Yasmine pisze:ja chce przynajmniej juz tylko dodatkowo te 2 cm (nie musza byc wcale 2 metry).
2 cm? Ło matko! Na co Ci takie? <boje_sie>
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
zielona pisze:hehe co maja paznokcie do tego działu?? ;D
Mia pisze:a ja bym sie skusila na kolczyk w pepku,
moon pisze:wszystkich dziurek w uszach
Mysiorek pisze:Nie przepadam za złomem![]()
A kolczyk, jeśli już, w języku powinni mieć faceci, co by mieli możliwość dodatkowej stymulacji partnerki
Haro pisze:Ted: uwazaj na slowa, moj drogi. Sa na forum tacy piramidalni kretyni. Licz sie ze slowami moj drogi, ze slowami... Zeby kiedys ktos sie z Toba nie policzyl...
TedBundy pisze:dla mnie to kretynizm i zdania nie zmienięusmiech
Haro pisze:Ted: uwazaj na slowa, moj drogi. Sa na forum tacy piramidalni kretyni. Licz sie ze slowami moj drogi, ze slowami... Zeby kiedys ktos sie z Toba nie policzyl...
Haro pisze:Nosilem kiedys takei koraliki na szyi. Na jezyku mialem kolczyk, niedlugo robie sobie w brwi. Do tego mam dziare... Uwazaz mnie za kretyna?
lollirot pisze:to bardzo dobrze, że masz swoje zdanie, Tedziu, ale trzeba je było od razu wyrazić w ten sposób: dla mnie to kretynizm, a nie to już nawet nie pedalstwo, ale piramidalny kretynizm, bo nie jeteś żadnym autorytetem, żeby tu wyznaczać jakieś normy
Yasmine pisze:Bo Ted ma bardzo proste myslenie
- facet, ktory ma kolczyk to pedal czy kretyn
- kobieta samotna,ale lubiaca seks i nie rezygnujaca z niego to k***
lollirot pisze:ja wiem, ale nie rozumiem, czy jest taki zgorzknialy, czy jest inna przyczyna tego, ze sposobem wyrazania tych swoich opinii stara sie wiecznie dac we znaki komus
TedBundy pisze:"dół, zgorzkniałość, złośliwość??? Skądże, ja od 23 lat mam bardzo zły humor:)"
gargul pisze:Haro pisze:Ted: uwazaj na slowa, moj drogi. Sa na forum tacy piramidalni kretyni. Licz sie ze slowami moj drogi, ze slowami... Zeby kiedys ktos sie z Toba nie policzyl...
Koles co ty sobie wyobrażasz? Pomyśl pare razy zanim coś takiego napiszesz <glupek> Zalatuje to trochę groźbą! Chyba trochę za bardzo się przejmujesz i bierzesz do siebie to co pisza na forum. Jest on ogólno dostępne i kazdy moze tu wyrazic swoja opinię mimo że nie kazdemu musi się to podobać (mi tez sie wiele rzeczy tu nie podoba ale nikomu takich tekstów nie sypię). Musisz byc trochę niedojrzały że puszaczasz aluzje do rozwiązań siłowych. Jak masz tak reagowac i nie stac Cię na inteligentna argumentację to lepiej powstrzymaj się. Ja tez uwazam że kolesie z żelazem w ciele a w szczególności z koralikami wygladaja na pedałów. I co ja tez mam uwazac bo może wyskoczysz z ciemnego zułka i mi miche oklepiesz?
Zbastuj odrobine z tego typu odzywkami do mnie, dobrze? Wystarczylo, zeby czlowiek napisal na forum, ze tyra na silowni, ze ma gdzieniegdzie troche wiecej masy miesniowej, i juz jest odbierany jak nabuzowana i agresywna masa pustego miesiwa.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 151 gości