opisz osobę powyżej

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

zabawa:

głupawa i bez sensu
24
20%
może być zabawnie
84
68%
osohozi?
15
12%

Liczba głosów: 123
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 19 maja 2006, 23:31

moon pisze:Gdzie Tanebo?
przeskoczyłaś mój post, zatem do dzieła

[ Dodano: 2006-05-19, 23:32 ]
moon pisze:Najzabawniejsza osoba forum. Zawsze mi swoimi postami poprawia humor. Zwłaszcza tymi "nienawidze Cie"
myslałem ze sie bardziej rozpiszesz
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 19 maja 2006, 23:32

moon...dziwadelko takie...fajne w sumie. Zla chyba nie jest. Chociaz nie jestem pewna.

[ Dodano: 2006-05-19, 23:33 ]
A jak juz tanebo mi sie wcial to dodam, ze siekiera mi sie w kieszeni otwiera jak widze jego styl pisania. Moze sie kiedys zmieni.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 19 maja 2006, 23:41

Runeko, runeko. No lubię runeko, czego nie ukrywam :D Lubię jej styl, pisanie, lekką złośliwość, wtręty "okołogrowe". Bardzo sympatyczna postać <browar>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 19 maja 2006, 23:50

Tedzio, do ktorego moja sympatia wzrosla do niebotycznego poziomu po zobaczeniu zdjecia pt "O...roslinka!"...Lagodny misio, ktory gdzies w srodku ukrywa krwiozerczego lewicowego wilka. Cenie go za to, ze wie o czym mowi. Posty poparte faktami, linkami ,newsami. Czlek konkretny. Wyszukuje na necie dla naszej ogolnej radosci co lepsze kwiatki, rozpoczyna mordercze dyskusje. A taki niepozorny na zdjeciu... Zdecydowanie ktos, z kim chcialabym spedzic wieczor w barze przy piwku, pogawedzic, ewentualnie poklocic i dac sobie w morde <browar>
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 20 maja 2006, 09:05

runeko, na poczatku jej nie lubilam. Myslalam, ze jakas wywyzszajaca sie laska a Ameriki i tyle. Ale troche jej poczytalam i jednak ja lubie. Jest bezposrednia, szczera. Podziwiam, ze sama wyjechala, przed matura. Ja chyba bym tak teraz nie potrafila.
Jedyne co dla mnie nie jest zrozumiale, to jej malzenstwo, no ale to juz jej sprawa ;).
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 20 maja 2006, 09:09

Yasmine, nawet ją lubie, duzo pisze o szkole, chyba nie jest złośliwa ani wredna co sie stało popularne na tym forum ostatnio, wydaje sie byc miła, w działach tematycznyc raczej juz nie pisze przynajmniej od czasy kiedy regularnie zglądam na forum,
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 20 maja 2006, 18:03

tanebo,
runeko pisze:dodam, ze siekiera mi sie w kieszeni otwiera jak widze jego styl pisania. Moze sie kiedys zmieni.

podpiszę sie pod tym.
Pisze, ale nie na temat, Jego rady są wręcz zajebiste... Może sie zmieni :P
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 21 maja 2006, 03:10

Bash. Nie znam zbyt dobrze. Chociaz z tego, co przeczytalam w paru jego postach wnioskuje, iz stworzenie rozgarniete, nieglupie. Wrecz madre :]
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 maja 2006, 03:26

runeko, równiez dalej nie wiem czy dobra jest czy zła. Pewne rzeczy u niej raza, pewne ciesza. Ciezko mi nadal ocenic, mimo ze z nami juz dosc dlugo jest. Z pewnoscia za normalna jak dla mnie osoba. :]
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 21 maja 2006, 12:04

moon, chamska, złośliwa, nieprzyjemna, czepialska, jak sie do kogoś przyczepi to znęca sie nad nim przy każdej możliwej okazji, czasami napisze coś mądrego, czsami pisze wg. mnie głupoty, lubi kefir,
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 maja 2006, 12:26

tanebo pisze:lubi kefir
I płatki z mlekiem :] Nesqika z Łacietem. A kefir tylko Rolmierzza co warto bylo dodac. :D

To tylko wtracenie - opisujemy Tanebo
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 21 maja 2006, 13:13

Tanebo - z tego, co pamiętam, to zastanawia się nad tym, czy do 30stki uda się Jemu spotkać z dziewczyną ;P . Poza tym - entuzjasta i makowa panienka (?) .
Nie wiem, czy też lubi kefir, ale pisze fajne posty ;DD
Pozdrawiam <browar>
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 21 maja 2006, 13:18

Mona - przezacna kobita, z twarzy zresztą to widać. Przeszła wiele, poprzez ślub, wesele, rozwód, coś tam się jej nie udało w życiu z kimś. Dobry duszek tego forum. Ciepła, miła, zawsze znajdzie czas, chyba że gach jej jest w domu, wtedy rzecz jasna nim się musi zająć, bo przeca mężczyzna wymaga dużo uwagi i poświęcenia - zupelnie jak dziecko.
Mieszka o trzy rzuty wibratorem odbytniczym od morza. Może se zbierać muszelki, czy na spokojnie brodzić po kostki w morzu naszym jedynym kochanym brudnym. <browar>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 21 maja 2006, 13:28

Imperator pisze:Mieszka o trzy rzuty wibratorem odbytniczym od morza.

