optymistyczny opis
Co Was cieszy?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
ja sie ciesze, ze mam cos takiego, ze kiedy czytam posty takie jak Jawki to mi sie usmiech na twarzy pojawia, cieszy mnie to, ze inni sa szczesliwi i cieszy mnie to w jaki sposob Jawka pisze o tym mezczyznie
po za tym cieszy mnie dobra zupa i to, ze zupelnie sama ide dzisiaj do kina
po za tym cieszy mnie dobra zupa i to, ze zupelnie sama ide dzisiaj do kina
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- pani_minister
- Administrator

Jawka pisze:żaden facet mnie jeszcze do teatru nie zaprosił
Chciałam napisać, że mnie też, a potem sobie uświadomiłam, że przecież zaprosił taki jeden. I to sam z siebie, bo chciał pójść, choćbym sie tego po nim zupełnie nie spodziewała, a nie dlatego, żeby dobrze wypaść w moich oczach. Cieszy mnie, że ten sam facet wraca już w niedzielę z Polski i na kolację się z nim umówiłam. Cieszy mnie to, że mnie to cieszy
Cieszy mnie też to, że kawał palca sobie dziś siekierką ta ofiara losu uciachała chyba (tak, zdaję sobie sprawę, jak to brzmi). Bo dotarło do mnie, że o niczyjego palca się tak nie martwię, jak o jego
SaliMali pisze:ja sie ciesze, ze mam cos takiego, ze kiedy czytam posty takie jak Jawki to mi sie usmiech na twarzy pojawia
mi tez
jak loli pisze to mam tak samo
ciesze sie dziewczyny ze jestescie szczesliwe
dziwi mnie ze np. znajome czy kolezanki w moik towarzystwie (o czym przypomnial mi jeden temat) nie potrafily tak podejsc do mnie jak jeszcze bylam szczesliwa, ze nie byly w stanie wyzbyc sie zazdrosci...
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- Sir Charles
- Weteran

Sir Charles pisze:Zwłaszcza, że dziewczyn, to chyba z 80%
u mnie też tyle, mężczyzn za to niedostatek
cieszy mnie to, że przyjaciółka mnie dzisiaj odwiedziła
a jeszcze bardziej cieszy mnie, że jutro to ja odwiedzę następną

Ostatnio zmieniony 05 paź 2007, 15:41 przez Nola, łącznie zmieniany 1 raz.
Chaos is a friend of mine
- ksiezycowka
- Weteran

- Maniak

Sir Charles pisze:Jawka pisze: Cieszy mnie, że ładnie pachnie, że dobrze wygląda
Widzisz Błażej? Zapach jest ważniejszy niż wygląd
A mnie cieszą drugie studia, niesamowicie wręczZwłaszcza, że dziewczyn, to chyba z 80%
U mnie tez sporo kobiet, niby zenski wydzial.
A i tak "uczyc" sie chodze na prawo, numero uno w temacie kobiet na UG ( ciutke za zarzadzanie, na drugim ekonomia- mimo ze tam troche takie "blachary z sopotu". reszta sie nie liczy).
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Yasmine pisze:U mnie też deficyt facetów
i u mnie. chyba ze 3 jest, ale za to 1 konkretny bardzo, uwielbiam go
cieszy mnie, że zrobiłam duże zakupy za małą kasę. i że zaraz przyjdzie koleżanka z winem

pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
lollirot pisze:ale za to 1 konkretny bardzo, uwielbiam go
No u mnie też. świetny kumpel, przez cały 1 rok mieliśmy super kontakt, stworzyliśmy ja, on i jeszcze moja najlepsza kumpela na roku taką małą paczkę. No i po wakacjach okazuje się, że zamieszkał z najbardziej censored.aną laską (słodka idiotka jakich mało, która nas zawsze mierzy jak on czaaaasem podejdzie) na roku wszędzie razem łażą, nigdzie z nami nie wychodzi w ogóle jakoś się zdystansował i odwrócił od nas. Szkoda, fajnie było
. My nie będziemy zabiegać, jego strata. No, ale to by się nadawało bardziej do tematu "Co nas wkurza", wieć kończę
.
A co mnie cieszy ? To że mi świetny kolor włosów wyszedł

a mnie cieszy dzisiejszy film na tvn7 ... Mortal Kombat
przypomniały mi się czasy dzieciństwa jak z kumplami chyba w 10 siedzieliśmy u jednego z nas i oglądaliśmy na video 1 a potem 2 część...jak graliśmy w mortala na amigach, w salonach gier, a potem na psx ... aaahh... aż normalnie
przypomniały mi się czasy dzieciństwa jak z kumplami chyba w 10 siedzieliśmy u jednego z nas i oglądaliśmy na video 1 a potem 2 część...jak graliśmy w mortala na amigach, w salonach gier, a potem na psx ... aaahh... aż normalnieFuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

- Weteran

W ogóle mam nadzieję, że kiedyś będziemy na tyle bogatym krajem, że ludzi będzie stać na gap year. Bo teraz wszyscy przecież od razu na studia, a wtedy właśnie, po maturze, u progu dorosłości, człowiek powinien się wyszaleć, wymelanżować. A jak dojrzewa się do studiów, no to one akurat się kończą i trzeba do pracy...
soul of a woman was created below
Sir Charles pisze:Bo teraz wszyscy przecież od razu na studia, a wtedy właśnie, po maturze, u progu dorosłości, człowiek powinien się wyszaleć, wymelanżować.
Co to za jakieś wytłumaczenia dla ludzi bez charakteru?
Sir Charles pisze:Cieszy mnie, że jestem dojrzałym studentem, który chodzi na zajęcia albo dla przyjemności, albo przynajmniej bo wie, że warto.
To się dopiero okaże po fakcie.

Szczecin Floating Garde 2050 Project.
Cieszę się, że dzisiaj miałam okazję przeprowadzać wspólnie z dyrektorką rozmowy kwalifikacyjne. O jedno doświadczenie więcej
Ale wyszła ze mnie wredna baba, bo zwracam uwagę na takie pierdoły, że...
Żyleta ze mnie po prostu. A jutro kolejny dzień rekrutacji. 
Ale wyszła ze mnie wredna baba, bo zwracam uwagę na takie pierdoły, że...
Żyleta ze mnie po prostu. A jutro kolejny dzień rekrutacji. 
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Nola pisze:zawsze o takim gap year marzyłam, i gdybym to miała, to może dokonałabym innego wyboru co do studiów.
ja tez marzylam. zaluje ze moj wyjazd do USA nie wypadl wlasnie na ten okres, zaraz po skonczeniu liceum.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

Grace
Elspeth pisze:Cieszy mnie strasznie to, że jeszcze tylko praktycznie 14 dni roboczych w pracy spędzę
właśnie, ostatnio się nad tym zastanawiałam - wyjeżdżasz na dłużej zagranicę?
Gosia... pisze:Cieszy mnie duże prawdopodobieństwo, że już w tę sobotę rozpocznie się mój kurs angielskiego
a ja się wkurzam, że mój kurs angielskiego ma 2 tygodnie opóźnienia <wsciekly> <wsciekly> (to nie ten topik, ale tak w nawiązaniu do posta gosi). ja chcę mój kochany angielski

Chaos is a friend of mine
Wróć do „Wszystkie inne tematy”