Gdy facet nie chce seksu

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 lip 2007, 22:01

Znowu to samo <aniolek> Ja widac jestem z innej bajki .Zrozumcie , dla mnie potrzeby tego rodzaju są postrzegane jak kazde inne , nie rograniczam tego ,bowiem wszystko jest wazne , a nie tylko to co według wiekszosci logiczne , Do czego zmierzam ? do tego ze gdy np. maz odmówi zrobienia zone herbaty to zostanie potepiony przez wszystkich , natomiast jesli ona odmówi mu sexu , to potepiona nie zostanie przez nikogo , a jak sie pytam dlaczego ? Wszak mezowi też moze sie nie chciec zrobic owej cherbaty zonie , tez ma prawo nie chcec.
Wracajac do autora , nie trzeba było z nią łazic , spotykac sie, lezakowac w łózku itd. i tak jak łazenie , spotykanie sie jeszcze zrozumiem , to lezakowanie w łózku juz nie , bo to daje nadzieje czy sugeruje na coś wiecej , wzbudza pewne reakcje , które mogą prowadzic do tego co sie stało .Rozumiem też , ze nie wszystko tu zostało powiedziane , a skoro nie , to pisze to na podstawie tego co przeczytalem , zas to co przeczytalem mi sie nie podoba , co wyrazam -piszac to co piszę .Zas stwierdzenie iz facet mysli fiutem uwazam za smieszne i głupie .Bo tak jak człek ma wpisane w swe jestestwo , głód , pragnienie , tesknote , sennosc - tak poped , pozadanie i nie widze powodu by tak jak pierwsze są rozumiane , by te drugie nie były i były uwazane za cos gorszego i nad czym w jakis szczegulny sposób nalezalo by panowac gdy zwyczajne dwojgu ludziom wypada to zrobic , oczywiscie odbiegam tu troche od tematu po to bym mógł zostac zrozumiany
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 30 lip 2007, 22:13

Ok, ok, Endriuł, ale to, że żona idzie do kuchni, nie oznacza jeszcze, że zrobi tą herbatę.
Poza tym, to znowu zły przykład - zrobienie herbaty, to nie to samo, co sex, a poza tym - Autor topiku i Jego znajoma nie są małżeństwem ani nawet parą.
Andrew pisze:nie trzeba było z nią łazic , spotykac sie, lezakowac w łózku itd. i tak jak łazenie , spotykanie sie jeszcze zrozumiem , to lezakowanie w łózku juz nie , bo to daje nadzieje czy sugeruje na coś wiecej , wzbudza pewne reakcje , które mogą prowadzic do tego co sie stało

Z tym się zgadzam i o tym też pisałam, iż ona mogła myśleć, że niebawem dojdzie do sexu, ale pewności nie mogła jednak mieć.
Andrew pisze:Zas stwierdzenie iz facet mysli fiutem uwazam za smieszne i głupie

Uczcijmy to chwilą milczenia :]

Pomijając głupotę wszelaką - nikt w całej tej sytuacji nie jest winny i niech Autor już śpi spokojnie.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker

Wróć do „Wszystkie inne tematy”