O samogwałcie czyli masturbacji - O. KAROL MEISSNER OSB, BOL

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
R1
Maniak
Maniak
Postautor: R1 » 14 mar 2006, 13:36

No chłopaki, to się doigraliście. Nie dość, że na tamtym forum już sobie nie popiszecie, to i jeszcze niedługo policja po Was przyjdzie. Wiecie co, ja bym się bał :D Dzisiaj znalazłem tam taki kwiatek. Pisze chłopak:

Przyjechała dziewczyna.
Całusy, tulenie, łóżeczko, noc.
No i "nóżka w nóżkę"...
Kilkunastodniowa abstynencja.
Powstrzymałem się i tak i tak baaardzo długo... Ale w końcu pękłem. Tzn. bez stosunku, tylko od przytulania się, na spodenki...
Ona to rozumie, bo wie wszystko o problemie.

No i teraz pytanie: Upadek czy nie? Można to podciągnąć o "użycie" dziewczyny...?
Było okrutnie czule :(

Takie małe pytanko do Was kochani i niekochani :)...

I jeszcze mały PS: Nigdy w życiu nie było mi tak przyjemnie, z bliskością, wtuleniem się w nią, mocnym uścisku z osobą ukochaną... A przecież to nawet stosunek nie był! Robienie tego ręką jest skrajną profanacją :(

Szkoda tego komentować, chłopak ma kochającą dziewczynę, a ciągle uważa, że pieszczoty zakończone wytryskiem to coś złego, że wykorzystuje dziewczyne. Widać, że forum zryło mu psychikę po całości. Ale to nie wszystko. Później ktoś tam go zapytał czemu się powstrzymuje przy dziewczynie, a on na to:

Powstrzymywanie sie - staram sie kontrolowac wytrysk ze wzgledow higenicznych, jak i zeby nie zawiesc jej przy pierwszym razie, tzn. ucze sie nie miec przedwczesnej ejakulacji i coraz lepiej mi to idzie (takie mam wrazenie).

To już mnie rozwaliło. Pomijając te tajemnicze "względy higieniczne", chłopak myśli, że jeśli będzie się wstrzymywał od masturbacji, to w ten sposób uda mu się podczas stosunku opóźnić wytrysk. I do tego jest przekonany, że idzie mu coraz lepiej. Poziom wiedzy osób przebywających na onanizm.pl jest wręcz powalający :)
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 14 mar 2006, 13:44

Arkady pisze:
Powstrzymywanie sie - staram sie kontrolowac wytrysk ze wzgledow higenicznych, jak i zeby nie zawiesc jej przy pierwszym razie, tzn. ucze sie nie miec przedwczesnej ejakulacji i coraz lepiej mi to idzie (takie mam wrazenie).

To już mnie rozwaliło. Pomijając te tajemnicze "względy higieniczne", chłopak myśli, że jeśli będzie się wstrzymywał od masturbacji, to w ten sposób uda mu się podczas stosunku opóźnić wytrysk. I do tego jest przekonany, że idzie mu coraz lepiej. Poziom wiedzy osób przebywających na onanizm.pl jest wręcz powalający :)

Spuści się nim jeszcze wejdzie, albo dorobi się impotencji i wcale się nie spuści :]
jeszcze te względy higieniczne <zalamka> Ci ludzie to wpędzeni w poczucie winy za własną cielesność frustraci. Już widzę to ich kwitnące i szczęśliwe życie seksualne po ślubie :D
Dobra jest też laska, która nie może osiągnąć orgazmu z partnerem, ale niedopuszcza do siebie myśli, że przyczyna może tkwić gdzie indziej niż we wcześniejszej masturbacji. Dlaczego mam wrażenie że próbowała tylko po bożemu, po ciemku i pod kołderką, a mężu dochodzi nim ona jeszcze poczuje? <diabel>

