Kącik kibica

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 30 maja 2005, 16:37

Zuber pisze:wy sie na pilce znacie ???

znamy sie :)

Zuber pisze:1 minuta Maldini tam Dudi zawinil ??? Pamietam Carlos podobnie kiedys strzelil i sie nikt bramkarza nie czepial tylko to byl swietny strzal wiecie co to jest dla bramkarza pilka z 10 metrow po kozle ?????

Tylko ze spokojnie mogl jej dosiegnac reka, stojac twardo na ziemi...
Zuber pisze:39 minuta Crespo tu tez moze Dudi zawinil ?? gdzie byla obrona jak kaka podawal ??

Przy tej faktycznie nie zawinil

Przy trzeciej bramce mogl wyjsc ciut pozniej

Co do wolnego Szewczenki, to sam przyznal, ze kompletnie nie widzial pilki i rzucil sie na oslep...

A tragiczna interwencja Dudka, gdzie latwa piłka do złapania odbila mu sie od kolan? Przypomnialy mi sie "najlepsze" lata Baii czy Lehmanna :]

Zebym nie zostal zle zrozumiany - bardzo cenie Jurka, uwazam, ze ma wielki talent, i jestem pod wrazeniem tego, co zaprezentowal w koncowce meczu i w czasie karnych (chociaz tu tez wiadomo, ze bramkarz ma cos do powiedzenia dopiero jesli zawodnik sie przy wykonywaniu karnego pomyli... )

Takze moim zdaniem wielkie błędy, ktore zostaly w jeszcze wiekszy sposob naprawione... :)
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 30 maja 2005, 23:24

charlie81 pisze:
Zuber pisze:wy sie na pilce znacie ???

znamy sie :)

pamiętam jak wszyscy Polacy w dwa miesiące zaczęli się znać na skokach narciarskich :D
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 30 maja 2005, 23:59

no finał piekny, przed meczem myslalem ze bedzie nudny jak faki z olejem, no bo milan to mi jakos tak sie kojarzy z wybijaniem pilki ze swojej polowy (sorki Charlie <browar> ), ale po cichu liczylem ze geniusz Beniteza i troche szczescia pomoga Liverpolowi. No i prosze :) Moim zdaniem Dudek przy bramkach ktore puscil nie zawinil, jak juz to obrona. Po prostu bronil nromalnie,a zeby obronic w takich sytuacjach trzeba by sie popisac genialna jakas interwencja, no Dudek sie nie popisal, ale nie moze tez mowic ze zawinil. Co mial obronic to obronil, do tego potanczyl i mielismy pikny mecz. Ciekawe czy Liverpol bedzie mogl bronic trofeum. No i zwroccie uwage na Beniteza, gosc jest rownie genialny jak Murinho, ale przy tym ma klase :) Moim zdaniem puchar to glownie jego zasluga.
Swoja droga to Dudek zamazal troche mierne wrazenie o polskich sportowacach jakie w weekend zaserwowal nam Endrju Golota.... :) Nie ma co, facet jest szybki... :)

[ Dodano: 2005-05-31, 00:01 ]
Zuber pisze:A slyszeliscie kto sie interesuje Mirosławem Szymkowiakiem ??? JUVE hehehe ciekawe co z tego wyjdzie
no po tym co prezentuje w Trabzonspporze to sie nie dziwe, i podejrzewam ze nie tylko Juve. pamietam go jeszcze jak w Widzewie gral, juz wtedy sie zapowiadal niezle.
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 31 maja 2005, 11:00

Hardcore pisze:pamiętam jak wszyscy Polacy w dwa miesiące zaczęli się znać na skokach narciarskich

Nie znam sie kompletnie :) W ogole jest to dla mnie tak nudna dyscyplina do ogladania...

szopen pisze:No i zwroccie uwage na Beniteza, gosc jest rownie genialny jak Murinho, ale przy tym ma klase usmiech Moim zdaniem puchar to glownie jego zasluga.

