Jaki procent estrogenów występuje w nasieniu męskim i czy w ogóle występuja bo może się mylę. Czemu kobietom nie rosną wąsy na skutek stosunków
Fish zamknął, ale ciekawam, czemu te wąsy nie rosną?

I autorka ma 30 lat... Po prostu porażka...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Jaki procent estrogenów występuje w nasieniu męskim i czy w ogóle występuja bo może się mylę. Czemu kobietom nie rosną wąsy na skutek stosunków
Wstreciucha pisze:czy Ty masz zagwozdke z powodu, ze byc moze oddales w swoja kobiete mocz ?[
dlatego nastepnym razem zrobisz to w takiej kolejnosci : siku, guma, pieprzenie , wspolna toaleta, drapanie po dupie, "komar"
Yasmine pisze:Jeden tu nawet intensywnie szukal blony
moon pisze:A ja?
paddy pisze:no dobra, a znacie może jakieś sposoby na przyspieszenie okresu, który ma sie pojawić np. w ciagu tygodnia?
me19 pisze:Więc dlaczego sie o tym nie mówi jako o metodzie antykoncepcyjnej?np dwa razy raczka a później już bez gumki do środka?
Student pisze:Puszczaj jej codziennie kawałek Tede- Pękniety Jeż
Hyhy pisze:Poza tym powodzenie u kobiet ma ten kto sie bez nich obchodzi to idzcie wszystkie w cholere
Haro pisze:Wracalem od mojej bylej do siebie do domu. Cisnela mnie szyszka, a ze nigdy nie pojde sie zalatwic u kogos, to zachrzanialem szybko do domu. Niestety, nie dolecialem i caly sie obsralem.
TakiSamotny pisze:Ostatnio przeczytałem w jakiejś prasie kobiecej, że podobno owłosienie na twarzy u kobiet ma jakiś związek z jej temperamentem seksualnym Kobiety które mają lekki wąsik (nie mówie to o wąsach jak u Sarmatów) czy nawet lekkie owłosienie na policzkach mają wiekszy temperament seksualny tzn bardziej aktywne seksualnie itp. Jak to jest z Wami drogie Panie? jest w tym coś prawdy ? może to ma zwiazek z hormonami czy coś
zakery... pisze:tylko czekac na jeszcze smieszniejsze riposty
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 146 gości