moon pisze:Moz enie kobieta ktore chca poderwac - tu sie zgodze, ale koleznakom jak najbardziej.
tylko frajer się podzieli takimi opowieściami z kimś poza męskiego grona
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
moon pisze:Moz enie kobieta ktore chca poderwac - tu sie zgodze, ale koleznakom jak najbardziej.
eng pisze:No właśnie, potrzeby jakoś zaspokajać muszą, i tu lukę w rynku wypełnia 'najstarszy zawód świata' ... i taki był, jest i będzie porządek rzeczy !
Andrew pisze:no tak - w Tessco na kasie też pracowac ktoś musi , czyz nie Engu ? JEDNAK TY nie pracujesz tam , wiec i inni nie musza zas pracują - i to jest tu takie wlasnie gadanie
Nie Mav... Nawet najprostszych mechanizmow spolecznych nie rozumiesz?Maverick pisze:No bo jak mial tyle dziewczyn to rozchwytywane miesko. Normalnie cassanova!
Maverick pisze:No bo jak mial tyle dziewczyn to rozchwytywane miesko.
eng pisze:Andrew pisze:no tak - w Tessco na kasie też pracowac ktoś musi , czyz nie Engu ? JEDNAK TY nie pracujesz tam , wiec i inni nie musza zas pracują - i to jest tu takie wlasnie gadanie
Wybacz ale nie rozumiem związku, kompletnie !
CO ma fakt pracy na kasie w Tesco z relacjami damsko-męskimi ?
Albo z burdelami ?
NIe rozumiem przełożenia, wyjaśnij dokłądniej...
To Andrew 1 czesc. Masz racje piszac, ze place sa male bo ludzie na nie sie godza. Bo jest popyt na male place. Idziemy dalej:Andrew pisze: ja takich ludzi nie powazam i powazac nie bedę , bo tacy napedzają to ze praca minimalna jest a kapitalista sie bogaci to jest wyzysk
Ale z tego powodu akurat powinienes sie cieszycAndrew pisze:tak samo człek idacy na dziwki ale ten z powodu braku panny , albo ze go zadna nie chce
Maverick pisze:Andrew napisał/a:
tak samo człek idacy na dziwki ale ten z powodu braku panny , albo ze go zadna nie chce
Ale z tego powodu akurat powinienes sie cieszyc Bo co prawda zwieksza sie popyt na uslugi dziwek (rosna ceny) ale wiecej dziewczyn normalnych zostaje dla Ciebie
Pegaz pisze:Andrew coś jest w tym co mówisz.. ale po pierwsze móc pracować za 600 a głodować za darmo to co byś wybrał?
Pegaz pisze:Po drugie niech juz sobie taki gość idzie do burdelu zamiast dopuszczać się np. gwałtu.
Pegaz pisze:Bo często jest tak , że jeśli komuś się za 600 pracować nie chce to i za 3x tyle pracował nie będzie, natomiast ukradnie przy pierwszej okazji..
mrt pisze:No dobra, Andrew. Ale jeśli chłopak ma wybór? Jest sam, ale może albo przelatywać dziewczyny na imprezach (oczywiście trzy czwarte z nich natychmiast się zakochuje), albo iść do burdelu, a wybiera to drugie? Wydaje mi się, że to uczciwsze. Przynajmniej widać, że facet nie jest skąpy
Andrew pisze:JAK TO NIE ROZUMIESZ !?? a dlaczego ktos idzie do burdelu ? dlaczego ktos pracuje na kasie w tesko (to oczywiscie przykład nie o samą kase tu chodzi)
Piszesz , ze komus sie przez lata nie udawało poderwac kogoś , zawsze odtracany itd. wiec usprawiedliwiasz takiego kogoś , ze poszedł na dziwki ....No to masz dokładnie tak samo jak pracujacych za 600 zł miesiecznie netto ... ja takich ludzi nie powazam i powazac nie bedę , bo tacy napedzają to ze praca minimalna jest a kapitalista sie bogaci to jest wyzysk ! poddanie sie tych ludzi rezygnacja z czegos ich słaby charakter itd.
Ciekawe czy dożyję czasów kiedy o ludziach lubiacych seks bez zobowiązań nie będzie się mówiło, że się puszczają, nie szanują, zaniżają swoją wartość?runeko pisze:To tak jak z laska, ktora sie puszczala po katach- facet to w moich oczach zupelnie to samo, bo spiac z byle kim (niechby to i piekne bylo, ale kazdej nocy inna) tez zaniza swoja wartosc.
Andrew pisze:Przykład ... mój syn wiecej wychodzi niz 600 zł miesiecznie, a nie pracuje , zas ma dopiero 18 lat .Zaden z nas jednak nie kradnie
![]()
Andrew pisze:W tym kraju nikt nie głoduje jak jest na tyle bystry by siegnac po to , co mu sie od Panstwa nalezy
Andrew pisze:po co mam pracowac za 600zł, jak z opieki dostane wiecej nic nie robiaC
Andrew pisze:ja za 3x 600 zł pracował nie bedę u kogoś .Bo mój spryt, zaradnosc przynosi mi znacznie wieksze profity .Przykład ... mój syn wiecej wychodzi niz 600 zł miesiecznie, a nie pracuje , zas ma dopiero 18 lat .Zaden z nas jednak nie kradnie
![]()
eng pisze:Ty Andrew nie zrozumiesz - nigdy nie należałeś do tych "gorszych" i tyle ...
Tak samo jak osoba zdrowa nie zrozumie toku myślenia inwalidy.
W sumie zycie minimalisty jest ciezkie =] To istna meczarnia. Ale tak jak piszesz, jak ktos cos ma to nie zrozumie tego ktory nie chce siegnac po to samo, skoro to jest takie fajne. Ja np lubie wyzwania, chocby dlatego ze wiem ze dam rade.eng pisze:Nie każdy ma pewność siebie i jest na tyle bezczelny żeby przebijać się przez rynek ... nie każdy jest 'rekinem' w życiu, nie urodził się taki, lecz słabszy, ułomniejszy, mniej zaradny, mniej atrakcyjny ...
Ty Andrew nie zrozumiesz - nigdy nie należałeś do tych "gorszych" i tyle ...
Ja szanuję ludzi co za 600zł w markecie pracują, ja bym nie umiał ...
Zaq pisze:Ciekawe czy dożyję czasów kiedy o ludziach lubiacych seks bez zobowiązań nie będzie się mówiło, że się puszczają, nie szanują, zaniżają swoją wartość?
Pegaz pisze:od państwa nic sie nie należy..
Maverick pisze:Ja np lubie wyzwania, chocby dlatego ze wiem ze dam rade.
Zaq pisze:Ciekawostka - podobno w Polsce 10% studentek dorabia sobie jako prostytutki. Rozejrzyjcie się po sali w czasie wykładu
runeko pisze:Mnie zawsze odraza napawaja ludzie, ktorzy sadza, ze trzeba doic panstwoNajprostsze wytlumaczenie kazdego lenia.
eng pisze:
Ty Andrew nie zrozumiesz - nigdy nie należałeś do tych "gorszych" i tyle ...
Ja szanuję ludzi co za 600zł w markecie pracują, ja bym nie umiał ...
eng pisze:Ja szanuję ludzi co za 600zł w markecie pracują, ja bym nie umiał ...
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 344 gości