Co myślicie o chłopaku, który korzystał z usług prostytutki?

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 16 kwie 2007, 19:27

moon pisze:Moz enie kobieta ktore chca poderwac - tu sie zgodze, ale koleznakom jak najbardziej.

tylko frajer się podzieli takimi opowieściami z kimś poza męskiego grona :) To niebezpieczne :]
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 16 kwie 2007, 19:30

TedBundy pisze:tylko frajer się podzieli takimi opowieściami z kimś poza męskiego grona :) To niebezpieczne
Niby czemu niebezpieczne? Zastanawiam sie na jakim Ty swiecie zyjesz bo chyba nie moim ani nie tym samym gdzie moi znajomi.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 kwie 2007, 19:43

eng pisze:No właśnie, potrzeby jakoś zaspokajać muszą, i tu lukę w rynku wypełnia 'najstarszy zawód świata' ... i taki był, jest i będzie porządek rzeczy !

no tak - w Tessco na kasie też pracowac ktoś musi , czyz nie Engu ? JEDNAK TY nie pracujesz tam , wiec i inni nie musza zas pracują - i to jest tu takie wlasnie gadanie <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 16 kwie 2007, 19:52

moon pisze:Bez sensownego uzasadnienia - tak bym pomyslala ze nie jestem desperatka
Jak zadna go nie chciala to ja bym miala?
Czyli gdyby Ci facet sciemnil ze mial przed Toba 15 dziewczyn a naprawde to bylo 15 prostytutek to bys byla zachwycona. Bez sensu.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 16 kwie 2007, 20:05

E tam, przesadzacie. Mój ostatni eks był hobbystą i nie ma chyba burdelu, którego by nie zaliczył w Warszawie i w Łodzi, a i za granicą też jak znam życie łaził. Taki typ. Co mu nie przeszkadzało wyrywać oprócz tego w normalnym miejscu dziewczyn. Do mnie się przykleił na dłużej, ale ileż to można wytrzymać? Ponieważ związek był z doskoku i bardzo dla mnie wygodny - on w Łodzi, ja w Wawie, a jak miałam wszystkiego dość, to się do niego zawijałam i czułam jak księżniczka na wakacjach, z kolei on w Warszawie był w weekendy i też było ok - to jakoś to się ciągnęło.

Teraz już jest po ślubie, ale chyba mu nie przeszło, bo np. do mnie zdarza mu się wysłać esemesa, więc pewnie i po burdelach dalej lata.

Pożegnaliśmy się nie dlatego, że łaził gdzie łaził, tylko dlatego że kłamał. A jeśli by mój obecny powiedział, że był/ chadzał, to co z tego? Teraz jestem ja, a wcześniej to co mi tam.
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2007, 11:21 przez mrt, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
FlyingDuck
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: FlyingDuck » 16 kwie 2007, 20:56

zdaje się że więcej tolerancji na coś takiego z wiekiem przychodzi - trzeba po prostu trafić na kogoś kogo tak cenisz że to on zmieni twoje zdanie o ludziach którzy z tego korzystają, nie zaś ten fakt zmieni twoje zdanie o tej osobie.

A to że moon ocenia nielogicznie - co z tego? Ma do tego prawo. Zresztą to kobieta jest przecież, więc musi ;P
ObrazekJedyna stała w życiu to zmiana
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 16 kwie 2007, 21:46

Maverick pisze:Czyli gdyby Ci facet sciemnil ze mial przed Toba 15 dziewczyn a naprawde to bylo 15 prostytutek to bys byla zachwycona. Bez sensu.
Nie bylabym zachwycona. Niby czemu? :|
FlyingDuck pisze:A to że moon ocenia nielogicznie
Ej! Dla mnei to jest wszystko bardzo logiczne :|
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 16 kwie 2007, 21:48

FlyingDuck pisze:trzeba po prostu trafić na kogoś kogo tak cenisz
Wszystko mogę o swoim ostatnim eks powiedzieć, ale na pewno nie to, że go cenię. Chyba że jego talent do zarabiania forsy, w sposób jak najbardziej legalny.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 16 kwie 2007, 21:59

moon pisze:Nie bylabym zachwycona. Niby czemu?
No bo jak mial tyle dziewczyn to rozchwytywane miesko. Normalnie cassanova!
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 16 kwie 2007, 22:52

Andrew pisze:no tak - w Tessco na kasie też pracowac ktoś musi , czyz nie Engu ? JEDNAK TY nie pracujesz tam , wiec i inni nie musza zas pracują - i to jest tu takie wlasnie gadanie

Wybacz ale nie rozumiem związku, kompletnie !
CO ma fakt pracy na kasie w Tesco z relacjami damsko-męskimi ?
Albo z burdelami ?
NIe rozumiem przełożenia, wyjaśnij dokłądniej...
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 16 kwie 2007, 23:14

Maverick pisze:No bo jak mial tyle dziewczyn to rozchwytywane miesko. Normalnie cassanova!
Nie Mav... Nawet najprostszych mechanizmow spolecznych nie rozumiesz?
A czemu faceci nie chcxa dziewic w wiekszosci? Bo nie bo be bo to sie boi itd. Ale jakby ja ze 3 poobracalo to łał censored? Toz to o to samoc hodzi. Nie tyle ze censored c o nie zielona.
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 17 kwie 2007, 05:08

Dla mnie to jest jedna z tych rzeczy pt. "co bylo a nie jest...". Chodzil kiedys? Chodzil. Jest ze mna i nie chodzi? Nie chodzi. I jest ok.
Maverick pisze:No bo jak mial tyle dziewczyn to rozchwytywane miesko.

Przeruchane chyba. To tak jak z laska, ktora sie puszczala po katach- facet to w moich oczach zupelnie to samo, bo spiac z byle kim (niechby to i piekne bylo, ale kazdej nocy inna) tez zaniza swoja wartosc.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 17 kwie 2007, 08:18

eng pisze:
Andrew pisze:no tak - w Tessco na kasie też pracowac ktoś musi , czyz nie Engu ? JEDNAK TY nie pracujesz tam , wiec i inni nie musza zas pracują - i to jest tu takie wlasnie gadanie

Wybacz ale nie rozumiem związku, kompletnie !
CO ma fakt pracy na kasie w Tesco z relacjami damsko-męskimi ?
Albo z burdelami ?
NIe rozumiem przełożenia, wyjaśnij dokłądniej...

JAK TO NIE ROZUMIESZ !?? a dlaczego ktos idzie do burdelu ? dlaczego ktos pracuje na kasie w tesko (to oczywiscie przykład nie o samą kase tu chodzi)
Piszesz , ze komus sie przez lata nie udawało poderwac kogoś , zawsze odtracany itd. wiec usprawiedliwiasz takiego kogoś , ze poszedł na dziwki ....No to masz dokładnie tak samo jak pracujacych za 600 zł miesiecznie netto ... ja takich ludzi nie powazam i powazac nie bedę , bo tacy napedzają to ze praca minimalna jest a kapitalista sie bogaci to jest wyzysk ! poddanie sie tych ludzi rezygnacja z czegos ich słaby charakter itd.
tak samo człek idacy na dziwki ale ten z powodu braku panny , albo ze go zadna nie chce ! bop ci co chodza bo to lubią to inny temat .
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 17 kwie 2007, 11:25

No dobra, Andrew. Ale jeśli chłopak ma wybór? Jest sam, ale może albo przelatywać dziewczyny na imprezach (oczywiście trzy czwarte z nich natychmiast się zakochuje), albo iść do burdelu, a wybiera to drugie? Wydaje mi się, że to uczciwsze. Przynajmniej widać, że facet nie jest skąpy :D
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 17 kwie 2007, 11:30

Andrew coś jest w tym co mówisz.. ale po pierwsze móc pracować za 600 a głodować za darmo to co byś wybrał?
Po drugie niech juz sobie taki gość idzie do burdelu zamiast dopuszczać się np. gwałtu.
Bo często jest tak że jeśli komuś się za 600 pracować nie chce to i za 3xtyle pracował nie będzie natomiast ukradnie przy pierwszej okazji..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 17 kwie 2007, 15:51

Andrew pisze: ja takich ludzi nie powazam i powazac nie bedę , bo tacy napedzają to ze praca minimalna jest a kapitalista sie bogaci to jest wyzysk
To Andrew 1 czesc. Masz racje piszac, ze place sa male bo ludzie na nie sie godza. Bo jest popyt na male place. Idziemy dalej:
Andrew pisze:tak samo człek idacy na dziwki ale ten z powodu braku panny , albo ze go zadna nie chce
Ale z tego powodu akurat powinienes sie cieszyc <banan> Bo co prawda zwieksza sie popyt na uslugi dziwek (rosna ceny) ale wiecej dziewczyn normalnych zostaje dla Ciebie <diabel> A skoro Cie to wkurza to gotow jestem pomyslec ze Ty tez chadzasz i uderza Cie ich cena po portfelu <aniolek>
nadia
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: nadia » 17 kwie 2007, 17:05

Maverick pisze:Andrew napisał/a:
tak samo człek idacy na dziwki ale ten z powodu braku panny , albo ze go zadna nie chce
Ale z tego powodu akurat powinienes sie cieszyc Bo co prawda zwieksza sie popyt na uslugi dziwek (rosna ceny) ale wiecej dziewczyn normalnych zostaje dla Ciebie

Taaa, tylko należy jeszcze pamietać, że tyle jest dziwek bo pracy dla ludzi w Polsce za dużo nie ma. Bo trudno nazwać pracą siedzenie za 600 zł w Tesco przy kasie. TO jest raczej działalnośc charytatywna :]
Z tego względu tym bardziej brzydzą mnie faceci chodzący do burdeli i napełniający kabzy alfonsom.
Się lepiej zabierzcie za walkę z systemem a nie oporządzanie swoich fajfusów...:]
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 17 kwie 2007, 17:23

Mysiorku napisalem do google.pl nic o tym nie wiedza?
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 17 kwie 2007, 19:50

Pegaz pisze:Andrew coś jest w tym co mówisz.. ale po pierwsze móc pracować za 600 a głodować za darmo to co byś wybrał?

W tym kraju nikt nie głoduje jak jest na tyle bystry by siegnac po to , co mu sie od Panstwa nalezy - sumujac .... po co mam pracowac za 600zł, jak z opieki dostane wiecej nic nie robiaC ! Schematu dzialania nie zdradze jednak <aniolek>
Pegaz pisze:Po drugie niech juz sobie taki gość idzie do burdelu zamiast dopuszczać się np. gwałtu.

Zmieniasz temat piszac to teraz , ale zgoda ! Jednak mysle, ze nikt z tych którzy chodzą na dziwki gwalcicielem nie jest .
Pegaz pisze:Bo często jest tak , że jeśli komuś się za 600 pracować nie chce to i za 3x tyle pracował nie będzie, natomiast ukradnie przy pierwszej okazji..

Tu masz racje , czesciową - ja za 3x 600 zł pracował nie bedę u kogoś .Bo mój spryt, zaradnosc przynosi mi znacznie wieksze profity .Przykład ... mój syn wiecej wychodzi niz 600 zł miesiecznie, a nie pracuje , zas ma dopiero 18 lat . <aniolek> Zaden z nas jednak nie kradnie !!

mrt pisze:No dobra, Andrew. Ale jeśli chłopak ma wybór? Jest sam, ale może albo przelatywać dziewczyny na imprezach (oczywiście trzy czwarte z nich natychmiast się zakochuje), albo iść do burdelu, a wybiera to drugie? Wydaje mi się, że to uczciwsze. Przynajmniej widać, że facet nie jest skąpy :D

No tak <aniolek> jak ktos jest erotomanem , to go rozumiem , ale my tu chyba nie o takich :|

http://portalwiedzy.onet.pl/4869,17230, ... pisma.html
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 17 kwie 2007, 22:26

Andrew pisze:JAK TO NIE ROZUMIESZ !?? a dlaczego ktos idzie do burdelu ? dlaczego ktos pracuje na kasie w tesko (to oczywiscie przykład nie o samą kase tu chodzi)
Piszesz , ze komus sie przez lata nie udawało poderwac kogoś , zawsze odtracany itd. wiec usprawiedliwiasz takiego kogoś , ze poszedł na dziwki ....No to masz dokładnie tak samo jak pracujacych za 600 zł miesiecznie netto ... ja takich ludzi nie powazam i powazac nie bedę , bo tacy napedzają to ze praca minimalna jest a kapitalista sie bogaci to jest wyzysk ! poddanie sie tych ludzi rezygnacja z czegos ich słaby charakter itd.

Nie każdy ma pewność siebie i jest na tyle bezczelny żeby przebijać się przez rynek ... nie każdy jest 'rekinem' w życiu, nie urodził się taki, lecz słabszy, ułomniejszy, mniej zaradny, mniej atrakcyjny ...
Ty Andrew nie zrozumiesz - nigdy nie należałeś do tych "gorszych" i tyle ...
Tak samo jak osoba zdrowa nie zrozumie toku myślenia inwalidy.

Ja szanuję ludzi co za 600zł w markecie pracują, ja bym nie umiał ...
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Zaq
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Zaq » 17 kwie 2007, 23:16

runeko pisze:To tak jak z laska, ktora sie puszczala po katach- facet to w moich oczach zupelnie to samo, bo spiac z byle kim (niechby to i piekne bylo, ale kazdej nocy inna) tez zaniza swoja wartosc.
Ciekawe czy dożyję czasów kiedy o ludziach lubiacych seks bez zobowiązań nie będzie się mówiło, że się puszczają, nie szanują, zaniżają swoją wartość?

