Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Im dłużej siedzę w grupie roboczej przy jednym stole z niektórymi naszymi ministrami, wiceministrami, doradcami i od czasu do czasu z premierem, to mam ochotę zapisać się do konkurencji. No i się zapisuję.
Pakt dla Kultury podpisany. Tylko kogo to obchodzi, jeśli wszystko jest po 5 zł? Wchodzę do sklepu, kupuję pampersy, herbatkę dla małego i wychodzę z parówkami dla siebie. Bo już nawet ochoty nie mam na jedzenie.
Pakt dla Kultury podpisany. Tylko kogo to obchodzi, jeśli wszystko jest po 5 zł? Wchodzę do sklepu, kupuję pampersy, herbatkę dla małego i wychodzę z parówkami dla siebie. Bo już nawet ochoty nie mam na jedzenie.
mrt pisze: Pakt dla Kultury podpisany. Tylko kogo to obchodzi, jeśli wszystko jest po 5 zł? Wchodzę do sklepu, kupuję pampersy, herbatkę dla małego i wychodzę z parówkami dla siebie. Bo już nawet ochoty nie mam na jedzenie.
Witaj w moim świecie
Ostatnio zmieniony 18 maja 2011, 21:15 przez Pegaz, łącznie zmieniany 1 raz.
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Coś zdechłe to forum. Nawet w najbardziej obleganym topiku, czyli tu, pustki.
Pegaz> U mnie kulturalna pożywka daleko za innymi rzeczami, bo za bardzo logistycznych możliwości brak. Chociaż ostatnio nawet udało nam się do teatru wyskoczyć.
Wspomniałam o Pakcie dla Kultury, bo ja w tym na co dzień zawodowo siedzę, a przykre, bo ludzie mają inne rzeczy na głowie niż odbiór kultury. I ja to rozumiem. Dlatego sama sobie zadaję pytanie, czy to, co robimy, ma w ogóle sens dziś.
Pegaz> U mnie kulturalna pożywka daleko za innymi rzeczami, bo za bardzo logistycznych możliwości brak. Chociaż ostatnio nawet udało nam się do teatru wyskoczyć.
Wspomniałam o Pakcie dla Kultury, bo ja w tym na co dzień zawodowo siedzę, a przykre, bo ludzie mają inne rzeczy na głowie niż odbiór kultury. I ja to rozumiem. Dlatego sama sobie zadaję pytanie, czy to, co robimy, ma w ogóle sens dziś.
- kot_schrodingera
- Weteran
shaman, niestety to prawda. Nie wiem czy zauważyliście, ale to stało się tak w okolicach wywalenia Teda...
[ Dodano: 2011-06-09, 06:46 ]
Oczywiście nie oznacza to że pochwalam Teda.
[ Dodano: 2011-06-09, 06:46 ]
Oczywiście nie oznacza to że pochwalam Teda.
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- ksiezycowka
- Weteran
Kiedy nie ma się z kim spierać brak jest dłuższych dyskusji.
Kiedy nie ma się z kim spierać brak jest dłuższych dyskusji.
W ostatnim czasie byłeś jedynym jako taki wskazywanym.shaman pisze:forum zostało zabite przez przemądrzałych dupków. ich pseudointeligencka postawa odstraszała nowicjuszy
Ostatnio zmieniony 09 cze 2011, 07:11 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 1 raz.
- kot_schrodingera
- Weteran
może to nowa moderacja, może i nie, ale byli forumowicze którzy zbyt ugrzecznili forum. Jest miło aż do porzygania. Fakt: Ted przeginał pałę z tekstami. czytać go nie szło. Ale z nim zmyła się reszta ciekawych forumowiczów. Ach aż wstawię sobieksiężycówka pisze:Kiedy nie ma się z kim spierać brak jest dłuższych dyskusji.

[ Dodano: 2011-06-09, 08:56 ]
nie przesadzaj.księżycówka pisze:W ostatnim czasie byłeś jedynym jako taki wskazywanym.
mrt pisze:bo ja w tym na co dzień zawodowo siedzę
A mówi się u Was coś o ESK 2016? Macie jakieś typy?
kot_schrodingera pisze:ale to stało się tak w okolicach wywalenia Teda...
Nie, jeszcze przed jego wywaleniem ludzie narzekali, że forum umiera.
księżycówka pisze:W ostatnim czasie byłeś jedynym jako taki wskazywanym.
Chyba nie zrozumiałaś kontekstu, w jakim się ów Damianek wypowiedział
kot_schrodingera pisze:może to nowa moderacja, może i nie, ale byli forumowicze którzy zbyt ugrzecznili forum. Jest miło aż do porzygania.
Masz na myśli taką mnie, która zwracała uwagę, by do nowych nie wychodzić z pyskiem/pałą?
Nie, bo od tego jesteśmy daleko.Nemezis pisze:A mówi się u Was coś o ESK 2016?
Aż sobie zobaczę, kto teraz jest moderatorem.
Faktycznie jakaś zmiana pokoleniowa. Moon> Które to podejście?

