rocznica?

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

mario
Bywalec
Bywalec
rocznica?

Postautor: mario » 13 sty 2005, 12:31

Witam, troche szukalem tego...ale mysle,ze trzaba takie tematy odświeżać co jakiś czas.
Chodzi mi mianowicie..co można zrobić w jakieś okazje? np mnie zbliża sie roczek z moja Cudowną Kobietą! i mimo , ze mam kilka planów na ten dzien przygotowanych to chciałbym poznac wasze jakies dziwaczne pomysły, prosze o wypisanie ich tutaj....równiez te propozycje moga sie odnosic do jakis innych szczególnych dni...lub jakies niespodzianki bez okazji.
Wiec ja wymyslilem cos takiego:
24 mamy roczek, ale z okazji,ze ona 25 ma wazny egzamin na studiach to chcemy to przełozyc na inny dzien...ale ja nie moge tego tak opuscic i wykombinowałem cos takiego...
że kupie jej misia pluszowego(taki pod jej charakter) i jakiegoś ulubionego lizaka wielkiego, i przyjade do niej na 1 h, wramach,ze pamiętałem o tym cudownym dniu...Zaś na 1 lutego przełzoylismy ten dzien...łącząć z Dniem Walentym...i wymysliłem cosik takieg, ze zamówie torta w kształcie serca a wnim napisze z jednej strony Jej imie z drugiej moje na górze, "To dopiero początek", a poniżej na "Zawsze razem" i dam tam jedną swieczke...w dodtku kupie do tego szampana...
2)mniej ekonomiczna, napisałem dla niej wiersz i za to,ze pamiętam kupie ładną karte, ręcznie robioną, i kwietka;) i dam jej własnie tego 24 stycznia...a zaś 14 lutego , zaprosze do kina i do pizzerii...
Macie moze jakies inne propozycje lub to zmodyfikowac??
Z góry dziekuje za odpowiedzi..mysle,ze nie tylko mine sie one przydadzą..
pozdrawiam
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 13 sty 2005, 12:48

Proponuje restauracje w romantycznym miejscu albo zapros ja do domu i sam cos ugotuj. To bedzie dla kobiety niespodzianka. Dolacz do tego maly prezent lub kwiaty. Np. wyslij kurierem do domu lub do szkoly (albo pracy, jesli pracuje).
POwinno wypasc dobrze.
:)
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 13 sty 2005, 16:46

Twoj pomysł całkiem mi się podoba
Aż jestem pod wrzaeniem :549: :D
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 13 sty 2005, 20:10

Szczerze mówiąc nigdy roczku całego nie wytrzymałem :P ale myślę, że jeśli byłoby mnie w danej chwili stać to wykwintna restauracja byłaby dobra :D
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 13 sty 2005, 22:21

Do kina czy pizzerii powinniście chodzić na okrągło ;)
A wersja 1) jest spoko. Mniemam, iż ten tort będzie konsumowany w sypialni :P
Modyfikacja?... dorzuciłbym paręnaście świec do sypialni :)
KOCHAJ...i rób co chcesz!
mario
Bywalec
Bywalec
Postautor: mario » 13 sty 2005, 23:08

wiec tak...kolacje zrobiłem na nasze pół roku :D
A teraz chodzi mi bardziej o cos ergonomicznego..gdyz nie posiadam za duzo kasy....
co do drugiej wersji masz racje nie jest fajna....trza to czyms wykonczyc....moze wlasnie restauracja a pozniej romantcznaa kompiel..z loejkami i milion swiec...
a co do kuriera od kwiatow...to mysle,zeby cos takiego zrobic...ot tak..bez okazji lepszy efekt:) a tylo dlatego ot tak., gdyz ja czasmai pracuje na 2 zmiane i sie ine widizmy przez caly tydzien...a to źle wpływa na nas...mojaKobieta potrzebuje czasem wsparcia duchowego..np przd egzaminami...to wtedy cos takiego sie jej przydaje....
Ostatnio robiłem jej mały prezencik...ale przy ppmocy jej kolezanki z którą mieszka...;) poprstu gdy moja Pani był w szkole odiwedziłem tę kolezanke, i powiedzialem czy polozy to na łózku...róze długa...
troche sie poknocilo..bo jakism cudem dowiedziala,sie,ze dzwoniłem do jej koleżanki<lol>i pożniej do mie zadzwoniła...ale troche ją w błąd wprowadziłem..i jak przyszla do domku to bardzo sie zdziwiła i wybaczyła<lol>
sorki,ze tak odbiegłem od tematu...
bardzo bym prosil o jakies mega postrzelone pomysły...
Dziekuje
cytrynka
Maniak
Maniak
Postautor: cytrynka » 13 sty 2005, 23:12

Do kina czy pizzerii powinniście chodzić na okrągło
powiedz to mojemu facetowi ;)
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 13 sty 2005, 23:34

Jak kroś niema kasy to nie powinien chodzić zawsze bo se dugów narobi :]
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 13 sty 2005, 23:57

Ja na rocznice przyjechalem do mojego Aniolka i dostala bukiecik 19 roz (srednich) bo 19ty to dla nas szczegolny dzien :D
A potem... W sumie nic specjalnego nie wymyslilem, ale i tak byla zaskoczona :) Jeszcze w pizamce :D Jak slodko wygladala :) I ta jej zadowolona minka... a bukiecik z pol stolu zajmowal :D
Geberalnie chodzi o to by sie dobrze bawic i robic to co sie lubi... czasem lepiej isc np na rolki niz do restauracji. Zalezy od ludzi.
Awatar użytkownika
karmen
Maniak
Maniak
Postautor: karmen » 18 sty 2005, 23:30

ze zamówie torta w kształcie serca a wnim napisze z jednej strony Jej imie z drugiej moje na górze, "To dopiero początek", a poniżej na "Zawsze razem" i dam tam jedną swieczke...w dodtku kupie do tego szampana...

fajowy pomysł, podoba mi sie z tym torcikiem :D na pewno jej sie spodoba... :D

Wróć do „Wszystkie inne tematy”