Ciekawostka - podobno w Polsce 10% studentek dorabia sobie jako prostytutki. Rozejrzyjcie się po sali w czasie wykładu <boje_sie>
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
Awatar użytkownika
FlyingDuck
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: FlyingDuck » 17 kwie 2007, 23:30

Andrew pisze:Przykład ... mój syn wiecej wychodzi niz 600 zł miesiecznie, a nie pracuje , zas ma dopiero 18 lat . <aniolek> Zaden z nas jednak nie kradnie !!

Naprawdę zastanawia mnie jak to robi, skoro nie pracuje [rozumiem że na czarno też nie]. Jak kradniesz dzięki odpisom od podatku czy zasiłkom, to też kradzież.
ObrazekJedyna stała w życiu to zmiana
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 17 kwie 2007, 23:47

Andrew pisze:W tym kraju nikt nie głoduje jak jest na tyle bystry by siegnac po to , co mu sie od Panstwa nalezy

Andrew państwo to my.. jacy my takie państwo.. od państwa nic sie nie należy.. chyba że uważasz że od innych ci się należy..Jacy obywatele takie państwo..
Andrew pisze:po co mam pracowac za 600zł, jak z opieki dostane wiecej nic nie robiaC

Nie dostaniesz z opieki tylko od płacących podatki (mniejsza z tym że obecnie bardziej haracz przypominają), od płacących czyli obywateli, czyli sąsiada ojca dziadka matki syna.. każdego kto w tym kraju płaci podatki.
Andrew pisze:ja za 3x 600 zł pracował nie bedę u kogoś .Bo mój spryt, zaradnosc przynosi mi znacznie wieksze profity .Przykład ... mój syn wiecej wychodzi niz 600 zł miesiecznie, a nie pracuje , zas ma dopiero 18 lat . <aniolek> Zaden z nas jednak nie kradnie !!

Ja nie powiedziałem że ty kradniesz.. Chwała ci za to jeśli w uczciwy sposób potrafisz zarobić, cieszę się razem z tobą i życze ci żebyś i sto tysięcy zarabiał :)
eng pisze:Ty Andrew nie zrozumiesz - nigdy nie należałeś do tych "gorszych" i tyle ...

Tu się zgadzam w pełni.. Ja szanuje każdego kto w uczciwy sposób zarabia i mniejsza tym czy to 600 więcej.. mniejsze zarobki uczą pokory.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 18 kwie 2007, 00:31

eng pisze:Nie każdy ma pewność siebie i jest na tyle bezczelny żeby przebijać się przez rynek ... nie każdy jest 'rekinem' w życiu, nie urodził się taki, lecz słabszy, ułomniejszy, mniej zaradny, mniej atrakcyjny ...

W sumie zycie minimalisty jest ciezkie =] To istna meczarnia. Ale tak jak piszesz, jak ktos cos ma to nie zrozumie tego ktory nie chce siegnac po to samo, skoro to jest takie fajne. Ja np lubie wyzwania, chocby dlatego ze wiem ze dam rade.
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 18 kwie 2007, 02:06

Zaq pisze:Ciekawe czy dożyję czasów kiedy o ludziach lubiacych seks bez zobowiązań nie będzie się mówiło, że się puszczają, nie szanują, zaniżają swoją wartość?

Troszke mnie nie zrozumiales. Ja wcale tak nie sadze, a chodzilo mi o to, jak ludzie to porownuja.
Pegaz pisze:od państwa nic sie nie należy..

Mnie zawsze odraza napawaja ludzie, ktorzy sadza, ze trzeba doic panstwo <belt> Najprostsze wytlumaczenie kazdego lenia. Ja tez dostaje pieniadze od panstwa ale dostaje je dlatego, ze dobrze sie ucze. Takie dostawanie kasy za darmo, bez pracy jest ponizej standardow moralnych, co nie przeszkadza jednak ludziom tego robic.
Maverick pisze:Ja np lubie wyzwania, chocby dlatego ze wiem ze dam rade.

