Ludziom to się naprawdę nudzi w życiu...
Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
- Pasjonat
- Pasjonat
- Administrator
Marissa pisze:c-f,, to nie mozesz sie odezwac do tej osoby? Schowac urazy, i po prostu pogadac?
nie chcę się "podkładać". już kiedyś o tym pisałam,że nie lubię pierwsza ręki do zgody wyciągać, zwłaszcza że parę razy spróbowałam i mocno się przejechałam. ja tutaj nawet nie zawiniłam i wiem niestety, jaka by była reakcja gdybym odnowiła kontakt. ale dzisiaj jakoś mi to przeszło, czasem mam tylko takie sentymentalne zrywy jak wczoraj, że tęsknię.
Chaos is a friend of mine
- pani_minister
- Administrator
- Weteran
A były takie fajne.... 81 cm obwodu... a teraz, kurde, prawie 85....
I w dodatku nie mam pojęcia skąd ta katastrofa... A pomiar robię już któryś z rzędu, na przestrzeni miesiaca, bo w końcu biust żywym stworzeniem jest... ;d
Życie jest okrutne, okrutne, okrootne!
A były takie fajne.... 81 cm obwodu... a teraz, kurde, prawie 85....

Życie jest okrutne, okrutne, okrootne!

I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy...
(Zbigniew Herbert)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dzięki za pocieszenie. Ale dalsze pomiary to sobie chyba daruję, bo a nuż wyjdzie następnym razem 90 i wtedy to już w ogóle deprecha!
Nie, żebym miała coś przeciwko większym biustom u innych kobiet (i tylko kobiet!
). Ale swój to zdecydowanie wolę mieć mały
A piwko/ kawa to już wedle uznania. Daj znać na PW albo gdzieś publicznie kiedy ewentualnie będziesz.
Nie, żebym miała coś przeciwko większym biustom u innych kobiet (i tylko kobiet!

A piwko/ kawa to już wedle uznania. Daj znać na PW albo gdzieś publicznie kiedy ewentualnie będziesz.
I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy...
(Zbigniew Herbert)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wróć do „Wszystkie inne tematy”