Czego najbardziej zalujecie w zyciu...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Czego najbardziej zalujecie w zyciu...
Tak sobie mysle..
Jest na forum temat o najwiekszej glupocie jaka odwaliliscie w zyciu rozpoczety przez Mariusza.
Ja rozpoczne cos innego, podobnego.
Czy zdazylo sie cos w waszym zyciu o czym chcecie zapoomniec?
Jesli byscie mogli cofnac czas to jakbyscie zrobili teraz?
Czego sie dzieki temu nauczyliscie?
Jest na forum temat o najwiekszej glupocie jaka odwaliliscie w zyciu rozpoczety przez Mariusza.
Ja rozpoczne cos innego, podobnego.
Czy zdazylo sie cos w waszym zyciu o czym chcecie zapoomniec?
Jesli byscie mogli cofnac czas to jakbyscie zrobili teraz?
Czego sie dzieki temu nauczyliscie?
- ksiezycowka
- Weteran
Tak jak sobie myślę o tym, czego żałuję to chyba pewnych 2 spotkań, ale nic już nie zmienię.
Żałuję, że 2,5 roku temu Sylwester skończył się jak się skończył
A raczej, że przegapiłam okazję...
I żałuję, że po rozstaniu z facetem płakałam przy Nim. Nauczyło mnie to: nigdy więcej!
Żałuję, że 2,5 roku temu Sylwester skończył się jak się skończył
![;) ;)](./images/smilies/mruga.gif)
I żałuję, że po rozstaniu z facetem płakałam przy Nim. Nauczyło mnie to: nigdy więcej!
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
załuje tego ze jak mialam 16-17 lat pozwalam sobie na takie a nie inne traktowanie mnie przez swojego faceta! wiem ze gdyby to dzialo sie teraz na pewno wszytsko by sie inaczej potoczylo, no ale coż "mloda i glupia bylam" no i pierwsza prawdziwa milosc!
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
Było wiele takich rzeczy min chciałabym cofnąc to że zadawałam się z osobami mającymi na mnie zły wpływ,to ja na tym ucierpiałam,gdyby nie oni "wylądowałabym"lepiej...
Nie wypowiedziałabym słów do osoby na której kiedyś bardzo mi zależało.
Jest wiele innych takich spraw,ale moim zdaniem nieszczęscia są nam zsyłane po to bysmy bardziej przyjżeli się swojemu zyciu i nie popełniali dwa razy tego samego błedu.
Nie wypowiedziałabym słów do osoby na której kiedyś bardzo mi zależało.
Jest wiele innych takich spraw,ale moim zdaniem nieszczęscia są nam zsyłane po to bysmy bardziej przyjżeli się swojemu zyciu i nie popełniali dwa razy tego samego błedu.
"Love`s an eagle,hearts are burning,feels start to fly"
"Kochaj kiedy możesz,ufaj kiedy możesz kiedy trzeba pokaż kły!"
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
ojj ja tez z rodzicami miałam jazdy i żałuje paru ostrych słów wykrzyczanych do matki
Moja mamuska jest typowym skorpionem i jest baaardzo pamiętliwa,ona zawsz potrafi mi wypomniec te słowa...![:( :(](./images/smilies/smutny.gif)
![:( :(](./images/smilies/smutny.gif)
Moja mamuska jest typowym skorpionem i jest baaardzo pamiętliwa,ona zawsz potrafi mi wypomniec te słowa...
![:( :(](./images/smilies/smutny.gif)
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Żałuję, że wyrachowaną rurą w swoim najpoważniejszym w związku nie byłam, bo nie wtopiłabym takiej kasy i dziś bym miała godziwe warunki na założenie rodziny z miłością mojego życia.
Żałuję, że czasu mnóstwo na pierdoły przebimbałam i rozrywkowe życie, od liceum począwszy.
Żałuję, że leniwa bywałam i tchórzliwa (jak coś nie tak, to "jutro się nad tym zastanowię").
I żałuję, że generalnie "za miętka" byłam. Teraz to wiem, że do 25. roku życia należy być zdrowo wyrachowanym, zdrowo egoistycznym, a potem dopiero zmięknąć przy odpowiednim facecie.
Żałuję, że czasu mnóstwo na pierdoły przebimbałam i rozrywkowe życie, od liceum począwszy.
Żałuję, że leniwa bywałam i tchórzliwa (jak coś nie tak, to "jutro się nad tym zastanowię").
I żałuję, że generalnie "za miętka" byłam. Teraz to wiem, że do 25. roku życia należy być zdrowo wyrachowanym, zdrowo egoistycznym, a potem dopiero zmięknąć przy odpowiednim facecie.
mrt pisze:Żałuję, że czasu mnóstwo na pierdoły przebimbałam i rozrywkowe życie, od liceum począwszy.
Równiez taka byłam,zamisiast zając sie czyms pozytyczniejszym traciłam czas na pierdoły.W liceum miałam bardzo beztroskie podejscie do życia.Żyłam tylko zabawąmrt pisze:Żałuję, że leniwa bywałam
Lenistwo najcześciej była w nauce.Jak juz wczesniej wspomniałam potrafiłam sie nauczyc ale mi sie nie chciało.
Czego żałuję jeszcze? tego że zraniłam uczucia niektórych osób.Do ludzi którym im na mnie zależało olewałam,zlewałam ich zimnym moczem nie zwracając uwage na ich uczucia.A pakowałam się w związki z chłopakami do których nic nie czułam
- Sir Charles
- Weteran
staram sie niczego nie zalowac, a jesli juz to wole zalowac ze staralam sie wykorzystac jakas szanse niz w ogóle nie sprobowac.
moglabym napisac ze zaluje tego ze moj pierwszy wybor studiow byl nietrafiony, ale dzieki temu poznalam j. rosyjski i go bardzo polubilam.
Zwiazki - nie zaluje bo kazdy czegos uczy, nawet takie ktorych doswiadczylam.
Moze zaluje troche tego ze nie jestem lepszym czlowiekiem? Ze czesto swoje dobro stawiam ponad dobrem innych. Ze nie robie wiecej dla ludzi.
Musze sie nad tym zastanowic![co? :?](./images/smilies/co.gif)
moglabym napisac ze zaluje tego ze moj pierwszy wybor studiow byl nietrafiony, ale dzieki temu poznalam j. rosyjski i go bardzo polubilam.
Zwiazki - nie zaluje bo kazdy czegos uczy, nawet takie ktorych doswiadczylam.
Moze zaluje troche tego ze nie jestem lepszym czlowiekiem? Ze czesto swoje dobro stawiam ponad dobrem innych. Ze nie robie wiecej dla ludzi.
Musze sie nad tym zastanowic
![co? :?](./images/smilies/co.gif)
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Leszczynka pisze:I żałuję, że po rozstaniu z facetem płakałam przy Nim. Nauczyło mnie to: nigdy więcej!
dokładnie!
związku jako takiego nie żałuje, ale tego co było potem i owszem....
Some things in life are like fucking for virginity - you know it's pointless but it feels so good that you just don't want to stop.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”