Wasza ulubiona marka piwa
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
No to jazda D zaczynam pisac ten post o 23:01 D
zrobilem skale D od 0 do 10 to moje osobiste zdanie kazdy moze miec inne wiec nie krytykowac mnie tu za to co lubie a co nie <browar>
Amber - raz pilem nie pamietam jaki ma smak ocena: 2
Atom mocny - najtansze i chyba najmocniejsze piwo ktore bylo na rynku ocena: 4
Brok - to tylko nad morzem i tylko z lodówy ale dosc dobry ocena: 5
Bud light - to jest piwo w ogóle ? jeszcze nie pilem ocena: ?
Carlsberg - prawdobodobnie najgorsze siki jakie pilem na swiecie D ocena: 1
Dębowe - takie sobie jest duzo lepszych ocena: 4
Dog in the fog - nie pilem ocena: ?
Dragon z lider price`a - <belt1> <belt1> <belt1> ocena: 0
Freak - jeszcze nie probowalem ocena: ?
Harnaś - szkoda kasy ocena: 1
Heineken - dobre ale drogie wiec szkoda kasy ocena: 3
Kujawiak - musze polecic poniewaz to browar z mojego miasta wiec pijcie bo nawet dobre piwo robią w Bydgoszczy D ocena: 6
Karmi - tylko łyka kiedys wzielem piwo dla kobiet D ocena: 2
Lech - ostatnio sie nawet czesto pijam dobre ocena: 8
Okocim mocne - no tez dobre ocena: 7
Okocim palone - musze przyznac ze to co mowia na reklamie to prawde głeboki pełny smak jednak dobre piwo cena lepsza D ocena: 7
Piast - nic nadzwyczajnego ocena: 3
Reds - wole se kupic sok jablokowy chyba ze mnie namawiaja a ja nie mam ochoty na browca i tylko dlatego ocena: 4
Reds red - strata kasy ocena: 1
Tatra - bardzo dobre piwo polecam <browar> ocena: 9
Tyskie - nie lubie nie wiem czemu nie lubie i tyle nie samkuje mi ocena: 3
Volt - nie masz kasy ?jak nie to kup jak masz to poszukaj czegos innego ocena: 4
Warka strong - najlepsze piwo jak chcesz ssie najebac D <browar> <browar> ocena: 6
Żubr - chyba moj nick mowi sam za siebie ? D <browar> <browar> <browar> <browar> ocena: 10
Żywiec - nie przepadam ocena: 4
heheh tak ja przypuszczalem jest 23:39 D po co to pisalem?? jestem jebniety
ale moze komus sie przyda D <browar> dla wszystkich ze sie wam chcialo tyle czytac i <browar> ze jestem jebniety i mi sie chcialo tyle pisac
zrobilem skale D od 0 do 10 to moje osobiste zdanie kazdy moze miec inne wiec nie krytykowac mnie tu za to co lubie a co nie <browar>
Amber - raz pilem nie pamietam jaki ma smak ocena: 2
Atom mocny - najtansze i chyba najmocniejsze piwo ktore bylo na rynku ocena: 4
Brok - to tylko nad morzem i tylko z lodówy ale dosc dobry ocena: 5
Bud light - to jest piwo w ogóle ? jeszcze nie pilem ocena: ?
Carlsberg - prawdobodobnie najgorsze siki jakie pilem na swiecie D ocena: 1
Dębowe - takie sobie jest duzo lepszych ocena: 4
Dog in the fog - nie pilem ocena: ?
Dragon z lider price`a - <belt1> <belt1> <belt1> ocena: 0
Freak - jeszcze nie probowalem ocena: ?