No to teraz jak nikogo nie ma, to sobie można spokojnie tyłki obgadywać
[ Dodano: 2011-06-09, 20:00 ]
Od kiedy pamiętam, to tu nowi zawsze mieli ciężko. Aż nawet co poniektórzy to jakieś pakty knuli, żeby modteam uwalać.Nemezis pisze:Masz na myśli taką mnie, która zwracała uwagę, by do nowych nie wychodzić z pyskiem/pałą?
Ja sobie poszłam, bo eks na mnie psy wieszał. Miejsce mu zrobiłam, choć i tak nie skorzystał. Pies ogrodnika :p
- kot_schrodingera
- Weteran
Nigdzie nowy nie ma letko. Nic do ciebie nie mam. Faktem jest że forum zamarło.Nemezis pisze:Masz na myśli taką mnie, która zwracała uwagę, by do nowych nie wychodzić z pyskiem/pałą?
najbardziej państwu moderatorstwumrt pisze:No to teraz jak nikogo nie ma, to sobie można spokojnie tyłki obgadywać

- ksiezycowka
- Weteran
Wpadając tu raz na jakiś czas i czytając problemy "miłosne" co poniektórych i nawet nie komentując miałam takie odczucie.kot_schrodingera pisze:nie przesadzaj.
Może. Bez porannej kawy ciężko chwytam.Nemezis pisze:Chyba nie zrozumiałaś kontekstu, w jakim się ów Damianek wypowiedział
Ale do czego?mrt pisze:Moon> Które to podejście?
Tak, jak dopiero co jestem po drzemce to też ciężko chwytam.
Generalnie muszę wyrazić, że jeszcze tylko jutro i w końcu zasłużony urlop

Roboty to tu za wiele chyba ostatnio nie mają.kot_schrodingera pisze:najbardziej państwu moderatorstwu
Myśl, myśl!księżycówka pisze:Ale do czego?
Tak, jak dopiero co jestem po drzemce to też ciężko chwytam.
Rozbawił mnie dzisiejszy dialog w pracy. Uczestnicy: Kamil i Jarek (prezes).
- Kamil, co robisz?
- Przeglądam internet strona po stronie.
- Długo ci to jeszcze zajmie?
- A jak myślisz?
- kot_schrodingera
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Administrator
księżycówka pisze:Nawet boty nas zaczęły chyba omijać
Na pewno nie same z siebie
Po marcowym ataku zmodyfikowałam parę rzeczy
A na forum jak na razie brakuje wymiany pokoleniowej. Starzy już wszystko napisali, młodzi wpadają na dwa posty, po czym żądają usunięcia konta, bo dziewczyna się zwiedziała o obrabianiu jej tyłka w necie. Pozostaje poczekać na objawienie się jakiegoś potencjału - albo zamknąć rozdział i tyle.
- kot_schrodingera
- Weteran
- Weteran
a że się wyrażę...urlop...mi się dzisiaj kończy psia mać
I jestem 1,5 dnia życia w plecy, bo na koniec szkoły powiedziałem, że oddałbym dzień życia za tydzień urlopu...dostałem 8 dni
Prawdopodobnie ostatni wolny weekend na najbliższy czas, no cóż...służba!
heh.
Ostatnie dni u mnie w mieście i ląduje w Warszawie na 1,5 miesiąca. Cały lipiec i połowę sierpnia tam spędzę...kto wie, może złożę raport o przeniesienie tam na stałe? Hahaha, spokojnie, nie bójcie się, tak tylko żartuje...
Aha, tym razem na pewno będzie okazja by się spotkać, więc chciałbym z tego oto miejsca zaprosić wszystkich do Warszawy co by się spotkać, poznać, piwko razem wypić, czy tam jakiś soczek. Szczegóły na przełomie czerwca/lipca
na razie tyle, idę gotować pierogi
a że się wyrażę...urlop...mi się dzisiaj kończy psia mać

Ostatnie dni u mnie w mieście i ląduje w Warszawie na 1,5 miesiąca. Cały lipiec i połowę sierpnia tam spędzę...kto wie, może złożę raport o przeniesienie tam na stałe? Hahaha, spokojnie, nie bójcie się, tak tylko żartuje...
Aha, tym razem na pewno będzie okazja by się spotkać, więc chciałbym z tego oto miejsca zaprosić wszystkich do Warszawy co by się spotkać, poznać, piwko razem wypić, czy tam jakiś soczek. Szczegóły na przełomie czerwca/lipca
na razie tyle, idę gotować pierogi
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran