Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
madziorka.m pisze:nie wiem czy mialo, ale zabrzmialo jak w wykonaniu Młodego Sthura w 'chlopaki nie placza'.
jak wstawal z lozka? mooże faktycznie podobnie, ale chcialem zobrazowac sposob, w jaki ja to czasami mowie.
Wkurza mnie liczenie kilometrów do skończenia się wachy. Jeszce 9 km teoretycznie i miałbym spalanie równo 4,5L/100km. W mieszanym. Muszę zejść do 4, ale to tylko samokontrolą prawej dłoni.
-
- Pasjonat
- Weteran
wklurza mnie ta tragiczna pogoda, jakby listopad conajmniej byl
zgadzam się z Madziorką
Przeciez sliczne slonko swieci

Mnie wkurza, ze ostatnio bardzo zaniedbalam swoje zdrowie; stres, chroniczne niewyspanie, nieregularne posilki etc. I przez to bardzo zle sie czuje, boli mnie ciagle serce i brzuch. Znowu wleczenie wrzodow.

off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
-
- Pasjonat
WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR <wsciekly> ale mnie zdenerwowali nowi sąsiedzi, kuźwa syn ma na imie Max córka Mslinn nie wiem nawet jak to się pisze i najmłodsza córka Juliani też pojęcie nia mam jak się to pisze. Niby polacy a dali takie imiona dla dzieci, i już oczywiście się pokłóciłem z tymi świrami 

Co by się nie działo głowa do góry !
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
censored mnie dziś na maxa pewien niedorozwinięty dzieciak, któremu ojciec dał do napompowania koła w swoim oplu... censored ten kretyn zamiast zwolnić haczyk to na chama zrywał do z wentyla i gdy zrobił tak po 4 kołach i ja dostałem ten wąż od sprężarki , haczyk był tak wykrzywiony, że w ogóle mi już wentyla nie trzymał i zamiast napompować koło to sobie tylko powietrze spuściłem...ja pierdole...gdzie te czasy, że obsługa stacji to robiła? nie byłoby problemu...pewnie przed tym skretyniałym bachorem, jeszcze kilku neandertalczyków używało tej sprężarki i takie są skutki...jeszcze z tydzień i znowu ją zdejmą do naprawy i będę musiał się tłuc przez tych censored na drugi koniec miasta albo jechać z manualną pompką...tutaj luksus - podaje tylko ciśnienie, podłączam się i na "piii piii" zdejmuje z wentylka końcóweczkę i finito...
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
-
- Pasjonat
- Weteran
Mnie tez to wkurza bo musze to samo. Normalnie semestr sie skonczyl miesiac temu aja tam jestem czesciej niz jak trwalc-f pisze:wkurza mnie,że jutro na uczelnię się tłuc muszę
[ Dodano: 2007-07-02, 04:07 ]
A i jeszcze mnie wkurza ze jest po 4 juz. Pospalam sie po wodce cholera, a jutro powazna rozmowa mnie czeka. Nie wiem jak ja wstane jutro niby
Wróć do „Wszystkie inne tematy”