Harnaś - szkoda kasy ocena: 1
Heineken - dobre ale drogie wiec szkoda kasy ocena: 3
Kujawiak - musze polecic poniewaz to browar z mojego miasta wiec pijcie bo nawet dobre piwo robią w Bydgoszczy D ocena: 6
Karmi - tylko łyka kiedys wzielem piwo dla kobiet D ocena: 2
Lech - ostatnio sie nawet czesto pijam dobre ocena: 8
Okocim mocne - no tez dobre ocena: 7
Okocim palone - musze przyznac ze to co mowia na reklamie to prawde głeboki pełny smak jednak dobre piwo cena lepsza D ocena: 7
Piast - nic nadzwyczajnego ocena: 3
Reds - wole se kupic sok jablokowy chyba ze mnie namawiaja a ja nie mam ochoty na browca i tylko dlatego ocena: 4
Reds red - strata kasy ocena: 1
Tatra - bardzo dobre piwo polecam <browar> ocena: 9
Tyskie - nie lubie nie wiem czemu nie lubie i tyle nie samkuje mi ocena: 3
Volt - nie masz kasy ?jak nie to kup jak masz to poszukaj czegos innego ocena: 4
Warka strong - najlepsze piwo jak chcesz ssie najebac D <browar> <browar> ocena: 6
Żubr - chyba moj nick mowi sam za siebie ? D <browar> <browar> <browar> <browar> ocena: 10
Żywiec - nie przepadam ocena: 4
heheh tak ja przypuszczalem jest 23:39 D po co to pisalem?? jestem jebniety
ale moze komus sie przyda D <browar> dla wszystkich ze sie wam chcialo tyle czytac i <browar> ze jestem jebniety i mi sie chcialo tyle pisac
"Such a lonely day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
And it’s my
SOAD - Lonely Day
1rayvin1 pisze:Tak... masz racje bo jogurcika dodaja jeszcze... Usmiechnij sie! A tak naprawde to te piwa sa identyczne w smaku i nie maze byc inaczej... usmiech
oj nie byłbym tego taki pewien... to zupełnie różne piwa. Polskie jest prze obrzydliwe....
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
poracha na maxa !!!!! jade zarobic 240 zeta za rozdawanie piwa Warke bede rozdawac !! lol ja kocham piwo a mam je rozdawac ;/ ciekawe czy mi pozwola se wypic troche :D:D lechy nawet dobre a wiecie ze zywiec lech i warka to społka żywca ?? wiecie od kiedy wazy sie Warke w Warce ? D od 1478 roku
"Such a lonely day
And it’s my
SOAD - Lonely Day
And it’s my
SOAD - Lonely Day
Ja lubię mocne bronxy
Najczęściej Tatra bądź Okocim Mocne, ewentualnie Warka Strong (ale jednak za słodka).
Poza tym? Tysiak, Lech, Haineken, Carlsberg itd....
Nie znoszę natomiast piw typu Reds, Freeq itp. Jak mam ochotę na oranżadę to kupuję taką za 0,50 zł w spożywczaku.
A najbardziej i tak lubię wódkę - obowiązkowo musi być to Finlandia (najlepiej Cranberry).
Najczęściej Tatra bądź Okocim Mocne, ewentualnie Warka Strong (ale jednak za słodka).
Poza tym? Tysiak, Lech, Haineken, Carlsberg itd....
Nie znoszę natomiast piw typu Reds, Freeq itp. Jak mam ochotę na oranżadę to kupuję taką za 0,50 zł w spożywczaku.
A najbardziej i tak lubię wódkę - obowiązkowo musi być to Finlandia (najlepiej Cranberry).
Hate Him Or Love Him -> F. (?)
neutralna pisze:A najbardziej i tak lubię wódkę - obowiązkowo musi być to Finlandia (najlepiej Cranberry).
dziewczyna, ktora lubi wodke hehe
Tez nie lubie redsow i orenzadowych piw. Warka Strong to juz od dawna marka piwa ktora glownie pije. Lubie bo jest slodkie.Ale najbardziej lubie polslodkie czerwone wina
- unlucky_sink
- Maniak
Mi najbardziej przypadł do gustu Redd's (jabłkowy?)
A pod względem ceny wszystkie inne dystansuje Dragon - ostatnio kosztowalo 1,5 zł:)
A pod względem ceny wszystkie inne dystansuje Dragon - ostatnio kosztowalo 1,5 zł:)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- unlucky_sink
- Maniak
ej ludzie bylem na szkoleniu w poznianiu fajnie miasto pozdro dla poznania ale nie piszcie warka strong tylko Strong tak mnie na szkoleniu uczyli ze teraz jest warka i strong a pozatym to dragon to najwieksze siki za harnasiem lepiej dolozyc 39 gr i kupic zubra w viki za 1.89 i cieszyc sie najlepszym piwem na rynku
"Such a lonely day
And it’s my
SOAD - Lonely Day
And it’s my
SOAD - Lonely Day
Zuber pisze:...a pozatym to dragon to najwieksze siki za harnasiem lepiej dolozyc 39 gr i kupic zubra w viki za 1.89 i cieszyc sie najlepszym piwem na rynku.
Ja nic nie pisalem o jego smaku, ale tanie jest - to fakt A w ogóle to masz rację, ono w ogóle nie smakuje jak piwo
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- unlucky_sink
- Maniak
unlucky_sink pisze:a jak wygląda to piwo?
- Załączniki
-
- 014_dragon_small.jpg (4.43 KiB) Przejrzano 7111 razy
- unlucky_sink
- Maniak