Maverick ma w Swoim opisie

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 06 paź 2005, 23:42

Dla mnie czucie sie urazonym i oburzonym z powodu podpisu, tylko dlatego ze Mav uzyl slowa "mydlo" a nie np. "dzem truskawkowy" jest smieszne i tyle, to ze Wam sie kojarzy to z nazizmem to wasz problem a nie jego, tymbardziej ze nie odniosl sie nigdzie do tamtych czasow, tylko wy podczepiliscie slowo "mydlo" pod II wojne swiatowa.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 06 paź 2005, 23:44

złotooka kotka, ja sie uwazam za patriote choc nie obchodzi mnie specjalnie co bylo kiedys. Patrze co jest dzis i co bedzie jutro. Przeszlosc zostawmy historykom.

I masz racje - nic nikomu do tego na kogo glosujesz. Masz prawo glosowac na kogo chcesz. Co nie zmienia faktu iz w Polsce sa partie dla Polski lepsze i gorsze, a my przy wyborze swojej czesto popelniamy grzech zaniedbania.
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 06 paź 2005, 23:52

Ale jak ktos tu napisal podpis Mava to bylo male ziarenko, nieprzyjemne, ale male.
Szokujaca byla reakcja co po niektorych...
Tu nie chodzi o samo sformuowanie, to tylko podwaliny do rozpoczecia dyskusji o:

J. M. Devil pisze:Zaczyna się wręcz, jak to często bywa, o czymś znacznie poważniejszym - sensie pamiętania, szacunku dla pomordowanych i przerobionych na mydło

i jeszcze:

J. M. Devil pisze:I właśnie dlatego reaguję. Nie dlatego, że jakiś "mądry" palnął bez zastanowienia, tylko dlatego, że coś jest nie tak z reakcjami na to.
Bo Maverick podpis już zmienił, a podejście pozostałych jest bez zmian.

Bo zmienil, pozno, niechetnie, ale zmienil. I to nie on krzyczy wielkim glosem jak to niemamy racji, i w ogóle to wszystko dawno i nieprawda.

Edit:
Dla mnie akurat przeszlosc jest wazna. Tak zostalam wychowana i tak czuje. Nie zeby rozpamietywac po wielokroc, ale zeby pamietac, szanowac. Ja uwazam, ze zeby przyszlosc byla dobra nie mozna zamknac sie na przeszlosc. Niestety historia za czesto lubi sie powtarzac...

A grzech zaniedbania... Nie nazwalabym tego tak. Po prostu kazdy inaczej uwaza, sadzi, ze co innego bedzie lepsze dla Polski.

Ja nie uwazam sie za eksperta w dziedzinie polityki. Historii zreszta tez nie. Studiuje zgodnie z moimi zainteresowaniami w calkiem przeciwstawnej dziedzinie. Ale w takich momentach jak wybory staram sie zorientowac jak postapic. Pytam ludzi, ktorym ufam, a ktorzy sie na tym znaja, co nalezy robic. Nie ide za tlumem, "bo wszyscy, to i ja". Ale moge sadzic, ze Polska skorzysta na czyms innym niz sadzi pan X czy Y. Moje prawo. Tylko czas pokaze kto mial naprawde racje.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
5_G

Postautor: 5_G » 07 paź 2005, 00:27

OMG...
...co za debil... :571:
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 07 paź 2005, 00:32

OMG co za konformista.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 paź 2005, 08:26

złotooka kotka pisze:
To napiszcie w regulaminie, ze odzywac sie moga tylko osoby, ktore przejda osobista kontrole "Swietej Starej Gwardii". Bo jesli ktos nie zarejestrowal sie wystarczajaco wczesnie to i tak wszystko co napisze to dupa, bo jest za "mlody" na forum. Paranoja.