<hahaha> <hahaha> <hahaha>

Imperator - poeta, jakich mało, On i Jego aparat tworzą piękne foty. Wiecznie zatroskany o swoją i swojej Lubej przyszłość. Chyba nie zbyt lubi, jak ktoś zaskakuje Go w pracy, a szczególnie, gdy usilnie stara się sprzedać towar ludziom, którzy słuchają Jego prezentacji w wielkim skupieniu ;P.
Jaruś bez seksu, to ani rusz, ale potrafi, Chłopina, zacisnąć pas i przetrzymać kryzys majtkowy ;DD . Kochany Facio, dobry słuchacz i Towarzysz browarowy <aniolek>
<przytul>
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 21 maja 2006, 17:25

Mona:
Jedna z pierwszych osob z forum jakie miałem okazj epoznać w rzeczywistośći. Bardzo sympatyczna osoba z która mozna porozmawiac na wiele tematów ;)
Mam nadzieje ze jeszcze nie raz pojdziemy na piwo ;)
Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 21 maja 2006, 18:02

Mariusz,
<aniolek>

Mariuszów jest dwóch ;) Uprzejmy, uśmiechnięty, żaden teoretyk. Ma dużo pod kopułą i potrafi to wyrazić. Zdecydowanie lepiej w rzeczywistości niż tutaj.
To dobrze, bo jest jak kinder niespodzianka :D Przyjemna niespodzianka. :)
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 21 maja 2006, 20:33

Koko, tak? <aniolek>
Pamiętam, że już ją opisywałem. W samych superlatywach.
Od tamtego czasu jednak nabyłem wiedzę, która zadziwiła mnie nieprzeciętnie :| , a przy tym przesunęła nieco punkt percypowania. Na tyle, że możnaby zacytować... Manna <aniolek>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 21 maja 2006, 20:39

Koko,

a pozwolę sobie jeszcze raz ;)
Koko, to ktoś komu powierzyłabym cały majątek, własne dzieci i siebie - w zaufaniu. Ona nie ocenia, a widzi to co już jest poza pierwszym, powierzchownym osądem. Dziewczyna - skała i narazie nie jestem w stanie sobie wyobrazić coś co by ją złamało. Nawet jeśli - Koko się podniesie i jeszcze będzie mieć dość siły, aby pomóc innym.
Absolutnie samowystarczalna, ale jeśli ktoś Jej poda pomocną dłoń - przyjmie w pięknym stylu.
Żeby nie wyglądało jak cukier, dla równowagi: może wydawać się niedostępna, mająca własny świat i przez to trochę odległa, ale tak naprawdę.. :D
Mało takich ludzi, oj mało. Przeciętna to ona nie jest.
<browar>

[ Dodano: 2006-05-21, 20:49 ]
Manna? :>
Bardzo głęboka jest studnia przeszłości.

cubasa jest.. hmm, gdybym była Jego Mamą, powiedziałabym, że złotym dzieckiem :]. Posiada poczucie humoru, które zdeycdowanie mi odpowiada (zaraz obok hardcorów, których na głos nie powinno się mówić ;)) NIe widzę go w roli kłócącego się, nigdy w życiu. Typ urodzonego arbitra. Choć czasem szkoda, mógłby nas zaskoczyć i komuś zdrowo nabluzgać. Zyskałbyś ;).
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 21 maja 2006, 21:03

gracja :D Pamiętam Jej uroczą fotę - knajpa i gracja nad szklanicą chmielowej zupki. Emanujący czysty optymizm i miły uśmiech. Jaka jest? Mało się ostatnio udziela. Bogata osobowość. Cięte riposty. Wyróżnia się - na pozytywny plus. Nic dodać, nic ująć <aniolek>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 21 maja 2006, 21:07

gracja pisze:Manna?
Bardzo głęboka jest studnia przeszłości.

