mam racje i juz...a ze wy sie smiejecie to...przykro mi
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mati_00 pisze:to nie możliwe...te dwie osoby muszą się spotkać, tak już jest...jeśli się nie spotkają jednak, to odnajdą się po śmierci, w Niebie czy gdzie tam pójdą...
Mati_00 pisze:Elspeth napisał/a:
W takim razie skoro Twoja teoria jest prawdziwa, to co sprawia, że ludzie Ci są w odpowiednim wieku dla siebie?
po prostu rodzą się w podobnym czasie i już
Mati_00 pisze:Cytat:
rzeczywistość te Twoje wyobrażenia prędko zmieni
watpie
tak czy inaczej, ja czuje ze mam racje i juz...a ze wy sie smiejecie to...przykro mi
shaman pisze:A jakieś mocniejsze argumenty niż "po prostu" i " ja czuję, że mam rację"?
A jakieś mocniejsze argumenty niż "po prostu" i " ja czuję, że mam rację"?
mrt pisze:Mati_00 napisał/a:
ja osobiście wierzę, że jedna dusza została podzielona pomiędzy dwa ciała i one się szukają... hehe i będzie TA jedyna Miłość, ale człowiek może mieć wielu partnerów, których będzie kochać...ale nie tak jak Tą Jedyną "Połówkę"
Jasne. I na pewno urodziła się w Polsce, bo Bóg tak chciał. I najlepiej w Twoim mieście.
TedBundy pisze:mrt napisał/a:
skoro wybrała Cię jedna dziewczyna, to nie znaczy, że jakakolwiek inna chciałaby z Tobą być. A za Bradem Pittem lecą tabuny. I to jest ta różnica
nie lecą za nim, tylko jego szmalem. Tak, to kure.wsko istotna różnica
TedBundy pisze:lollirot napisał/a:
no pewnie, zwłaszcza jakby miał wygadywać to, co wygaduje
prawda ma to do siebie,że w oczy kole Nic odkrywczego i rewolucyjnego nie napisałem
Mona pisze:Małe OT i ja bardzo poproszę agnę o wymienienie cech, z których jasno wynika, że Braciak Piciak jest przystojny.
pani_minister pisze:i Wichry Namiętności, jak mogłam zapomnieć
TedBundy pisze:Sympatyczne to jest, swoją drogą
jamaicanflower pisze:Ja jedynie odsyłam Matiego do podpisu lolli
Mona pisze:Co Wy chcecie od Chłopaka i czy każdy tutaj w wieku 17 lat trzymał w garści absolutnie idealne argumenty? Dajcie rozwijać się młodzieży - wyluzujcie
Mati_00 pisze:ehh...wierze w takie coś i już, nie znajdę na to dowodu, że tak jest...ale przyjemność mi sprawia wierzyć w takie coś, bo do tej pory wszystko u mnie ułożyło się w ten sposób
jamaicanflower pisze:Nikt tu nie chce wyszydzać, ale jeśli jest się stałym bywalcem na forum, to po prostu rozumie się całą resztę w pół słowa, posługujemy się tutaj skrótami myślowymi
TedBundy pisze:bije swoim cynizmem mnie na głowę
shaman pisze:Wujo shaman wydobył z niego to, co najlepsze
tarantula pisze:chlopak ma swoje zdanie i nic Wam "staruchom" do tego
jamaicanflower pisze:Czy Mati znajdzie opracie w wuju shamanie, gdy nadejdą cieżkie czasy i cos raczy spaczyć Teorię o Jednej Jedynej?
jamaicanflower pisze:Czy Mati znajdzie opracie w wuju shamanie, gdy nadejdą cieżkie czasy i cos raczy spaczyć Teorię o Jednej Jedynej?
TedBundy pisze:Z przedziału wieku 19-22
A Ty masz zaledwie 22...
TedBundy pisze:To nawet zabawne, nieprawdaz?
shaman pisze:Oczywiście, że nie. Ale do tej pory, to już zdrowy rozsądek z pewnością rozpocznie karierę w jego umyśle. A szczerość pozostanie. O. Wujo shaman wie co robi.
Mati_00 pisze:i ja postaram się podchodzić, z troszkę większym "luzem"
Mysiorek pisze:jak Mati swoją wizję?
jamaicanflower pisze:trudną miłość przechodzoną niż błyszcząca niczym nowa para lakierek
Mona pisze:Wyluzować się możesz, ale zawsze bądź sobą, pomimo
Mona pisze:skoro młodzi ludzie wywołują sobie sami ów tragizm, wierząc uparcie w mękę związaną z miłością. Jak sobie wierzą, tak i mają.
TedBundy pisze:Przy całej mej sympatii do Lolli, bije swoim cynizmem mnie na głowę.
Mona pisze:Jak sobie wierzą, tak i mają. Tylko, po co?
runeko pisze:Czlowieka nie zmieni podkpywanie jego wyobrazen, wrecz przeciwnie- utwierdzi go w tym, ze to on ma racje.
Mysiorek pisze:No właśnie jak to jest?
Czy szukamy tych, których sobie wymarzyliśmy?, czy takich, którzy tylko nam odpowiadają? A może bierzemy to co leci i co można z tego jeszcze wycisnąć?
Ile/ilu z Was ma partnerów wymarzonych? (jakieś Pity ktoś posiada?)
shaman pisze:Jeśli takie malutkie podkopywanko na forum potrafi zmienić przekonania człowieka, to o kant d takie przekonania rozbić.
shaman pisze:Jeśli takie malutkie podkopywanko na forum potrafi zmienić przekonania człowieka, to o kant d takie przekonania rozbić.
runeko pisze:Ty chyba naprawde masz problemy z czytaniem. Przeciez ja wlasnie to napisalam.
runeko pisze:TedBundy napisał/a:
Przy całej mej sympatii do Lolli, bije swoim cynizmem mnie na głowę.
Gdzie?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 104 gości