Nic w regulaminie pisane nie bedzie , a jak czegos nie rozumiesz , np . jakiegos podpisu , to zapytaj autora co mial na mysli go piszac , po odpowiedzi mozesz pyszczyc , ale nie w innym wypadku !
Własna interpretacja czyichś wypowiedzi "podpisów" moze byc mylna ! <browar>
za młoda w sensie nie wiekowym , ale w kwesti pojmowania toku rozumowania np .Mava ! <aniolek2> z racji tego ...iż na forum jestes np miesiąć czy trzy <aniolek2>
Ta sytuacja z podpisem przypomina mi film "kariera Nikodema Dyzmy"
wszyscy wiedzą lepiej od niego kim jest ...i co potrafi <banan>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 07 paź 2005, 09:21

Az zacytuje siebie, bo juz o tym pisalam:

złotooka kotka pisze:Jakbym napisala w podpisie " wszyscy ludzie to k**** i ch***, powystrzelac was poj*** p******* w d***", to byloby OK, bo wy mnie nie znacie i nie wiecie dlaczego tak napisalam i z czym to sie wiaze?
I minie duzo czasu zanim zrozumiecie dlaczego tak zrobilam? Sorry, ale... =='

Zastanawiam sie czy w takiej sytuacji bardziej prawdopodobna bylaby sytuacja w ktorej dostalabym milutkie PW z pytaniem czy raczej ostra reakcja ze strony chociazby moderatorstwa i ostrzezenie, za obraze uzytkownikow...

Coz mysle, ze to drugie...

A tlumaczenie, ze sie czegos nie rozumie, bo sie kogos nie zna osobiscie czy wirtualneie, nie moze miec uzasadnienia na forum publicznym. Bo z samej istoty ludzie sie tu nie znaja. A nawet jesli znaja, to powinni pisac w sposob ktory bylby zrozumialy dla ogolu. Bo to forum publiczne i kazdy ma prawo sie na nim wypowiedziec.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 paź 2005, 09:40

Gdybyś zrobiła taki podpis , zapytał bym sie ciebie co sie stało, ze tak piszesz , i jeszcze jedno , jest znaczaca róznica w podpisie Mava a Twoim domniemanym , Ty uzyłaś słowa "wszyscy ludzie" ...dalej nie widzisz róznicy ?
Oczywiscie ze kazdy ma prawo sie wypowiadac , zanim jednak to zrobi , powinien byc pewnien tego co autor mial na mysli , a nie wychodzic z załozenia iz własna interpretacja jest słuszna ! tego podpisu nie mozna potraktować jednoznacznie , jak i odniesc do czasów konkretnych , jest tak napisany ze moze wiele znaczyc , cóż jak wiekszosc Nowych forumowiczów , odebrała to tak jak chciała !
Zrób experyment , za jakis czas zaloguj sie pod nowym nickiem (gdy juz sprawa ucichnie ) wymysl sobie podpis jakis , a zobaczymy ??/ dowiesz sie wtedy iz nie masz racji
Nikt tez nie bedzie pisał specjalnie pod Ciebie , byś rozumiała , tu są rózni ludzie , rózne poziomy intelektualne itd. to TY przedewszystkim musisz chciec zrozumiec co autor mial na mysli , zastanowic sie , a nie pisać machinalnie zaraz po przeczytaniu posta , jak pisalem ....czytac miedzy wierszami tez trzeba <browar>
jak nie zrozumiesz ? kazdy ci chetnie wytłumaczy <browar>
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 07 paź 2005, 10:12

Maverick pisze:Wolno mi byc w Polsce rasista, antysemita, nazista i co tam jeszcze. Czasem napisze cos podchodzacego pod rasizm, czasem pod nazizm, a czasem pod antysemityzm, jednak to nie znaczy ze jestem rasista/nazista itd (chociaz moge byc - zaznaczam - i nie bedzie to niczym zlym o czym zapominacie).

Wolno Ci tez jesc jak swinia, pierdziec w towarzystwie i nie myc sie przez dwa miesiace. Pod zaden paragraf to nie podpada.
Andrew pisze:Wchodzi sobie taki człowiek jak Ty i mysli ze wszystko wie , wie co Mav miał na mysli piszac ten opis , lepiej nawet od samego niego ! i drazy ten spór niczym gangrena nogę próbujac udowodnic swą racje ! MYLISZ SIE I TYLE ! i wreszcie to zrozum !

Mogl sobie miec na mysli cokolwiek. Rozne rzeczy moze tez miec na mysli czlowiek, ktory kradnie, byc moze jest np robin hoodem i chce oddac potrzebujacym. Ale ludzi sądzi sie w pierwszej kolejnosci po czynach.
Maverick pisze:. Patrze co jest dzis i co bedzie jutro. Przeszlosc zostawmy historykom.

Podstawowy blad. W takim razie polityke zostawmy politykom - czujesz o co chodzi?
Andrew pisze:Własna interpretacja czyichś wypowiedzi "podpisów" moze byc mylna !