Nieprzebrane są zasoby moich wieloznacznych wypowiedzi ;DD
gracja pisze:Choć czasem szkoda, mógłby nas zaskoczyć i komuś zdrowo nabluzgać. Zyskałbyś

No wlasnie się uczę. W pracy mówią, że nieźle mi idzie <evilbat>

Gracja, to istota bardzo inteligentna. Jeśli chcesz zacząć z nia rozmowę musisz być erudytą, masę niezbitych argumentów. Ale uwaga! Nawet to nie gwarantuje powodzenia, bo najprawdopodobniej i tak znajdzie jakąś lukę, a wtedy... <evilbat>
Ma specyficzne poczucie humoru (tak, wlasnie takie hardcorowe :P)
I myśli, że zapomniałem o zakładzie <aniolek>

Ted. Zapalony gracz bukmacherski. Jestem ciekaw jak wyglada jego bilans na koniec miesiąca :>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 21 maja 2006, 21:42

cubasa - wydaje się chłopakiem z którym konie można kraść. Świetny kompan na imprezkę, ale też osoba, która pocieszy kiedy ktoś mu bliski będzie miał problem. Tak przynajmniej mi się wydaje z tego co czytam między wierszami. Na pewno pozytyw. Ciekawam jaki jest naprawdę.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 24 maja 2006, 23:24

Elspeth, jakoś nie potrafię wymówić Jej nicku :p chyba za dużo spółgłosek :)
Szczera, otwarta, miła. Ale ostatnio chyba duzo nie pisze...
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 25 maja 2006, 08:28

Bash, ostatnio doznalam szoku. Dowiedzialam sie,ze ma 17 lat <boje_sie>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 25 maja 2006, 09:59

Yasmine, za szybko szoku dostaje dobrze maturka idzie ma plany dziewczyna i je realizuje. Dobra osoba :D Drugi dobry duszek tego forum :D
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 maja 2006, 12:13

Moon: kefirowy szajbus, nabialowy psychol... jakkolwiek byscie Jej nie nazwali, Moon to prawdziwy skarb naszego forum. :) Wredna malpa? Zlosliwa zlosnica? Zgryzliwe babsko? Nie! Moon to moje male sloneczko rozjasniajace ciemne chwile w moim zyciu :) I choc czasami stara sie grac przede mna wlasnie taka wredna malpe, ja wiem, ze jest kochana. Bo jest! I niech nikt nie probuje pomyslec inaczej! <wsciekly>

<przytul>
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 25 maja 2006, 21:55

Yasmine pisze:ash, ostatnio doznalam szoku. Dowiedzialam sie,ze ma 17 lat

Enjoy :p
Nie wygladam na 17 :)
Haro, obecnie zakochany do szaleństwa koleś. Cały czas szuka swojej prawdziwej miłości...
Oby tym razem się nie przejachał. Chłopak uczuciowy, inteligentny, ale... coś szczęscia nie ma
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 maja 2006, 22:24

Bash - 17? :O Moj drogi, tutaj nie chodzi o wyglad - tutaj chodzi o to, co Ty w glowie masz. A moge z pelna swiadomoscia powiedziec, ze MASZ. Jeszcze nigdy w zyciu nie spotkalem tak inteligentnego i rozumnego chlopaka w Twoim wieku. Jestem w pelnym szoku tego co sie teraz dowiedzialem. Pelen szacunek moj drogi, wieczny respekt (tylko nie zdziadziej :D) <browar>

[ Dodano: 2006-05-25, 22:25 ]
P.S. Nikt nie pomyslal nad tym, ze moze poprzednie rozstanie bylo wlasnie moim szczesciem, dzieki ktoremu spotkam wlasnie te jedna jedyna? :D
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 26 maja 2006, 16:32

Haro - mam wrażenie że za bardzo przywiązuje wagę do swojego wyglądu. Łechta go miło każdy komplement. Wrzuca mnóstwo zdjęć na "pokaż swój ryj" i dopomina się o oceny. Niezła z niego sztuka, niejedna by go ujeździła przez noc całą na pralce, wannie, umywalce a na koniec w łóżku. Czasem przegnie pałę i zwyzywa kogoś, obrazi - taki se Impulsik. <browar> <browar>

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 26 maja 2006, 19:35

Impcio - bardzo przystojny pederasta. Szkoda, że już zajęty przez Mietka, ale nie daje po sobie tego poznać i podrywa laski na prawo i lewo. Miły, uprzejmy, z pewną dozą nieśmiałości, inteligentny i czuły. Czasem narzeka na ból odbytnicy, ale tak bardzo kocha kolegów, że nie może odmówić. Altruista-równiacha :)
<aniolek>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 26 maja 2006, 20:33

Mysiorek - znany także jako MysiPisiorek, Mysionurek, MyWsiurek. Podobny do samego Napoleona! <boje_sie> Wiele lat spędził na tym padole i z niejednej dupy chleb jadał. Niech nie pier***oli że się przejmuje stanem zajętym Imperatora, bo w to akurat nikt tu nie uwierzy.

<aniolek>

Wróć do „Wszystkie inne tematy”