Piercing

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 28 wrz 2005, 22:51

Yasmine pisze:ja chce przynajmniej juz tylko dodatkowo te 2 cm (nie musza byc wcale 2 metry).

2 cm? Ło matko! Na co Ci takie? <boje_sie>
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 28 wrz 2005, 23:06

mrt pisze:2 cm? Ło matko! Na co Ci takie?

dobra zagalopowalam sie :D, tak 1 cm :)
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 29 wrz 2005, 00:38

cubasa pisze:To zdjecie Hindusa Shridhar Chillal. Paznokieć kciuka ma 1,46m, a pozostałych ponad 6 m
(troche stare zdjecie )

ciekawe kto mu manicure robi <belt1>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Edytka:)
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Edytka:) » 29 wrz 2005, 14:07

cubasa pisze:To zdjecie Hindusa Shridhar Chillal

przeciez to okropne jest <belt1> juz wole miec moje :D
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu :]"
zielona
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zielona » 29 wrz 2005, 20:58

hehe co maja paznokcie do tego działu?? ;D
btw: majac kolczyka w miejscu intymnym, dokladnie rzecz ujmujac laska w cipce, istnieje wieksze prawdopodobienstwo pęknięcia gumy?!?!! :> chyba tak :think:

swoją droga, mam tylko w uszach i pępusiu :) niedawno w nosie był, ale się zmył :wink:
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
Awatar użytkownika
Edytka:)
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Edytka:) » 29 wrz 2005, 21:13

zielona pisze:hehe co maja paznokcie do tego działu?? ;D

tak juz jst ze czasem odbiega sie od tematu schodzac na inny :P <banan>
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu :]"
przyjaciel
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: przyjaciel » 30 wrz 2005, 23:32

Edytka:) pisze:
zielona pisze:hehe co maja paznokcie do tego działu?? ;D

tak juz jst ze czasem odbiega sie od tematu schodzac na inny :P <banan>

Normalka na tym forum
wajdelota
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: wajdelota » 01 paź 2005, 00:43

w ogóle to drobne paznokcie są ładniejsze według mnie.
A i do grona pianistek trzeba zaliczyć także innych muzyków którzy potrzebują krótkich paznokci: gitarzystki, skrzypaczki, wiolonczelistki, w ogóle to większość instrumentalistek :)
Jeśli oznaką bycia prawdziwym mężczyzną jest upijanie się i sikanie do zlewu, to ja nie chcę być mężczyzną...
Awatar użytkownika
Shaq
Bywalec
Bywalec
Postautor: Shaq » 01 paź 2005, 10:54

A wyjatek, poniewaz u gitarzystek krotkie paznokcie wymagane sa tylo u jednej dloni trzymajacej gryf , zas u drugiej wrecz bardzo pomocne sa nieco dluzsze ;]
S.
Wejdź we mnie falą wpłyń we mnie
Pod serce dojdź az do krzyku
Krwi potem spokój wróć znurzeniem
Półsennie niech płynie w żyłach ...
wajdelota
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: wajdelota » 01 paź 2005, 13:53

To teżj est wyjatek w wyjątku :P
Bo przy grze piórkiem, czy też tappingiem oburęcznym jest to bardzo niewskazane (długie paznokcie rzecz jasna) ale zaś przy technikach takich jak palcówka (tym razem bez skojarzeń prosimy ;-) ) czy też ogólne granie dwudźwięków opartych na dużych interwałach to sie przydają. Do flamenco zresztą tym bardziej. Ale prawda taka, że i flamenco da sie krótkimi ;-)
pozdrawiam :D
Jeśli oznaką bycia prawdziwym mężczyzną jest upijanie się i sikanie do zlewu, to ja nie chcę być mężczyzną...
Awatar użytkownika
Lagartija
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lagartija » 03 gru 2005, 22:25

A co myslicie o kolczyku w jezyku u faceta??Jedni uwazaja ze to fajne drugie ze pedalskie.
...Te Quiero Mi Amor...
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 03 gru 2005, 23:08

znam dwoch facetow, ktorzy maja i u obu wyglada to oblednie. pasuje im.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 03 gru 2005, 23:21

Lagartija pisze:A co myslicie o kolczyku w jezyku u faceta??Jedni uwazaja ze to fajne drugie ze pedalskie.