Jak interpretacja do cholery? Andrew chlopie! Tu nie chodzi o zadna interpretacje - tu chodzi o to co bylo rzeczywiscie, nieomal namacalne. Powtarzam jeszcze raz - o FAKTY.

O podpis TFA
Dopóki nie zetknąłem się z internetem, nie wiedziałem że na świecie jest aż tylu idiotów.

jakos nikt sie nie rzuca. Zgadnijmy dlaczego :]
soul of a woman was created below
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 07 paź 2005, 10:16

Andrew pisze:Ty uzyłaś słowa "wszyscy ludzie"

Semantyka. Jedno i drugie odnosi sie do ogolu.

A sa po prostu takie wyrazenia, ktore jednoznacznie kojarza sie.
I mi nie podoba, ze ktos traktuje tak lekko tak bolesny moment dziejowy. Gdyby nie bazowac na pewnych aksjomatach kulturowych to cala literatura, stuka itp. bylaby do szmelcu.
A tlumaczenie Mava w najmniejszym stopniu nie usprawiedliwilo tego podpisu (jak dla mnie). Czyli idac tym tokiem: uslyszlam, zrozumialam o co chodzi i dalej mi sie nie podoba. Gdyby mial on lat 10-13 to moglabym przymkanac na to oko. Coz, dzieciak to i sie nie zna. Ale mysle, ze ma troche wiecej. W pewnym wieku zaczynam po prostu wymagac od ludzi wiecej. Od siebie tez.
Awatar użytkownika
Spinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Spinka » 07 paź 2005, 10:24

złotooka kotka pisze:Gdyby nie bazowac na pewnych aksjomatach kulturowych to cala literatura, stuka itp. bylaby do szmelcu.

Co uznajesz w tym przypadku za aksjomat kulturowy?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 paź 2005, 10:31

Nie dogadamy sie , widze to teraz jasno i wyraznie , Wy wszyscy którzy macie problemy z tym podpisem jestescie niczym "TedBandy" i "Staruszek priam" w kwesti sexu, i tak jak Oni bronią swoich racji , tak wy swoich , Ja zas jestem inny , i w owym podpisie nic zdrozenego nie widze ,jak i w sexie analnym i oralnym , zatem ...czy według Ciebie Charlie jestem idiotą ?
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 07 paź 2005, 10:35

czy według Ciebie Charlie jestem idiotą ?

Jezeli tylko ja jestem kretynem ... <aniolek2>

A tak serio: Seks z tym tematem naprawde nie da sie nijak porownac. I przemysl Andrew, ze Twoj ulubieniec Pegaz wypowiedzial sie jednak po mojej stronie :]
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 paź 2005, 10:57

Młody jeszcze ! ne przemyslał tematu , wszedł miedzy wrony , no i zaczoł krakac tak jak One ! <browar>
Jak to nie da sie porównać , idealnie sie daje porównać , to co dla Ciebie jest flustrujace i obrazliwe dla mnie spływa jak po kaczce ! tak jak w sexie , jedni ni jak nie mogą pojac iż sex oralny jest oki ...inni go uwielbiaja i myslą całkiem inaczej niz cała np. mniejszosc
jednak tych co są przeciw sex-oralu , nie nazywajmy idiotami , ani nie jezdzijmy po nich , myslą po prostu inaczej ! tu jest dokładnie to samo , w zaden sposób nie jestes mnie w stanie pzrekonać bym myslał tak jak TY w tej kwesti ! w zaden !
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 07 paź 2005, 14:15

Andrew pisze:jednak tych co są przeciw seks-oralu , nie nazywajmy idiotami , ani nie jezdzijmy po nich , myslą po prostu inaczej ! tu jest dokładnie to samo

Oj tu jest taka tendencja na tym forum zauwazylem, ze jak ktos nie zgadza sie ze zdaniem wiekszosci i ma inne zdanie nie obrazajac przy tym nikogo, zostaje automatycznie atakowany przez kolko wzajemnej adoracji. Charlie o co ci chodzilo z moim podpisem ?
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 07 paź 2005, 14:20

TFA pisze:kolko

... NAZWISKA !
<hahaha>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 07 paź 2005, 14:23

TFA pisze:Oj tu jest taka tendencja na tym forum zauwazylem, ze jak ktos nie zgadza sie ze zdaniem wiekszosci i ma inne zdanie nie obrazajac przy tym nikogo, zostaje automatycznie atakowany przez kolko wzajemnej adoracji. Charlie o co ci chodzilo z moim podpisem ?