A w ogole przypomniales mi wlasnie niesamowita rzecz - w GW analizowali spotkanie porownujac formacje - i wyszlo im tak:
-bramkarz - Milan
-obrona - Liverpool (chociaz moim zdaniem, Milan ma najlepsza obrone na swiecie...)
-pomoc - Milan
-atak - Milan
-trener - Liverpool, ale w XXI wieku trener jest podwojnie wazny :D

A wiec napisane bylo: "W sumie 3-3, dogrywka, karne i Dudek pokaze co potrafi"

Ktos to zauwazyl w ogole? :D
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 18 sie 2005, 19:52

No my tu gadu, gadu - a Wisełka dała czadu <brawo1>
Są w połowie, ale jedno się potwierdziło moim zdaniem, że Engel to jeden z niewielu polskich trenerów z prawdziwego zdarzenia.
I szkoda Żurawia - się chłop chyba rozmieni na drobne, ale przynajmniej na pięknej ziemi, bo Szymek to już całkiem w lesie.
Już dzisiaj trzymam kciuki za Wisełkę, choć lokalnie chyba staję się kibicem Cracovii.
<browar>
;)...
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 18 sie 2005, 19:55

lorenzen pisze:I szkoda Żurawia - się chłop chyba rozmieni na drobne, ale przynajmniej na pięknej ziemi, bo Szymek to już całkiem w lesie.

Szymek przecie kwitnie :)
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 18 sie 2005, 20:09

Szymek przecie kwitnie

No może i kwitnie, ale wedle mnie na ugorze i to samo będzie z Żurawiem, jeśli się przełamie.
Rozumiem, że mogli się chłopcy zniecierpliwić, ale wygląda na to, że w LM zagraliby prędzej z Wisełką niż z klubami, w których są obecnie - Trabzonspor raczej, nawet gdyby załapał się do eliminacji LM, to by ich nie przebrnął, a na pewno potrzebowaliby niemniejszego szczęścia w losowaniu niż Wisełka; a Celtic bez Larssona, to już nie ta firma.
Tam gdzie są mają dobrą pozycję wyjściową, by podbić ... ligę Kataru i się dorobić owszem, ale sportowo, to zyskali chyba niewiele.
Cóż, może w reprezentacji się będą za to starać - to już chyba ich ostatni ewentualny mundial. Swoją drogą fajnie by było, gdybyśmy awansowali, możnaby się wybrać <banan>
<browar>
;)...
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 18 sie 2005, 20:29

lorenzen pisze:Tam gdzie są mają dobrą pozycję wyjściową, by podbić ... ligę Kataru
w sumie Henka Larson z Celticu przeszedl bo Barcelony :) Nie to żebym wierzyl w takie cuda, ale życze chłopakowi jak najlepiej. W Wiśle sie już chyba wypalił, jego słowa: "I tak za pozno wyjechałem z Polski, nie chciałem zostać w Wisle nawet gdybym miał gwarancję że zagramy w Champions League. Musiałem wyjechać bo nie miałem juz motywacji. Strzeliłbym teraz 121 lub 122 bramkę dla Wisły i co z tego? A w Szkocji czekam na pierwszego gola. Celtic to nwoe wyzwanie... " W sumie mu się nie dziwię, na krajowym podwórku osiągnął wszystko, a jak już by sie miał wybić to na pewno prędzej z Celticu niż z Wisły. W sumie jak szedł do celticu to pewnie nie wyobrażał sobie że odpadną w kwalifikacjach do CHL, ale i to uważam ze dobrze zrobil. A Wisełka może w końcu przebrnie przez te eliminacje, bo za te ostatnie lata to im się naprawdę należy. Tle że z Grekami może być ciężko , wystarczy że przegrają 2:0, no ale będę trzymał kciuki :)

A co myślicie o tym że Lozano wyrzucił siatkarzy z kadry za picie alkoholu (konkretnie piwa) w trakcie zgrupowania kadry ? Ja uważam że postąpił słusznie, w końcu jakiś trener który w d... a nazwiska i układy, a kieruję się postawą i grą.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 18 sie 2005, 20:40

szopen pisze:A co myślicie o tym że Lozano wyrzucił siatkarzy z kadry za picie alkoholu (konkretnie piwa) w trakcie zgrupowania kadry ? Ja uważam że postąpił słusznie, w końcu jakiś trener który w d... a nazwiska i układy, a kieruję się postawą i grą.

Dokładnie tak - sam trochę trenowałem i wiem - zachowując oczywiście proporcje - jak nazajutrz wyglądali kolesie imprezowicze - a tu w końcu chodzi o zawodowców, którzy są nieźle ustawieni i ich psim obowiązkiem jest dbać o własny organizm, a już na pewno podczas zgrupowań.
Przydałby się i taki ktoś w piłce, jak i nowy Prezio tego syfu - he to dopiero historia z tym Dziurowiczem - Piłkarski poker reality show <zly1> .

