Co nie Yasmine?
( gdybys tylko jeszcze wrzucila jakies ujecie "z prozdu"... To by bylo!)
EDIT- moj blad, wszystko jak ma byc, tak jest. Tym bardziej mi sie rylo cieszy.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Wujo Macias pisze:Ze na Yas mozna zawsze liczyc, jesli chodzi o grono.
Co nie Yasmine?
( gdybys tylko jeszcze wrzucila jakies ujecie "z prozdu"... To by bylo!)
EDIT- moj blad, wszystko jak ma byc, tak jest. Tym bardziej mi sie rylo cieszy.
księżycówka pisze:Cytat:
No co? Ja do metra musze dojechac. <ze 2 przystanki ale jednak rano na piechote to mi sie dralowac nie chce> , a nawet z ta przesiadka jest szybciej niz tramwajem co jest pod nosem.
Niom na Żoliborzu mieszkam. 2 przystanki tramwajowe od Arkadii.Marissa pisze:mieszkałaś gdzieś blisko gdzie ja mieszkałam w Wawie i dopiero teraz przesiadłaś się na metro.
Pierwszy raz w zyciu jezdze nim do pracy.Marissa pisze:dopiero teraz przesiadłaś się na metro.
Szkoda, że po fakcie.
Joasia pisze:Jjjjasne, tak takSaliMali pisze:jako kolega![]()
Cieszy mnie że SaliMali ma fazę cieszenia się z 18latka![]()
Cieszy mnie dzisiejszy dzień.
Miło mi, ze Ciebei to cieszyJoasia pisze:Cieszy mnie że SaliMali ma fazę cieszenia się z 18latka![]()
mnie cieszy, ze Joasia (chyba) nie zaluje podjetej jakis czas temu decyzji i ze i ją cos cieszyCieszy mnie dzisiejszy dzień.
chyba tylko wyadaje sięWujo Macias pisze:SaliMali wydaje mi sie dosc powazna panna, jak na 20 lat, wiec troche mnie to dziwi.
Macias pisze:SaliMali wydaje mi sie dosc powazna panna, jak na 20 lat, wiec troche mnie to dziwi.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 221 gości