Jakos nie zauważyłam, żeby Andrew z Charliem się zawsze kochali, a tym bardziej z Mavem :) Spiskowa teoria dziejów? :>
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 07 paź 2005, 14:57

Charlie o co ci chodzilo z moim podpisem ?

Nikogo nie razi. Chociaz jest podobny do podpisu Mava. Ale do jego pierwszej czesci. W tym sek.
Panzerjaeger

Postautor: Panzerjaeger » 07 paź 2005, 16:27

Czytuję tematy na tym forum od dłuższego czasu i sporo widziałem, ale tak pięknego zestawu komentarzy dawno nie widziałem. Można zbywać różne rzeczy kiwaniem głową z politowaniem, ale są sprawy nie do zignorowania.

Po pierwsze, gratuluję Maverickowi podpisu, a nade wszystko powodu jego powstania. Ja też głosowałem na PWJKM, bo w powodzi lewaków, lewaków i innych lewaków nie było na kogo innego - mogę się z JKM nie zgadzać w paru kwestiach, może być za bardzo radykalny czasami, ale bliżej mi do niego niż do farbowanych socjalistów. I co? Platforma poległa w wyborach. Mam załamywać ręce, rzucać się, stwierdzać, że ludzie to idioci i nadają się tylko na mydło? Trochę dystansu, drogi panie. PWJKM, jak to zwykle zresztą, spartoliła kampanię, nie potrafiła się pokazać masom jako realna alternatywa. Na własne życzenie. Kto zatem jest większym idiotą, ludzie, głosujący, przyznaję, nierozsądnie, na Łybacką, czy partyjni specjaliści, którym znowu nie wyszło? Darujmy sobie zatem rozdzieranie szat, bo do niczego to nie prowadzi. A teksty o "dupokracji"... typowa maniera a'la Korwin. Wymyślcie lepszą metodę sprawowania władzy, albo żyjcie z tą, która jest i dostosujcie się. Prawica jakoś daje sobie radę na świecie. Jeżeli nie dajecie sobie rady, to czy jest to wina demokracji? Ludzi? A może własnej nieumiejętności działania w środowisku politycznym?

Po drugie, gratuluję znacznej ilości przedmówców antyhistorycznej maniery i porażającej wręcz obojętności. Rozumiem, że jak teraz opowiem, że mam ochotę zorganizować kolejową wycieczkę Żydów do Oświęcimia, to też stwierdzicie, że to nic? Jasne, jasne, wiem. To było dawno i nieprawda, komory gazowe i piece krematoryjne to historia starożytna, a tak w ogóle to może całego Holocaustu nie było... Ech, jak idzie to przysłowie? "Ci, którzy lekceważą historię, są skazani na jej powtarzanie". Nawet mnie to nie dziwi. W końcu jak patrzę na obszar pamięci historycznej w społeczeństwie, to takie sytuacje nie są dla mnie zbyt zaskakujące. Zapraszam do Auschwitz, bawcie się dobrze.

Po trzecie, pal diabli dwa poprzednie powody. Zachowania objęte nimi widuję regularnie, wystarczy chwilę poczytać co bardziej popularne fora. Zastanawiam się jednak, co tu robi ten piękny, niczym nie skrępowany okaz elitaryzmu i wyższości pod tytułem "jestem na tym forum dłużej od ciebie, więc nie krytykuj i siedź cicho". Takie zagrywki, panie Andrew, to były dozwolone, ale na thingu germańskim kilkanaście wieków temu, a nie w Internecie. W poglądach i opiniach wszyscy są równi, wszycy mają prawo poddawać krytyce wypowiedzi, które im się nie podobają. Zawoalowane zamykanie ust argumentami z cyklu "nie znasz się", "nie twoja liga, co ty tu raptem miesiąc" można sobie darować na wstępie, bo zasługują tylko na jedną ripostę: a kim ty jesteś, człowieku, żeby odmawiać innym prawa do wypowiedzi? Masz kartę członkowską tego forum #10? Śmiechu warte.

Reasumując, polecam głębsze zastanowienie się nad całokształtem sytuacji i życzę miłego korzystania ze swojego prawa do krytyki oraz, a jakże, miłego piątkowego wieczoru.
Awatar użytkownika
radomir
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: radomir » 07 paź 2005, 17:18

Panzerjaeger pisze:Czytuję tematy na tym forum od dłuższego czasu i sporo widziałem, ale tak pięknego zestawu komentarzy dawno nie widziałem. Można zbywać różne rzeczy kiwaniem głową z politowaniem, ale są sprawy nie do zignorowania.

Po pierwsze, gratuluję Maverickowi podpisu, a nade wszystko powodu jego powstania. Ja też głosowałem na PWJKM, bo w powodzi lewaków, lewaków i innych lewaków nie było na kogo innego - mogę się z JKM nie zgadzać w paru kwestiach, może być za bardzo radykalny czasami, ale bliżej mi do niego niż do farbowanych socjalistów. I co? Platforma poległa w wyborach. Mam załamywać ręce, rzucać się, stwierdzać, że ludzie to idioci i nadają się tylko na mydło? Trochę dystansu, drogi panie. PWJKM, jak to zwykle zresztą, spartoliła kampanię, nie potrafiła się pokazać masom jako realna alternatywa. Na własne życzenie. Kto zatem jest większym idiotą, ludzie, głosujący, przyznaję, nierozsądnie, na Łybacką, czy partyjni specjaliści, którym znowu nie wyszło? Darujmy sobie zatem rozdzieranie szat, bo do niczego to nie prowadzi. A teksty o "dupokracji"... typowa maniera a'la Korwin. Wymyślcie lepszą metodę sprawowania władzy, albo żyjcie z tą, która jest i dostosujcie się. Prawica jakoś daje sobie radę na świecie. Jeżeli nie dajecie sobie rady, to czy jest to wina demokracji? Ludzi? A może własnej nieumiejętności działania w środowisku politycznym?

Po drugie, gratuluję znacznej ilości przedmówców antyhistorycznej maniery i porażającej wręcz obojętności. Rozumiem, że jak teraz opowiem, że mam ochotę zorganizować kolejową wycieczkę Żydów do Oświęcimia, to też stwierdzicie, że to nic? Jasne, jasne, wiem. To było dawno i nieprawda, komory gazowe i piece krematoryjne to historia starożytna, a tak w ogóle to może całego Holocaustu nie było... Ech, jak idzie to przysłowie? "Ci, którzy lekceważą historię, są skazani na jej powtarzanie". Nawet mnie to nie dziwi. W końcu jak patrzę na obszar pamięci historycznej w społeczeństwie, to takie sytuacje nie są dla mnie zbyt zaskakujące. Zapraszam do Auschwitz, bawcie się dobrze.

Po trzecie, pal diabli dwa poprzednie powody. Zachowania objęte nimi widuję regularnie, wystarczy chwilę poczytać co bardziej popularne fora. Zastanawiam się jednak, co tu robi ten piękny, niczym nie skrępowany okaz elitaryzmu i wyższości pod tytułem "jestem na tym forum dłużej od ciebie, więc nie krytykuj i siedź cicho". Takie zagrywki, panie Andrew, to były dozwolone, ale na thingu germańskim kilkanaście wieków temu, a nie w Internecie. W poglądach i opiniach wszyscy są równi, wszycy mają prawo poddawać krytyce wypowiedzi, które im się nie podobają. Zawoalowane zamykanie ust argumentami z cyklu "nie znasz się", "nie twoja liga, co ty tu raptem miesiąc" można sobie darować na wstępie, bo zasługują tylko na jedną ripostę: a kim ty jesteś, człowieku, żeby odmawiać innym prawa do wypowiedzi? Masz kartę członkowską tego forum #10? Śmiechu warte.

Reasumując, polecam głębsze zastanowienie się nad całokształtem sytuacji i życzę miłego korzystania ze swojego prawa do krytyki oraz, a jakże, miłego piątkowego wieczoru.

masz odemnie wyrazy szacunku ...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 paź 2005, 17:30

Panzerjaeger pisze:okaz elitaryzmu i wyższości pod tytułem "jestem na tym forum dłużej od ciebie, więc nie krytykuj i siedź cicho". Takie zagrywki, panie Andrew, to były dozwolone, ale na thingu germańskim kilkanaście wieków temu, a nie w Internecie. W poglądach i opiniach wszyscy są równi, wszycy mają prawo poddawać krytyce wypowiedzi, które im się nie podobają. Zawoalowane zamykanie ust argumentami z cyklu "nie znasz się", "nie twoja liga, co ty tu raptem miesiąc" można sobie darować na wstępie, bo zasługują tylko na jedną ripostę: a kim ty jesteś, człowieku, żeby odmawiać innym prawa do wypowiedzi? Masz kartę członkowską tego forum #10? Śmiechu warte.