Co do Żurawia - może i masz rację, ale mam jednak wrażenie, że już mógł troszkę pożałować tego wyjazdu... Póki co jeszcze gra w wyjściowym składzie i jest nieźle, dalej nie chcę krakać... następny mecz grają z Rangers i ma szansę zapewnić sobie miejsce w składzie na stałe, ale jeśli ... itd., to tfu, tfu zostanie ławnikiem.
Henka jednak to nie ta klasa, mimo całej życzliwości dla Żurawia, ale Larsson, to jeden z moich ulubieńców, szkoda że ostatnio znowu miał kontuzję, nawet nie wiem, czy już wyzdrowiał i czy będzie grał.
Wszyscy tylko nie Real, a wszczególności kibicuję tam Valencii i Barsie.
Ale ruszyli już w Angli i mimo, że niecierpię Chelsea z tych samych powodów co Realu ($$$), to Mourinho budzi podziw. Geniusz. Ale jak zwykle serce za Red Devils
<diabel>
<browar> piwko dla kibiców
Ostatnio zmieniony 18 sie 2005, 20:55 przez lorenzen, łącznie zmieniany 1 raz.
;)...
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 18 sie 2005, 20:46

w Celticu zarobi na pewno wiecej :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 18 sie 2005, 21:20

lorenzen pisze:Wszyscy tylko nie Real, a wszczególności kibicuję tam Valencii i Barsie.

I juz Cie lubię, zwłaszcza za tą Barcę :) :D <browar>
W tym sezonie Barca mi zaimponowała, że dała jeszcze Larsonowi szansę, bo koleś wiekowy, poraz kolejny wraca po długiej kontuzji, a oni przedłużają mu kontrakt, mimo że mają w skladzie Saviole którego m.in przez to musieli wypożyczyć. Widać że to coś wiecej niż klub :)
Hyhy więcej ? Mało powiedziane :) Mimo że Wisła jak na polskie warunki to bogaty klub, to mimo wszystko w porównaniu do Celticu to są szare myszki. Poza tym kasa kasą, ale w Celticu może pograć przed fanatyczną wręcz publiką w liczbie 50 tys na mecz :) Myślę że to też coś znaczy :)

pozdrawiam
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 18 sie 2005, 22:07

Szopen pisze:Hyhy więcej ? Mało powiedziane Mimo że Wisła jak na polskie warunki to bogaty klub, to mimo wszystko w porównaniu do Celticu to są szare myszki. Poza tym kasa kasą, ale w Celticu może pograć przed fanatyczną wręcz publiką w liczbie 50 tys na mecz Myślę że to też coś znaczy

no niby tak,ale jak Wisła awansuje do LM to Żuraw chyba bedzie sobie pluł w brode. 3-4 szanse niewykorzystane, a tu nagle po jego odejściu może byc bach :) Dobrze powiedzial Franek w wywiadzie dla Wyborczej, że Szymek i Zuraw najwidoczniej przynosili pecha :)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 18 sie 2005, 22:39

I co z tego, teraz to on mysli jak zarobic a nie jak podbic swiat :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 18 sie 2005, 22:57

Pewnie masz racje Hyhy, ale fakt faktem, że pecha przynosił <aniolek2>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 18 sie 2005, 22:58

Hyhy pisze:I co z tego, teraz to on mysli jak zarobic a nie jak podbic swiat

no w sumie lata swoje ma, a wiecznie kopal pilki nie bedzie, o podboju to mogl myslec 5 lat temu, ale wtedy az tak sie nie wyroznial

pozdrawiam
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 18 sie 2005, 23:19

szopen pisze:ale w Celticu może pograć przed fanatyczną wręcz publiką w liczbie 50 tys na mecz Myślę że to też coś znaczy

To fakt, to musi być niezapomniane przeżycie - tego mu i wszystkim sportowcom mającym okazję tego doświadczyć szczerze zazdroszczę.
<browar>
ps - i trzymam za tą Wisełkę, bo piłki w naszym ligowym wydaniu się oglądać nie da, mimo szczerych chęci. <cisza>

[ Dodano: 2005-08-23, 12:57 ]
Dobra, dobra może się pobawimy w typowanie wyniku...
Na mój nos szykuje się powtórka wyniku z Krakowa, wykontrują dziadów..., a bohaterami meczu zostaną Franek, linia obraony z Głowackim na czele i Majdan
<browar>

ps - na tyle ich stać, baty się zaczną w faie grupowej <bicz2>
;)...
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 03 wrz 2005, 19:48

