AMX pisze:Wystarczy,że moje spojrzenie na cały problem jest znacznie szersze niż twoje
tak, oczywiście Tak to sobie tłumacz. W czym jest szersze?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
AMX pisze:Wystarczy,że moje spojrzenie na cały problem jest znacznie szersze niż twoje
to że mężczyzna ogląda się za kobietą na ulicy , nie oznacza że musi być ubrana w mini i za duży dekolt ... czy też wyzywająco ... Myślę , że mężczyźni zwracają uwagę także na inne walory ...
mrt pisze:Wyobraź sobie siebie i siebie o wyglądzie Brada Pitta. Jak myślisz, kogo wybierze dziewczyna?
Ted, nie. Ja rozumiem, że dla Twojej psychiki lepiej jest faktów nie przyjmować. Ale skoro wybrała Cię jedna dziewczyna, to nie znaczy, że jakakolwiek inna chciałaby z Tobą być. A za Bradem Pittem lecą tabuny. I to jest ta różnica. Choć z wartością człowieka może nic nie mieć wspólnego.TedBundy pisze:odpowiedź jest chyba oczywista
Ze względu na wrodzoną skromność i takt jej nie udzielę.
Andrew pisze:To lepsze niz gadajacy Ted - dla mnie oczywiscie <browar>
shaman pisze:Jestem brzydki jak noc,
widzę że twoja zaplikowała Ci podwójną dawkeTedBundy pisze:Tobie chyba naprawdę trzeba elektrowstrząsy zaaplikować
nie to moja kwestia <walka>lollirot pisze:shaman napisał/a:
Jestem brzydki jak noc,
wszystkie tak mają oczywiście że uroda się liczy, lecz bez wdzięku i uroku jest zgubna i nic niedajelollirot pisze:świadome umniejszanie swojej wartości jest tak głupie, tak bezsensowne, że nie mogę pojąć, po co to robicie
Mati_00 pisze:aż z tłumu wyłoni się "ten" i już...
Mati_00 pisze:tym bardziej nie pisałem o wymyślaniu cech partnera...
Mati_00 pisze:chodź napij się ze mną...coli
Mona pisze:Miałam tylko na myśli to, że wiara w drugą połówkę jest błędna
To już była moja kwestia
Mona pisze:Dzięki, dobra cola, choć wolę pepsi
Jasne. I na pewno urodziła się w Polsce, bo Bóg tak chciał. I najlepiej w Twoim mieście.Mati_00 pisze:ja osobiście wierzę, że jedna dusza została podzielona pomiędzy dwa ciała i one się szukają... hehe i będzie TA jedyna Miłość, ale człowiek może mieć wielu partnerów, których będzie kochać...ale nie tak jak Tą Jedyną "Połówkę"
mrt pisze:Ted, nie. Ja rozumiem, że dla Twojej psychiki lepiej jest faktów nie przyjmować.
mrt pisze:skoro wybrała Cię jedna dziewczyna, to nie znaczy, że jakakolwiek inna chciałaby z Tobą być. A za Bradem Pittem lecą tabuny. I to jest ta różnica
lollirot pisze:no pewnie, zwłaszcza jakby miał wygadywać to, co wygaduje
Mysiorek pisze:Zawsze, w czasie rzeczywistym, człek se tak wmawia. Dopiero później neguje przeszłość
No tego jeszcze nie.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 70 gości