Zależy co komu pasuje. U mnie nie figuruje termin "pedalskie".
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 04 gru 2005, 01:37

moj kumpel ma i swietnie wyglada :).

Jak komu pasuje :)
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 04 gru 2005, 03:19

a ja bym sie skusila na kolczyk w pepku, inne miejca mnie nie przekonuja choc u innych mi sie podoba :)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 04 gru 2005, 11:05

Ja póki co znów zaczęłam używać wszystkich dziurek w uszach i mi styka :]
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 04 gru 2005, 11:58

Mia pisze:a ja bym sie skusila na kolczyk w pepku,

ja o tym myslalam, ale nie dosc, ze musialabym zrobic platynowy(co kosztuje jakies 200 zlotych), to bym musiala na jakis czas zrezygnowac z brzuszkow :/.
Wiec poki co starcza w uszach i nosie :).

[ Dodano: 2005-12-04, 11:58 ]
moon pisze:wszystkich dziurek w uszach

ile ich jest :>
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 04 gru 2005, 12:17

Kolczyki u faceta (jak i wszelka biżuteria, typu kretyńskie wisiorki, koraliki czy inne badziewia) to już nawet nie pedalstwo, ale piramidalny kretynizm. Spinki do garnituru i dobry zegarek to jedyna biżuteria wg mnie, która faceta nie ośmiesza...
ps. w ostatecznosci złota keta, uhehehehe <aniolek2>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 04 gru 2005, 14:24

A a nie mam kolczykow nigdzie. I nawet nie dlatego, ze mi sie nie podobaja...
Tak po prostu jakos wyszlo :/
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 04 gru 2005, 16:56

Mysiorek pisze:Nie przepadam za złomem :P
A kolczyk, jeśli już, w języku powinni mieć faceci, co by mieli możliwość dodatkowej stymulacji partnerki :D

Mialem. Plulem sie, slinilem i obijalem nim zeby. Po roku noszenia wylajem...

A pluje sie dalej :)

Ted: uwazaj na slowa, moj drogi. Sa na forum tacy piramidalni kretyni. Licz sie ze slowami moj drogi, ze slowami... Zeby kiedys ktos sie z Toba nie policzyl...
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 04 gru 2005, 17:03

Haro pisze:Ted: uwazaj na slowa, moj drogi. Sa na forum tacy piramidalni kretyni. Licz sie ze slowami moj drogi, ze slowami... Zeby kiedys ktos sie z Toba nie policzyl...

dla mnie to kretynizm i zdania nie zmienię:) hehehehe, koraliki, kur.wa....u faceta???? to jeszcze torebkę, buhahahahaha

PS. Zresztą, wasz gust i problem...to nie ja zrobię z siebie pajaca, zakładając koczyki czy koraliki...
Ostatnio zmieniony 04 gru 2005, 17:08 przez Ted Bundy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 04 gru 2005, 17:06

Nosilem kiedys takei koraliki na szyi. Na jezyku mialem kolczyk, niedlugo robie sobie w brwi. Do tego mam dziare... Uwazaz mnie za kretyna?
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 04 gru 2005, 17:23

TedBundy pisze:dla mnie to kretynizm i zdania nie zmienięusmiech

to bardzo dobrze, że masz swoje zdanie, Tedziu, ale trzeba je było od razu wyrazić w ten sposób: dla mnie to kretynizm, a nie to już nawet nie pedalstwo, ale piramidalny kretynizm, bo nie jeteś żadnym autorytetem, żeby tu wyznaczać jakieś normy. też mi się wiele rzeczy nie podoba, a nie robię z nich prawd objawionych. a Ty, mam wrażenie, zbyt emocjonalnie podchodzisz do wielu rzeczy, misiu.
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 04 gru 2005, 17:25

Bo Ted ma bardzo proste myslenie
- facet, ktory ma kolczyk to pedal czy kretyn
- kobieta samotna,ale lubiaca seks i nie rezygnujaca z niego to censored

<chory>
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 04 gru 2005, 17:33

ja wiem, ale nie rozumiem, czy jest taki zgorzknialy, czy jest inna przyczyna tego, ze sposobem wyrazania tych swoich opinii stara sie wiecznie dac we znaki komus. po co? nie wiem co chcesz osiagnac, ale powiem, co osiagasz, Tedziu: irytujesz. a przeciez mozna inaczej.
a niczego mi nie brak
prien

Postautor: prien » 04 gru 2005, 18:41

Haro pisze:Ted: uwazaj na slowa, moj drogi. Sa na forum tacy piramidalni kretyni. Licz sie ze slowami moj drogi, ze slowami... Zeby kiedys ktos sie z Toba nie policzyl...

