Ano. Ja tez niewieleSaliMali pisze:ale Wujku Kochany ja nie nosze kobiecych butów.
ja nie mam się w co ubrać
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran

- Maniak

SaliMali pisze:bluzki za to nosze damskie (no moze po za 4 koszulkami polo i 3 bluzami z kapturemWujo Macias pisze:Wujkowi wlasnie peklo serce...)
Ale pewnie z drugiej strony wieeeelkie gaciochy.
Zreszta teraz to juz z glowy, serca nie poskladasz.
I pytanie w temacie- musze sobie kupic buty na zime. Istotna kwestia- one musza "oddychac". Ja generalnie jestem dosc "goracy" (huhuu!
I pytanie- jakie to sa oddychajace buty? Skora? Ale co jeszcze?
"księżycówka, napisałem Ci priva"
- unlucky_sink
- Maniak

w polsce jest jakiś sklep?szukam czerwonej sukienk wieczorowej-(na stronie niemieckiej kilka ładnych znalazłam)Mia pisze:Murek Fashion
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
unlucky_sink pisze:też po niej patrzyłam
ladna jest, jestem ciekawa jak lezy.
unlucky_sink pisze:w polsce jest jakiś sklep?szukam czerwonej sukienk wieczorowej-(na stronie niemieckiej kilka ładnych znalazłam)
nie nie ma wlasnie
czerwona sukienka

kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
SaliMali pisze:i jak wygladaja na nodze i z jakiego sa materialu? tandeta wielka czy tylko troszke tandeta zalatuje?:>
Na nodze wyglądają bardzo ładnie. Nie są tandetne, są dopasowane w łydce, bo można sobie regulować dzięki sznurowaniu z przodu. A materiał to też chyba właśnie ekologiczna skórka. Ogólnie gdybym się tak nosiła to bym sobie kupiła, ale ja tam jestem kowbojowy typ
- unlucky_sink
- Maniak

nieSaliMali pisze:http://allegro.pl/item260..._36_41_38_.html
nie <boje_sie>SaliMali pisze:http://allegro.pl/item266...zobacz_r39.html
w sklepach turystycznych takie są-to takie buty w których się noga tak nie poci, ja mam jedne w góry zakupione jeszcze w alpinusieWujo Macias pisze:I pytanie- jakie to sa oddychajace buty? Skora? Ale co jeszcze?
weź mnie kiedyśMia pisze:czasemi zdarzaja sie pojedyncze rzeczy tej firmy w jakis butikach (u mnie w domino, ale to nie jest sieciowka)
tylko ja chcę taką prostą-coś jak ta Twoja czarna,bez udziwnieńczerwona sukienka
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
- Wujo Macias
- Maniak

- Maniak

powiem szczerze, że nie wiem, może po prostu zapytaj w sklepie albo sprawdź na metce,zazwyczaj są opisane właściwości buta,jeśli to tzw model ''oddychający'' powinno być napisane. Tak przynajmniej było z moimi.Wujo Macias pisze:unlucky- fajnie, ale ja nie nosze turytycznych. Mowilem o zwyklych, takich jak w DIVERSE, HD czy innych croppach.
Wujo Macias pisze:I pytanie w temacie- musze sobie kupic buty na zime. Istotna kwestia- one musza "oddychac". Ja generalnie jestem dosc "goracy" (huhuu!) i moje ubraniac nie moga zatrzymywac powietrza.
I pytanie- jakie to sa oddychajace buty? Skora? Ale co jeszcze?
Ja se kupiłem Olangi. Szczerze, nie wiem jaka to tkanina ale jakoś działa. Noga była trochę przepocona, jak wróciłem z wycieczki na Rysy (było lato i było ciepło, a buty są dość ciepłe i za kostkę!)
Tylko one są usztywniane za kostką.
Tak BTW: Imperator głupek jest - kupił se buty, polazł na Rysy, a następny wypad, tym razem na Orlą Perć i Kościelec zaliczył w tenisówkach.

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- Wujo Macias
- Maniak

Za kostke to troche za cieplo jednak bedzie. No i w sumie nie bardzo mi do innych ciuchow wyoskie pasuja, ale i tak obadam, dzieki.
No na zime to takie cuś będzie w sam raz! Aczkolwiek przełaziłem dwie zimy w półbutach. Tylko na najwieksze mrozy (poniżej -10) zakładałem "zimówki".
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Dzindzer pisze:ze dwie to ja wezmer. Dzisiaj w nocy dam znac jakie
mnie nic nie zauroczylo, ale przegladne jeszcze
Dzindzer pisze:bardzo ciakawa bluzka, z jakiego jest materiału
przeswitujacy taki lekko, sprawdze na metce
Dzindzer pisze:ta mi sie bardzo podoba
dziekuje
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Mia pisze:dzieki, ja ogolnie jesli chodzi o zakupy to staram sie polowac na okazje
chciala bym tak miec z zimowymi ciuchami. Bo letnich i wiosennych mam duzo i kupuje albo wlasnie jak jest jakas ciekawa okazja, albo jak mnie cos zauroczy.
A zimowych ciuchów zawsze mam mało i najczesciej przepłacam, bo potrzebuje tak na teraz. Tylko, że ja nie cierpie zimowych ubran, tych swetrów grubych brrr
Dzindzer pisze:Tylko, że ja nie cierpie zimowych ubran, tych swetrów grubych brrr
ja mam tak samo, chyba jedyne co lubie z zimy to kozaki i plaszcze
nic wiecej.
a dzis chyba na all swetry poogladam wlasnie - szukam szarego
A to wrzucam linki, tylko prosze sie nie smiac z mojej wielkiej stopy, bo ona ma rozmiar 9
http://stores.channeladvisor.com/cutesy ... /brownstn_
http://stores.channeladvisor.com/cutesy ... k=43520605
http://stores.channeladvisor.com/cutesy ... /brownstn_
Mia pisze:toto pierwsze czarne ciekawez checia bym zobaczyla jak lezy
![]()
może zrobię sobie zdjęcie w tym. fajne jest, ale zawsze muszę nosić jakąś koszulkę cienką pod spodem, bo prześwituje.
co do tego pierwszego, to poza kolorem nic mi się nie podoba. jakoś krój mi nie leży
a za to drugie to Cię zabiję - chciałam to kupić <walka> <pejcz2>
Chaos is a friend of mine
Nola pisze:co do tego pierwszego, to poza kolorem nic mi się nie podoba. jakoś krój mi nie leży
wlasnie kroj ladnie wyglada na kims
Dzin, 2 pierwsze pary mi sie podobaja
[ Dodano: 2007-11-10, 02:15 ]
Nola pisze:a za to drugie to Cię zabiję - chciałam to kupić
- ksiezycowka
- Weteran

jest trochę pognieciony, więc wygląda gorzej. zazwyczaj noszę go z czarnym szerokim paskiem.
FajnyMia pisze:sweterek1.jpeg
Ja dzis widzialam bardzo fajna spodniczke. Ale kuzwa schudlam wiec by ze mnie spadala albo luzna byla. No i poza tym szara
Wróć do „Wszystkie inne tematy”