A co do niepisania, to tylko Tedziu bany łapie, ale i tak nawiedza ich jak senny koszmar <diabel>
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 14 mar 2006, 16:03

http://www.onanizm.pl/viewtopic.php?p=21535#21535 poczułem, że mam problem i liczę na ich rady... <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha>
Awatar użytkownika
R1
Maniak
Maniak
Postautor: R1 » 14 mar 2006, 20:03

Eh, nie wchodzę już na tamto forum i żadne inne katolickie, bo można ześwirować. Jak ja się cieszę, że nie zostałem wychowany w tzw. katolickiej rodzinie, bo gdy czytam co niektóre teksty, to aż się za głowę łapię. Tak a'propos to na jednym z forów katolickich (pominę nazwę) jest temat, w którym facet się żali, że kobieta już po ślubie nie chce się z nim kochać w pozycji na pieska, bo przykrywa się zasadami kościelnymi. Facet pyta co ma zrobić, co im wolno, a czego nie wg kościła, itd. A oto co odpisał mu jeden z forumowiczów:

By poglebic Wasz zwiazek proponuje wspolna modlitwe przed stosunkiem, zobaczysz ze to da wiecej niz samo zmienianie pozycji. Polecam fragment z ksiegi Tobiasza 8, 4 - 9.
Nie chodzi o co wolno, a czego nie wolno, tylko o to jak moja milosc do drugiej osoby najlepiej sie urzeczywistnia. Jesli tylko druga osoba zaczynamy traktowac jako przedmiot do zaspokojenia mojej ciekowosci, to juz odchodzi od prawdziwego malzenstwa. I Kosciol tego chroni, tej swietosci zwiazku, nie jakis tam pozycji.

Ludzie, w jakim my porąbanym kraju żyjemy!! <boje_sie>
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 14 mar 2006, 20:13

Nasi forumowicze widze że już sobie odpuścili tamto forum. W sumie prawidłowo z fanatykami sie nie wygra. Ci ludzie mają naprawde mocno skrzywioną psyche. Ale przyjemnie sie czytało jak ich rozkładaliście w każdym temacie.

Najgorszy z tego całego towarzystwa jest ten cały nick. 20-to latek z naturą dzieciaka z podstawówki. Dodatkowo totalny fanatyk. Po prostu opętany.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 14 mar 2006, 20:40

Pobanowali nas, za niewygodne dla nich argumenty, lepiej zatkac uszy i udawac ze nic sie nie slyszy, niz polemizowac.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 14 mar 2006, 20:44

Uwaga! Dostelem ostrzezenie "na dobry poczatek" za te ze napisałem
"[Wto 20:13] Bash: Ja nie Ted. Ale podobnego pokroju co on
[Wto 20:15] Bash: Cos ty za link do jakiegos syfu dał ?"

Nie ma co, oni sa powaleni :)
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 14 mar 2006, 21:35

Bash, ten syf to nasze forum??
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 14 mar 2006, 22:05

TFA pisze:Pobanowali nas, za niewygodne dla nich argumenty,

Noo masz racje Masturbotronie <hahaha> <browar>

tanebo pisze:Najgorszy z tego całego towarzystwa jest ten cały nick. 20-to latek z naturą dzieciaka z podstawówki. Dodatkowo totalny fanatyk. Po prostu opętany.

Chciałem mu coś napisać, ale kurde mam bana i sie nie dowie, co o nim myślę <diabel>
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 14 mar 2006, 22:38

Blazej30 pisze:Bash, ten syf to nasze forum??

Nie, te forum co dal mi link.
Straszył mnie ze bede wszystkich przepraszał <lol2>
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 14 mar 2006, 23:03

greg onanista pisze:Tedziu, drogi przyjacielu, zastanawiam się, czy to ja nie rozumiem ideii
tego forum, czy też Ty pomyliłeś swoje miejsce. Nie piszę Ci tego złośliwie.
Zastanawia mnie jednak, że nie potrafisz zrozumiec tego, że tu nie ma zasad
demokracji- i bardzo dobrze.
Co do fanatyzmu- jestem fanatykiem fundamentalistą i uważam, że jest
to najsłuszniejsza droga jaką mogłem wybrać, piszę serio

