Mysiorek pisze:Nie urodziłaś jeszcze, mam rację?
Śmieszy mnie to jak ludzie szafują życiem (ŻYCIEM - nie kłopotami) innych, bo nie dotknęli tego życia.
I takie wnioski wyciągnąłem z Twoich postów - aborcja - bo moja dupa najważniejsza
Nie. NIe urodziłam. A Ty urodziłeś Mysior ?
NIe dupa - tylko zdrowie psychiczne i fizyczne kobiety. Oraz faceta ;P
Aha, zapomniałam dodać, że aborcja przed urodzeniem pierwszego dziecka - to nie powinna być dopuszczalna.
Ale to tylko dlatego tak uważam, że ponoć później robi się jakiś nawyk w macicy i
można mieć problemy z zajściem w ciążę...
[ Dodano: 2006-11-14, 21:06 ]Maverick pisze:jabłoń napisał/a:
NIe trzeba by się było męczyć z prezewatywami, spiralami, globulkami, kalendarzykiem, podwiązywanie nasieniowodów i jajowodów, czy cholera wie czym....
Od tego jest sterylizacja.
Nie wiem czy wiesz kochany, że w Polsce sterylizacja męska i żeńska jest zakazana...
Żyć nie umierać k...wa w tym naszym kraju...
[ Dodano: 2006-11-14, 21:11 ]Maverick pisze:Piszesz o tym co jest w Rosji, gdzie niektore dziewczyny rekordzistki mialy aborcje po kilkanascie razy.
Phi. So what ?
Maverick pisze:Poza tymi kobietami ktore w jej wyniku traca zycie
Życie tracą bo aborcja jest robiona pokątnie. W przypadku normalnie przeprowadzonej aborcji jest to zabieg mniej bolesny nież borowanie zęba.
Maverick pisze:musi byc wyjatkowo... inna zeby przechodzic takiezabiegi (stosowane jako metode anty ) bez uszczerbkow dla psychiki.
Kto Ci te bzdury wmówił ? Ksiądz czy burmistrz ?

Wszystko jest kwestią podejści.