Sposoby na KACA?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Sposoby na KACA?
Znacie moze jakies niezawodne sposoby na KACA? ja np. nie pije drinkow z sokiem grapefruitowym bo w moim przypadku poteguja to paskudne uczucie mdlosci, bolu glowy i "suszenia".
chetnie poznam Wasze sugestie :564:
chetnie poznam Wasze sugestie :564:
- ksiezycowka
- Weteran
Mi zawsze mamusia dzień wcześniej Kubusia z pomarańczką kupuję.
Jak wrócę troche się przekimam, budzę się i wypijam całego (a wtedy nie smakuje bo chce mi się od niego :563: ) i porzeram ze 3 witaminki C. I dalej w kimę. Jak się budze potem to już bez bóli, ale jestem obolała więc siup pod prysznic i jestem jak nowo narodzona.
Jak wrócę troche się przekimam, budzę się i wypijam całego (a wtedy nie smakuje bo chce mi się od niego :563: ) i porzeram ze 3 witaminki C. I dalej w kimę. Jak się budze potem to już bez bóli, ale jestem obolała więc siup pod prysznic i jestem jak nowo narodzona.
Kac nie musi być po alkoholu. Po dropsikach właśnie witaminka C jest bardzo przydatna.
A Isostar po alkoholu to bardzo pozytywna rzecz bo likwiduje wolne rodniki - przyczyne kaca
A Isostar po alkoholu to bardzo pozytywna rzecz bo likwiduje wolne rodniki - przyczyne kaca
Ostatnio zmieniony 11 lut 2005, 21:51 przez Hardcore, łącznie zmieniany 1 raz.
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Madzia pisze:heheheh a ja tam kaca nidy nie miałam, bo nigdy pijana nie byłam:):):):):):):) Zeby nie mieć kaca to najlepiej nie pić:):):):)
w moim przypadku to se neda

ale tak jak juz Sarah pisala, przed snem staram sie wlac w siebie minimum po litra wody, to samo rano plus po przebudzeniu jakis grejfrut i jest gitarka, no tyle ze czasem sie wypije tyle ze czlowiek nie mysli i piciu wody przed snem.... w ogole jak sie wypije duzo za duzo to chyba nie ma metody na kaca, i swoje trzeba odcierpiec

Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista
pozdrawiam
pozdrawiam
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
kociak pisze:OK, ale jeśli ktoś na kacu ma problem z wypiciem wody, bo ja prawie zwraca lub z przejściem 3 metrów bo mu słabo?
Ja nawet do lodówki nie dojdę, a anwet gdyby mi się to udało i bym wypiła sok pomidorowy lub płyn po ogórkach to bym natychmiast zwróciła.
to co Ty Kociak pijesz? nalewka wisniowa + ciemne piwo + szampan + kolorowe wodki???
no bo chyba nie masz np po samym piwie takiego kaca... ?
- ksiezycowka
- Weteran
W trakcie nie da rady, bo zwyczajnie nie potrafię i pić i jeść. Od razu mi wtedy nie dobrze :570:Masz jeść przed i w trakcie!! i to tłuste rzeczy
Ale przed imprezą jajecznicę zawsze się jeść staram
Ano wlaśnie mam :567:no bo chyba nie masz np po samym piwie takiego kaca... ?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”