No prosze, w koncu ktos sie przyznal :D
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 14 mar 2006, 23:16

Uwielbiaja NAS - troli :)
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 14 mar 2006, 23:43

Nie wiem czy zdążycie: http://www.onanizm.pl/viewtopic.php?p=21650#21650 <hahaha>
(w razie czego: http://forsakenxl.republika.pl/woody.jpg )
Usunęli w czasie gdy to pisałem wszystko, łącznie z naukowym tekstem o masturbacji. Żenujące :]
Niech mi stado wróbli jądra wydziobie jeśli kiedykolwiek postanowię wychowywać potomka na katola...
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 14 mar 2006, 23:51

Zdążyłem w ostatniej chwili. Żal mi tych ludzi no ale jeśli im z tym dobrze niech żyją w tym swoim chorym swiecie.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 15 mar 2006, 00:01

http://www.onanizm.pl/irc/ wlazcie pogadamy sobie, akurat chyba jakis spisek na nas szykuja.

[ Dodano: 2006-03-15, 00:11 ]
Jak ktos jest na ircu, niech powie haslo "pawiany wchodza na sciany" <diabel>
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 15 mar 2006, 00:14

Oj masarka, cóż za ograniczeniu ludzie <hahaha>
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 15 mar 2006, 00:20

A jak sie podniecaja ze daja mi bany na irc'u, dogadywali sie z 5 min. kto bedzie mial zaszcyt mnie 'kick'nac" <diabel>
Awatar użytkownika
R1
Maniak
Maniak
Postautor: R1 » 15 mar 2006, 02:02

Przed momentem zrobiłem mały podstęp i rozmawiałem z osobą o nicku Sinn3r na tym ich IRC-u. Podałem się za nieśmiałego 18-latka, który wszedł właśnie na forum, poczytał sobie o skutkach masturbacji i uważa, że chyba się uzależnił. I muszę Wam przyznać, że kolega Sinner nic na siłę mi nie udowadniał, nawet zasugerował, że powinienem najpierw się upewnić, czy faktycznie jestem uzależniony :) Ale oczywiście na moje argumenty, że w sumie nie robię tego tak często itd odpowiadał stanowczo, że jednak problem mam, bo inaczej bym tam nie zaglądał ;). W każdym razie nie narzucał się, co jest dla mnie trochę dziwne. Polecił mi za to psychologa i podał taką stronę: http://www.waae.webpark.pl/ Oczywiście wiadomo czemu akurat taką. Tak to pobieżnie poczytałem i teraz się zastanawiam, czy to, że mój związek rozpadł się głównie z powodu niedopasowania temperamentów i braku seksu oznacza, że to moja wina? Bo przecież ja nie mogłem bez seksu wytrzymać? Cholera, a może to ja miałem zbyt duże wymagania i powinienem się leczyć, bo od swojej dziewczyny po 2 latach związku oczekuje bliskości fizycznej? Wyprowadźcie mnie z błędu, bo zgłupiałem <zalamka>
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 15 mar 2006, 08:59

Arkady pisze:Cholera, a może to ja miałem zbyt duże wymagania i powinienem się leczyć, bo od swojej dziewczyny po 2 latach związku oczekuje bliskości fizycznej? Wyprowadźcie mnie z błędu, bo zgłupiałem <zalamka>

Panowie tracimy go! 1cm zdrowego rozsądku dożylnie, natychmiast! W tym czasie ja wykonam masaż mózgu <diabel>
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 15 mar 2006, 09:02

Arkady, wiedziałem że to skończy się stratami. tam ta strona powinna zostać zamknięta. Odpowiem ci tak. Mam kumpla. Ma chyba 35 lat. Kilka lat temu poznał laskę. Chodzili ze sobą. Ale ona nie wykazywała popędu. No wiesz - tylko za raczkę a jak sie do niej dobierał to mówiła nie. I tak półtora roku. W końcu się pobrali. I też nic. Zero seksu. I zero rozmowy na ten temat. Znowu półtora roku. W końcu kumpel załamał się. wywalił kobietę do rodziców. Zarzadał rozwodu. Trzy lata, popaprany związek i rozwód na kącie. Dlatego gdy spotkam kobietę nie będę poświęcał własnych na ołtarzu miłości. Jeśli się nie dopasujemy - trudno. Jeśli różnimy się w tak ważnym względzie to nie ma mowy o udanym pożyciu.

Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 15 mar 2006, 10:34

Arkady pisze:czy to, że mój związek rozpadł się głównie z powodu niedopasowania temperamentów i braku seksu oznacza, że to moja wina? Bo przecież ja nie mogłem bez seksu wytrzymać? Cholera, a może to ja miałem zbyt duże wymagania i powinienem się leczyć, bo od swojej dziewczyny po 2 latach związku oczekuje bliskości fizycznej? Wyprowadźcie mnie z błędu, bo zgłupiałem

Arkady juz Ci tam wyprali mózg? Nie wchodź lepiej na takie strony bo jesteś zbyt słaby i od razu połykasz haczyk. Zauważyłem ze od kiedy zerwales ze swoja dziewczyną zeszły Ci klapki z oczów i zacząłeś pisać z sensem. A tu znowu to samo.

Blazej30 pisze:Dlatego gdy spotkam kobietę nie będę poświęcał własnych na ołtarzu miłości. Jeśli się nie dopasujemy - trudno. Jeśli różnimy się w tak ważnym względzie to nie ma mowy o udanym pożyciu.

I bardzo dobra postawa. Tyle że to tylko ładnie brzmi w teorii. Jak osobie zakochanej różowe klapki uderzą na oczy to by poszła w ogień za obiektem uczuć.
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 15 mar 2006, 11:19

Ja tam myślę, że on tego nie pisał poważnie... ale mam nadzieję że się nie mylę :/
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 15 mar 2006, 12:46

tanebo,
tanebo pisze:I bardzo dobra postawa. Tyle że to tylko ładnie brzmi w teorii. Jak osobie zakochanej różowe klapki uderzą na oczy to by poszła w ogień za obiektem uczuć.
ale w końcu zawsze takie sprawy wypływają. Nie znam pary która zwalczyłaby takie niedopasowanie miłością

Awatar użytkownika
R1
Maniak
Maniak
Postautor: R1 » 15 mar 2006, 12:59

Panowie spokojnie :) Wczoraj po dwóch piwkach i przejrzeniu tych stron naszła mnie jakaś nieokreślona tęsknota za moją byłą. Jakiś taki samotny się poczułem, tylko piwo w ręku i nic poza tym :) Ale nastał ranek i znowu trzeźwo myślę. Jest dobrze :)
I'm used to eat naughty girls without any eye movement ;)
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 15 mar 2006, 13:10

Blazej30 pisze:tanebo,
tanebo pisze:I bardzo dobra postawa. Tyle że to tylko ładnie brzmi w teorii. Jak osobie zakochanej różowe klapki uderzą na oczy to by poszła w ogień za obiektem uczuć.
ale w końcu zawsze takie sprawy wypływają. Nie znam pary która zwalczyłaby takie niedopasowanie miłością

Racja wypływają ale po okresie długotrwalej męczarni kiedy próubuje sie na siłe coś ratować (patrz Arkady, Lawrance czy twój kolega). Widzisz ile próbowali to ciągnąć na siłe, twój kumpel nawet wziął ślub. A obyłoby sie bez kłopotów gdyby widząc ten problem odpuścili sovie od razu i o to Tobie chodzi - to jest słuszne tyle że sooba zakochana nie potrafi (co widac na w/w przykladach).
Awatar użytkownika
R1
Maniak
Maniak
Postautor: R1 » 15 mar 2006, 13:30

