Pokaż swoją twarz
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- pani_minister
- Administrator
- Weteran
- Administrator
Już chwilę nie jestem blond, ale tak ciemna ( ) jestem od jakiegoś miesiąca
Mav: dłuższe raczej nie będą. No, może tak ze 2-3 cm max, potem zaczynają mnie denerwować. Przetestowane dziesiątki razy już
Mav: dłuższe raczej nie będą. No, może tak ze 2-3 cm max, potem zaczynają mnie denerwować. Przetestowane dziesiątki razy już
Ostatnio zmieniony 09 gru 2011, 16:54 przez pani_minister, łącznie zmieniany 1 raz.
ja też Cię inaczej zapamiętałam z Dublina z włosami to nigdy nie wiadomo, jak lepiej
a jeśli chodzi o długość to mam podobnie, za cholerę mi nie idzie zapuszczanie, mimo że nawet mój fryzjer wziął sobie do serca moją decyzję i odświeża mi tylko fryzurę i pozwala rosnąć
a jeśli chodzi o długość to mam podobnie, za cholerę mi nie idzie zapuszczanie, mimo że nawet mój fryzjer wziął sobie do serca moją decyzję i odświeża mi tylko fryzurę i pozwala rosnąć
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- pani_minister
- Administrator
Moja waga od 5 lat waha się +- kilogram, więc to musi być wrażenie
A stylizacja to złe słowo, raczej wielogodzinne włóczenie się po Belgradzie w trampkach (kwiatek napotkany po drodze).
A stylizacja to złe słowo, raczej wielogodzinne włóczenie się po Belgradzie w trampkach (kwiatek napotkany po drodze).
Ostatnio zmieniony 30 gru 2011, 16:01 przez lollirot, łącznie zmieniany 1 raz.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
To był żart Mogą być drewniane po przejściach (nie chce mi się dużego bagażu pół Polski taszczyć). Moja ewentualna przegrana jest tak samo realna jak Twoja - bez względu na stronę wizualną starcia. To raczej zależy od umiejętności skupienia się w pubie/barze/przy piwie, bo raczej takie okoliczności wchodzą w rachubę, hm?
Ostatnio zmieniony 03 lut 2012, 01:31 przez Nemezis, łącznie zmieniany 1 raz.
- kot_schrodingera
- Weteran