O widzisz, to mamy takie same podejscie :D
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 18 kwie 2007, 06:12

Zaq pisze:Ciekawostka - podobno w Polsce 10% studentek dorabia sobie jako prostytutki. Rozejrzyjcie się po sali w czasie wykładu

tak Cię to dziwi? :) Etos studenta umarł już dawno.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 18 kwie 2007, 08:29

Pegaz ja doskonale wiem , ze Panstwo to MY wszyscy .
Pojecie kradzierzy moze byc róznie przez róznych interpretowane i tak ja np. uwazam , ze kradziezą jest ządanie od obywatela 3x 600zł za szczepionkę przeciwko "rakowi szyjki macicy " Olewanim obywatela jest płacenie mu około 45 zł rodzinnego na dziecko , podczas gdy w sejmie debatuje sie nad ustawa aborcyjna . Wezmy Szwecję ... tam jak masz troje dzieci dostajesz opiekunkę z miasta gratis .Panstwo tam dba o swoich obywateli .Rozumiem nie wolno dac ryby , a wedkę , cóż jak u nas nawet wedki nie daja .

runeko pisze:Mnie zawsze odraza napawaja ludzie, ktorzy sadza, ze trzeba doic panstwo <belt> Najprostsze wytlumaczenie kazdego lenia.

mnie tez , dlatego pracuje i mam z tego wiecej , ale gdybym mial pracowac za 600zł to uwazał bym to za wyzysk , niewolnictwo , a skoro Panstwo na to pozwala , wtedy by m uruchomił wlasne komurki i je doił.
JA WYZNAJE prosta zasadę . nie potrafisz żadzic to odpusc i daj to robic innym , a nie ustanawiaj prawo gdzie praca minimalna ksztaltuje sie na poziomie 850 zł brutto a utrzymanie samego mieszkania miesiecznie to kwota około 600zł netto .Moze powiedziec trza było sie uczyc , no dobrze , ale wszyscy nie mogą też byc wykształceni , bo potem doktory beda na tej kasie w tessco siedzieli <aniolek>
Prawo rynku to samo doskonale reguluje jak masz firmę i zle ja prowadzisz to bankrutujesz . Wiec dlaczego Panstwo ma trwac ? a w nim obywatele zyjacy na granicy ubóstwa ?

eng pisze:

i tu sie widzisz mylisz ! Andrew był kiedys prawie niedorajdą .Az trafił pod skrzydła swojego byłego Prezesa (rok 1989) który sie z ludzmi nie cackał , potrafił dac szanse i wymagał , rzucał Cie na głeboką wode i pilnowal bys sie nie utopił , ale trza było chciec sie nauczyc pływac .
Miał też andrew kobietę - kobiete która mu wytłumaczyła o co w stosunkach damsko meskich chodzi . to tak w kolosalnym skrócie . <browar>

eng pisze:Ja szanuję ludzi co za 600zł w markecie pracują, ja bym nie umiał ...

A ja mam do tych ludzi pretensje , bo to przez nich taka praca w ogole istnieje , za takie pieniadze !! Gdyby mnie taki okradł był by bardziej w moim powazaniu , a tak > :> Rozumiem tez tych , którzy traktują to jako stan przejsciowy , chwilowy - dorobienie kasy na wakacje , ale w innym przypadku ...? :|
Jak mawiał mój Prezes - to ze sie biednym urodzileś ...na to wpływu nie masz , ale ze biedny umrzesz - to jzu twoja wina i głupota .

A zeby nie było , ze sie nie da i ze to nie mozliwe to podam za przykład budownictwo , wyjazd fachowców spowodował , ze u nas na budowie sie zarabia nawet 3000zł brutto jako pracownik nie wykwalifikowany , Wies sie da , trzeba tylko pracodawce zmusic !!
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 18 kwie 2007, 12:26

Do Szwecji nasze państwo jest podobne pod jednym względem.. potężnych podatków.. Na tym się podobieństwa kończą.. Bo o ile szwedzi potrafią rozdysponować uczciwie te pieniądze o tyle w Polsce podatki są marnotrawione..
Dlatego ja jestem zwolennikiem minimalnej pomocy społecznej (w imie nie sponsorowania zgniłego lenistwa), ale co za tym idzie niższych podatków, więc każdy kto uczciwie pracuje będzie potrafił godnie żyć za zarobione pieniądze ubezpieczyć się i wziąść życie we własne ręce. Wtedy wszelkie przejawy cwaniatwa i wyłudzeń społecznych nie będą miały racji bytu, z prostej przyczyny że nikt nie będzie oszukiwał państwa dla minimalnej pomocy.. o wiele mniejszej niż kiedy ruszy cztery litery i weźmie się za uczciwą robotę.. a wtedy mu zostanie i na wycieczke do burdelu z tematu :P

Wróć do „Wszystkie inne tematy”