tanebo tylko to łatwo tak mówić "odpuścili sobie od razu". Wiesz, zanim człowiek się ocknie, że coś w związku nie gra musi minąć trochę czasu. Przez jakiś czas zaślepiony uczuciem nie jesteś w stanie pewnych spraw wyłapywać, przyjmować do siebie. Ja np. już po pół roku bycia z tą dziewczyną wiedziałem jakie ona ma podejście do seksu, wiedziałem że chce z tym czekać do ślubu. Ale zupełnie mi wtedy do głowy nie przyszło, żeby z takiego powodu zerwać. Choć teraz wiem, że byłoby to świetne wyjście, bo bym się później tyle nie męczył, to wtedy do mnie to nie dochodziło. Zresztą ja bardzo długo się łudziłem :)
I'm used to eat naughty girls without any eye movement ;)
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 15 mar 2006, 13:37

Arkady no ale ja własnie o tym pisze.

[ Dodano: 2006-03-15, 20:47 ]
z forum onanizm.pl
ekspertka RM: - Telewizja i gry komputerowe mogą być przyczyną masturbacji,która będzie później przeszkadzała w tworzeniu więzi rodzinnych. Badania na całym świecie wskazują, że masturbacja jest główną przyczyną rozwodów na całym świecie.
Jedna z wypowiedzi na antenie radia o. Rydzyka

Większego idiotyzmu jeszcze nie słyszałem. Ja już wymiękam po prostu... Ci ludzie tworzą sobie nową rzeczywistość w której wszytsko co złe (i zapewne co dobre) kręci sie wokół masturbacji. CHORE.

[ Dodano: 2006-03-16, 00:00 ]
dokładka
Czy zauważył ktoś zależność między masturbacją a trądzikiem?
Odkąd zaprzestałem codziennej masturbacji, czyli od listopada z małą wpadką po drodze, to mój problem z trądzikiem zniknął. W ogóle go nie mam, jedynie jakieś minimalne pryszcze raz na jakiś czas, ale mało widoczne. Przestałem stosować różne preparaty, toniki do oczyszczania skóry etc. i czasami się po prostu dziwie ( pozytywnie ), że nie mam trądzika.

Czy to, że masturbuję się, może mieć wpływ na to jak pociągam kobiety ?
tzn. jeżeli masturbuje się, to one mogą wykazywać mniejsze zainteresowanie mną itp. ?

Taki pomysł ostatnio miałem, że masturbując się, zmniejszam ilość naturalnych feromonów w moim organiźmie

Na pewno jeśli się nie masturbujesz, to masz większy szacunek do siebie i innych, jesteś bardziej pewny siebie, bardziej otwarty na drugiego człowieka, możesz patrzeć w oczy... Akceptujesz siebie samego

W czasie masturbacji dochodzi do wytrysku spermy, a sperma z tego co wiem składa się przede wszystkim z białka. Czy więc masturbacja może prowadzić do niedowagi?
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 16 mar 2006, 16:45

Chyba się tam zarejestruję. Ręce mi świeżbią... By pisać rzecz jasna. Jużeście se pewnie skojarzyli, zboczuchy, że zamierzam strugać rysia nałogowo... <hahaha>

Nie no, jak to czytam, tak ręce załamuję normalnie... Nawet to nie jest śmieszne. To jest tragiczne, że są tacy idioci.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 16 mar 2006, 17:05

Czasem chciałbym przywdziać strój Sędziego Dredd'a, wrzasnąć "I am the LAW!" i wywiercić im nowe dziury w głowach. Taki objaw miłosierdzia z mojej strony, bo czyż nie dobija się koni by się nie męczyły? <gun>
Żarty żartami, ale teraz mamy takich właśnie ludzi w rządzie...
Onaniści.pl zrobili z nami dokładnie to samo co Kaczki chciałyby zrobić z niewygodnymi dziennikarzami <zalamka>

P.S. Ja tam mam bana na IP, poza kolorowymi ikonkami na górze nie widzę już nic <diabel>
Ostatnio zmieniony 16 mar 2006, 17:14 przez ForsakenXL, łącznie zmieniany 1 raz.
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 16 mar 2006, 17:12

Oni widzieli tego posta :D i pewnie nadal czytaja :D jakis sabotazysta wsrod nas.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”