w plusie nie ma tego problemu wpisujesz *123*kod# i magiera IDEA TO SHIT !!!!
idea ???? shit ?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
idea ???? shit ?
mam taki problem chce zasilic konto karta popa za 25zl no i dzownie pod *111 potem naciskam 9 potem 1 i koles gada prosze wpisac 14 cyfrowy kod a nastepnie nacisnac # no dobra to wpisuje ten kod naciskam # a on "prosze wpisac 14 cyfrowy kod a nastepnie nacisnac #" no to ja jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze policzylem ten kod ale on ma 14 cyfr o co mu chodzi dzwonie do biura obslugi klijeta oni nie wiedza co z tym zrobic no to znowu *111 potem 9 potem 1 a kolo dalej swoje prosze wpisac 14 cyfrowy kod a nastepnie nacisnac # jak tu censored nie dostac
?
"Such a lonely day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
And it’s my
SOAD - Lonely Day
Po za tym że kradną kasę z konta mojej starszej sa ok [dzięki temu jak od niej piszę to jest na nich:D]...Ale słyszałam już na ich temat rózne koszmarne historie, nawet w jakiejś gazecie artykuł był...Może kupimy sobie w heyah? Będziemy mieć do siebie esy za 3gr^^
*Zuber ja też to miałam, poczekaj aż on skończy gadać i dopiero zacznij wpisywać, nie przerwyaj mu!! Czasem muszę zadzwonić po raz drugi;/;/;/ Ogólnie fakt: idea=shit.
*Zuber ja też to miałam, poczekaj aż on skończy gadać i dopiero zacznij wpisywać, nie przerwyaj mu!! Czasem muszę zadzwonić po raz drugi;/;/;/ Ogólnie fakt: idea=shit.
- megaziomek
- Entuzjasta
ziomek nie masz racji podjechalem do galerii i mi zalatwili sprawe
D idea=shit !! w plusie dostaje nawet 10 złotych na kazde urodziny a tu starsza dzwoni po chwili sprawdzamy ile kosztowala rozmowa a po godzinie znowu komunikat ze iles tam groszy z konta poszlo idea=shit wiem ze sie powtazam
D
"Such a lonely day
And it’s my
SOAD - Lonely Day
And it’s my
SOAD - Lonely Day
Zuber pisze:mam taki problem chce zasilic konto karta popa za 25zl no i dzownie pod *111 potem naciskam 9 potem 1 i koles gada prosze wpisac 14 cyfrowy kod a nastepnie nacisnac # no dobra to wpisuje ten kod naciskam # a on "prosze wpisac 14 cyfrowy kod a nastepnie nacisnac #" no to ja jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze policzylem ten kod ale on ma 14 cyfr o co mu chodzi dzwonie do biura obslugi klijeta oni nie wiedza co z tym zrobic no to znowu *111 potem 9 potem 1 a kolo dalej swoje prosze wpisac 14 cyfrowy kod a nastepnie nacisnac # jak tu censored nie dostac?
Tez miałam ten problem
"Love`s an eagle,hearts are burning,feels start to fly"
"Kochaj kiedy możesz,ufaj kiedy możesz kiedy trzeba pokaż kły!"
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
"Kochaj kiedy możesz,ufaj kiedy możesz kiedy trzeba pokaż kły!"
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran