pseudonimy czyli Wasze Xywy

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
crazy_man
Bywalec
Bywalec
Postautor: crazy_man » 23 wrz 2006, 16:33

NA mnie mowia GluteK .... Ogladfal ktos Zemsta frajerow ? Tam byl Glut taki swir a mowia ze jestem podobnoy do niego <fuckoff>
Awatar użytkownika
Symfonia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Symfonia » 23 wrz 2006, 19:20

Ja tez specjalnie wymyslalam by pobazgrac na tym forum, uzywam jej jeszcze na jednym. A to bylo tak, ze nie wiedzialam co wymyslec, bo ksywka, ktora mnie przezywaja zarezerwowana jest dla znajomych.... tak myslalam i myslalam, az w koncu postanowilam sie przewietrzyc w oknie. Przed moim blokiem stał srebrny samochod caly obklejony czarnymi nutkami z napisem "symfonia" - a, ze to slowo jest dosyc mocno zwiazae z moim zyciem, to stwierdzilam: czemu by nie.

[ Dodano: 2006-09-24, 08:39 ]
foxy_lady pisze:moja lisiczka wzieła sie z komedii,

obledny rycerz??
Bóg nie stworzył kobiety z głowy mężczyzny- aby nim nie rządziła, nie stworzył z nogi- aby nie była jego niewolnicą, ale z żebra- aby była bliska jego sercu
Obrazek
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 24 wrz 2006, 13:01

amjego nicka nie nawidze a wzielo sie z hmmm. nie pamietam,. jak jeszcze keidys bylam mloda i zakladalam poczte to taki nick sobie wzielam a pozniej na wszytskich forach itp taki sam bralam, zeby pamietac dobrze, a nie zeby sie glowic jaki nick na ktorej stronie mam
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."

Wróć do „Wszystkie inne tematy”