No dobra! Angicy wygrali swoj mecz. Teraz Nasi do boju!!!
Polska białooooo - czerwoniiiii! Ja stawiam 3:1 dla??? Polski, Polski, Polski! :D
Awatar użytkownika
Albercik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Albercik » 03 wrz 2005, 20:22

Hm ja to bym raczej postulował za 2:1
nie strzlimy 3 bramek. jak Austriacy wepchnom nam 2 to już po meczyku będzie
żebyśmy tylko pierwsi strzelili :D

go go go!!!!POLSKA

pozwoliłem sobie edytnąć :) skoro nikt nic nie napisał podemną :D
no i po pierwszej połowie <jupi>

tak trzymać panowie ale komentatorzy to troszkę przsadzają z tym hamstwem Austriaków i doszukują sięniestworzonych rzeczy. Kolo nawet widzi, gdzie Austriak patrzył <boje_sie>
Ciekawe co ma za okulary hehe.
Ale nich se tam gadają oby tak dalej piłkarze grali!! :D
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 04 wrz 2005, 13:42

Jakiś głuchy chyba pozwolił szczęsnemu współ komentować ten mecz..czy TV jest aż tak uboga że mecze komentuje Szczęsny? <aniolek2>
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Albercik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Albercik » 04 wrz 2005, 17:11

czy TV jest aż tak uboga że mecze komentuje Szczęsny?

za mało abonamentu płacisz!! to jest uboga :D

Nie mów mi co mam robić

Awatar użytkownika
Zuber
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Zuber » 04 wrz 2005, 19:08

upc zdziera jak poje**** 30 zeta za same nudne programy to malo ???????
"Such a lonely day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 04 wrz 2005, 23:04

Ten mecz to istny triler z hepi endem :) POLSKA DO BOJU!
obczajcie sobie to:
http://www.90minut.pl/news.php?id=320751

Obrazek
Awatar użytkownika
Albercik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Albercik » 05 wrz 2005, 01:04

No ale siatka to już melodramat:( no i po ME
ashame:(

[ Dodano: 2005-09-06, 23:48 ]
obstawiamy wynik?? jutrzejszy
ja daję 2:1 dla naszych :D

Nie mów mi co mam robić

Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 07 wrz 2005, 21:15

a ja nie chce krakać, ale śmierdzi mi remisem, ale co tam, mam dzis paskudny humor wiec pewnie dlatego czarno to widze :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 07 wrz 2005, 21:41

jupiiiiiiiiiiii 1:0 8)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 07 wrz 2005, 22:51

uff na szczescie nie wykrakalem :) No i kto by pomyslal, siodme zwyciestwo z rzedu jesli idzie o gre o punkty, to polski rekord wszechczasow, nawet ogly gorskiego tak nie graly :) Gratulacje

pozdrawiam
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 07 wrz 2005, 23:00

ale troszke szkoda ze juz dzis nie awansowalismy :)
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 08 wrz 2005, 04:09

brakowało nam kilka sekund :(
awansujemy jeśli:
conajmniej remis z anglią lub
czechy grają u siebie z holandią i jak zgubią punkty lub
szwecja wygra z chorwacją na wyjeździe

Obrazek
Awatar użytkownika
Albercik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Albercik » 08 wrz 2005, 08:19

ja wypowiedziałem sie troszkę w wyraź to co myślisz na temat tego meczu nie będę się przepisywał :>
No ale rekordzik jest, a jescze troszkę minut by doliczyć i by nasi całkiem stanęli i patrzyli na :czarnych " biegająych między nimi. Jak dizeci w szkole: jak koniec lekcji się zbliża to już czekają na przerwę, a tu jeszcze trzeba się pouczyć chwilkę!! I to się nazywa profesjonaliści???? :>?

Nie mów mi co mam robić

Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 10 gru 2005, 23:30

No i co myslicie o losowaniu?

Ja nie zgodze sie, ze grupa Argentyna, Holandia, Serbia i W.K.Sł. jest najsilniejsza, bo w moim mniemaniu lepsza jest Wlochy, Czechy, USA i Ghana. No ale to pelen subiektywizm z mojej strony ;)

Wróć do „Wszystkie inne tematy”