Widzisz , jestes kolejnym który mnie zle interpretuje .Nie chodzi mi o to kto jest dłuzej na forum w kwesti samego bycia na nim , ale poznania dzieki temu bycia dłuzej , logiki rozumowania niektórych ludzi , np. takich jak Mav i tylko do tego odnosi sie moje stwierdzenie , ze jestem na forum dłuzej
Gdyby którys z Twoich znajomych miał czarny chumor , i cos powiedział , Ty wesz co mial by na mysli , ja nie znajac go w zadnym razie , i stad to moje pisanie o długosci przebywania na forum .

penzenjaeger pisze: W poglądach i opiniach wszyscy są równi, wszycy mają prawo poddawać krytyce wypowiedzi, które im się nie podobają.

tak ,ale tylko wtedy gdy wiedza dokładnie co autor mial na mysli .

kim jestem ?? kims kto zna Mava , jak i wielu innych forumowiczów , kims kto nie jeden bój literowo -słowny juz z nim wytoczył , by wiedzieć co mial na mysli piszac ten cytat , tacy jak Ty i inni , mogą postrzegac go ogulnie ....co też sie stało !
Bowiem zeby cos skrytykowac , trzeba znac zamiary , jak i podstawy owej wypowiedzi , póki Mav nie wyjasnił , bazowaliscie na swoich własnych interpretacjach
To jest dokładnie tak samo , jak w tematach sexu , gdzie ktos wchodzi i ma inne zdanie na temat sexu analnego , albo oralnego , i próbuje narzucic , jak i wmówic tym wszystkim którzy to lubią , ze sa swiniami , zboczencami itd.
nie lubisz tego .... nie rób !
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 07 paź 2005, 17:56

radomir pisze:masz odemnie wyrazy szacunku ...

Czy nie możesz cytować całości w INNY, KRÓTSZY sposób, np.:
Panzerjaeger pisze:...

8)
<browar>
Awatar użytkownika
radomir
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: radomir » 07 paź 2005, 18:07

a moge...

ale odniosłem sie do całego tekstu...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 paź 2005, 18:08

No wlasnie , i tak bedac tu jakiś czas dłuzej , poznasz co i jak , jak i ludzi <browar>
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 07 paź 2005, 18:09

Andrew pisze:Młody jeszcze ! ne przemyslał tematu , wszedł miedzy wrony , no i zaczoł krakac tak jak One !

Nie zgadzam się :D Przeczytałem przemyślałem-i nie cierpie kiedy ktoś używa sloganów bezmyślnie jak zrobił to Mav ja zaznaczyłem że on tego chyba umyslnie nie zrobił nie mniej jednak napisał coś poniżej pewnego poziomu :) nie widze sensu w bronieniu tego co Mav wypisał jako że jest to wbrew moim przekonaniom :)
charlie81 pisze:Pegaz wypowiedzial sie jednak po mojej stronie

Po swojej jeśli już ;)
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 paź 2005, 18:15

:> uuuuuuuuuuuuuuuuuu rozczarowałes mnie ! <aniolek2> ale wiem, ze sie poprawisz <aniolek2> <browar>
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 07 paź 2005, 18:18

Co miał na myśli charli mówiąc że jestem twoim ulubieńcem ;) ? bo u niego to przewrotnie brzmi :D
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 07 paź 2005, 18:21

radomir pisze:ale odniosłem sie do całego tekstu...

Toż 3 kropki (wielokropek) wiele upraszczają! Polecam i proszę.
<browar>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 paź 2005, 18:23

Swego czasu sie wszystko dowiesz ! cierpliwosci , zaufaj mi w tej kwesti .
Miedzy innymi to tez zalezne jest od tego jak kto dlugo jest na forum , a o czym ja pisze , a niektórzy m to wytaykaja , ne wiedza tego co wiedza inni , ot po prostu ! <browar> sprawuj sie grzecznie ! <aniolek2>
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 07 paź 2005, 18:23

Pegaz pisze:Co miał na myśli charli mówiąc że jestem twoim ulubieńcem

Wie, że coś Was łączy :>

Wróć do „Wszystkie inne tematy”