Koles co ty sobie wyobrażasz? Pomyśl pare razy zanim coś takiego napiszesz <glupek> Zalatuje to trochę groźbą! Chyba trochę za bardzo się przejmujesz i bierzesz do siebie to co pisza na forum. Jest on ogólno dostępne i kazdy moze tu wyrazic swoja opinię mimo że nie kazdemu musi się to podobać (mi tez sie wiele rzeczy tu nie podoba ale nikomu takich tekstów nie sypię). Musisz byc trochę niedojrzały że puszaczasz aluzje do rozwiązań siłowych. Jak masz tak reagowac i nie stac Cię na inteligentna argumentację to lepiej powstrzymaj się. Ja tez uwazam że kolesie z żelazem w ciele a w szczególności z koralikami wygladaja na pedałów. I co ja tez mam uwazac bo może wyskoczysz z ciemnego zułka i mi miche oklepiesz? :>
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 04 gru 2005, 18:43

Haro pisze:Nosilem kiedys takei koraliki na szyi. Na jezyku mialem kolczyk, niedlugo robie sobie w brwi. Do tego mam dziare... Uwazaz mnie za kretyna?

dla mnie kretyństwo. Jeżeli TY uważasz, że TOBIE w tym do twarzy, to nie ma tematu-jeżeli czujesz się w tym dobrze, to luzz....jednak ja uważam to (w swoim przypadku) za niestosowne i mam odwagę to napisać-jeżeli ktoś mnie się pyta, czy warto by coś takiego zrobić, mówię mu swoje zdanie-czyli-kretyństwo-ale droga wolna-ty będziesz to nosił, nie ja. JA nie mam zamiaru nic sobie tatuować/przekłuwać języka/brwi/fiuta/czegokolwiek...ja zdania nie zmienię, gdyż jakąkolwiek biżuterię dla siebie (faceta) uważałbym za oszpecanie siebie....tylko tyle i aż tyle

lollirot pisze:to bardzo dobrze, że masz swoje zdanie, Tedziu, ale trzeba je było od razu wyrazić w ten sposób: dla mnie to kretynizm, a nie to już nawet nie pedalstwo, ale piramidalny kretynizm, bo nie jeteś żadnym autorytetem, żeby tu wyznaczać jakieś normy

umiejętność czytania ze zrozumieniem moich postów można nabyć - teraz się przekonuję, że niektórzy potrzebują do tego sporo czasu, hehehe:) Cóż, jak coś jest dla mnie kretyństwem czy głupotą, to o tym piszę - co, mam iść jak baran, bo większość może myśleć inaczej? - to nie w moim stylu....Głupie jest jest wiele rzeczy : męska biżuteria/rżnięcie po imprezach/pseudointelektualizm itd...... zresztą, po cholerę mam się powtarzać??? :/

Yasmine pisze:Bo Ted ma bardzo proste myslenie
- facet, ktory ma kolczyk to pedal czy kretyn
- kobieta samotna,ale lubiaca seks i nie rezygnujaca z niego to k***

I co jeszcze??? Dalej silisz się na psychoanalizę mojej osobowości??? Nie zrozum mnie źle - ale to Cię kompletnie przerasta, nie wychodzi Ci to, więc zbastuj, bo tylko mam niezłą brechę - a chyba nie o to Ci chodzi:)??
Tutaj panuje pewna denerwująca polityczna poprawność - wysublimowane słówka na określenie prozaicznych rzeczy/zjawisk etc.... a ku.restwo jest censored, idiotyzm idiotyzmem, debil debilem a nie "osobą o nienachalnej inteligencji" :)
pieprzyć takie eufemizmy! :)

lollirot pisze:ja wiem, ale nie rozumiem, czy jest taki zgorzknialy, czy jest inna przyczyna tego, ze sposobem wyrazania tych swoich opinii stara sie wiecznie dac we znaki komus

We znaki??? Prezentowanie swojej opinii to "dawanie we znaki"??? Leczysz swoje kompleksy wytykaniem mi przywar, które we mnie widzisz??? (wg Ciebie ofkoz) Szkoda Twej fatygi.... :) Nie jestem zgorzkniały, dużo mi jeszcze do tego stanu brakuje...odpowiem cytatem , który bardzo mi się podoba:

"dół, zgorzkniałość, złośliwość??? Skądże, ja od 23 lat mam bardzo zły humor:)"

Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 04 gru 2005, 18:58

TedBundy pisze:"dół, zgorzkniałość, złośliwość??? Skądże, ja od 23 lat mam bardzo zły humor:)"

fajne <Ok>

chwila, ja nie czepiam sie Twojego zdania, bo Twoje swiete prawo je miec. ja sie czepiam tylko formy, w jakiej to zdanie wyrażasz. i byc moze takie mam zboczenie, ale mnie drazni, jak ktos o sprawach gustu pisze tak autorytatywnie, ot i wszystko :-)
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 04 gru 2005, 20:19

gargul pisze:

Koles co ty sobie wyobrażasz? Pomyśl pare razy zanim coś takiego napiszesz <glupek> Zalatuje to trochę groźbą! Chyba trochę za bardzo się przejmujesz i bierzesz do siebie to co pisza na forum. Jest on ogólno dostępne i kazdy moze tu wyrazic swoja opinię mimo że nie kazdemu musi się to podobać (mi tez sie wiele rzeczy tu nie podoba ale nikomu takich tekstów nie sypię). Musisz byc trochę niedojrzały że puszaczasz aluzje do rozwiązań siłowych. Jak masz tak reagowac i nie stac Cię na inteligentna argumentację to lepiej powstrzymaj się. Ja tez uwazam że kolesie z żelazem w ciele a w szczególności z koralikami wygladaja na pedałów. I co ja tez mam uwazac bo może wyskoczysz z ciemnego zułka i mi miche oklepiesz? :>

A co Ty sobie wyobrazasz, hm? Czy napisalem gdziekolwiek "Nie pisz bo Ci zajebie"? Stwierdzilem fakt, ze podejscie i sposob wyrazania wlasnych mysli czy przekonan Ted'a jest odrobine nietaktowny. Twoj rowniez (czesc o pedalach). Jesli tak dalej bedzie podchodzl i komus wywali tego typu tekstem to w koncu moze w miske wylapac. Ja, wbrew wszystkiemu, jestem bardzo pokojowo nastawionym czlowiekiem, wiec nie staraj sie wyszukiwac drugiego dna w tym co napisalem, ok? I jesli kazdego mojego posta masz tak odbierac, to najlepiej od Haro trzy censored w bok. I bedzie nam sie dobrze tu na forum zylo, aye? <banan>

P.S. Zbastuj odrobine z tego typu odzywkami do mnie, dobrze? Wystarczylo, zeby czlowiek napisal na forum, ze tyra na silowni, ze ma gdzieniegdzie troche wiecej masy miesniowej, i juz jest odbierany jak nabuzowana i agresywna masa pustego miesiwa. Rzygac mi sie chce takim podejscie.
prien

Postautor: prien » 04 gru 2005, 21:24

Zbastuj odrobine z tego typu odzywkami do mnie, dobrze? Wystarczylo, zeby czlowiek napisal na forum, ze tyra na silowni, ze ma gdzieniegdzie troche wiecej masy miesniowej, i juz jest odbierany jak nabuzowana i agresywna masa pustego miesiwa.

Dajesz powody żeby tak myśleć :| Jeszcez nie spotkałem sie z takim zjawiskiem żeby jakikolwiek szanujący sie forumowicz próbował kogoś uciszać jak ty to zrobiłeś w stosunku do Teda pisząc cos czego niby miałby się wystraszyć bo jak będzie dalej tak pisał to mu może ktoś (mam nadzieje że nie miałeś na myśli siebie :|) coś zrobi. Każdy może sobie tutaj pisac co chce a jedne czego powinien się obawiac to warna albo bana a nie uszkodzeń ciała ze strony jakiegoś zdegustowanego i zniesmaczonego forumowicza.

P.S. Nie wiedziałem że na siłkę chodzisz... Ale przeszło i to przez głowę jak przeczytałem post skierowany do Teda - chłopak moze wziął jakiegoś koksa i teraz możliwe że agresja go roznosi i tylko rozwiązania siłowe mu w głowie kiedy kończa się pomysły na argumenty popierające jego zdanie. Widac aż tak bardzo się nie pomyliłem :D

Wróć do „Wszystkie inne tematy”