Witam, troche szukalem tego...ale mysle,ze trzaba takie tematy odświeżać co jakiś czas.
Chodzi mi mianowicie..co można zrobić w jakieś okazje? np mnie zbliża sie roczek z moja Cudowną Kobietą! i mimo , ze mam kilka planów na ten dzien przygotowanych to chciałbym poznac wasze jakies dziwaczne pomysły, prosze o wypisanie ich tutaj....równiez te propozycje moga sie odnosic do jakis innych szczególnych dni...lub jakies niespodzianki bez okazji.
Wiec ja wymyslilem cos takiego:
24 mamy roczek, ale z okazji,ze ona 25 ma wazny egzamin na studiach to chcemy to przełozyc na inny dzien...ale ja nie moge tego tak opuscic i wykombinowałem cos takiego...
że kupie jej misia pluszowego(taki pod jej charakter) i jakiegoś ulubionego lizaka wielkiego, i przyjade do niej na 1 h, wramach,ze pamiętałem o tym cudownym dniu...Zaś na 1 lutego przełzoylismy ten dzien...łącząć z Dniem Walentym...i wymysliłem cosik takieg, ze zamówie torta w kształcie serca a wnim napisze z jednej strony Jej imie z drugiej moje na górze, "To dopiero początek", a poniżej na "Zawsze razem" i dam tam jedną swieczke...w dodtku kupie do tego szampana...
2)mniej ekonomiczna, napisałem dla niej wiersz i za to,ze pamiętam kupie ładną karte, ręcznie robioną, i kwietka;) i dam jej własnie tego 24 stycznia...a zaś 14 lutego , zaprosze do kina i do pizzerii...
Macie moze jakies inne propozycje lub to zmodyfikowac??
Z góry dziekuje za odpowiedzi..mysle,ze nie tylko mine sie one przydadzą..
pozdrawiam
rocznica?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Proponuje restauracje w romantycznym miejscu albo zapros ja do domu i sam cos ugotuj. To bedzie dla kobiety niespodzianka. Dolacz do tego maly prezent lub kwiaty. Np. wyslij kurierem do domu lub do szkoly (albo pracy, jesli pracuje).
POwinno wypasc dobrze.
POwinno wypasc dobrze.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
wiec tak...kolacje zrobiłem na nasze pół roku
A teraz chodzi mi bardziej o cos ergonomicznego..gdyz nie posiadam za duzo kasy....
co do drugiej wersji masz racje nie jest fajna....trza to czyms wykonczyc....moze wlasnie restauracja a pozniej romantcznaa kompiel..z loejkami i milion swiec...
a co do kuriera od kwiatow...to mysle,zeby cos takiego zrobic...ot tak..bez okazji lepszy efekt:) a tylo dlatego ot tak., gdyz ja czasmai pracuje na 2 zmiane i sie ine widizmy przez caly tydzien...a to źle wpływa na nas...mojaKobieta potrzebuje czasem wsparcia duchowego..np przd egzaminami...to wtedy cos takiego sie jej przydaje....
Ostatnio robiłem jej mały prezencik...ale przy ppmocy jej kolezanki z którą mieszka... poprstu gdy moja Pani był w szkole odiwedziłem tę kolezanke, i powiedzialem czy polozy to na łózku...róze długa...
troche sie poknocilo..bo jakism cudem dowiedziala,sie,ze dzwoniłem do jej koleżanki<lol>i pożniej do mie zadzwoniła...ale troche ją w błąd wprowadziłem..i jak przyszla do domku to bardzo sie zdziwiła i wybaczyła<lol>
sorki,ze tak odbiegłem od tematu...
bardzo bym prosil o jakies mega postrzelone pomysły...
Dziekuje
A teraz chodzi mi bardziej o cos ergonomicznego..gdyz nie posiadam za duzo kasy....
co do drugiej wersji masz racje nie jest fajna....trza to czyms wykonczyc....moze wlasnie restauracja a pozniej romantcznaa kompiel..z loejkami i milion swiec...
a co do kuriera od kwiatow...to mysle,zeby cos takiego zrobic...ot tak..bez okazji lepszy efekt:) a tylo dlatego ot tak., gdyz ja czasmai pracuje na 2 zmiane i sie ine widizmy przez caly tydzien...a to źle wpływa na nas...mojaKobieta potrzebuje czasem wsparcia duchowego..np przd egzaminami...to wtedy cos takiego sie jej przydaje....
Ostatnio robiłem jej mały prezencik...ale przy ppmocy jej kolezanki z którą mieszka... poprstu gdy moja Pani był w szkole odiwedziłem tę kolezanke, i powiedzialem czy polozy to na łózku...róze długa...
troche sie poknocilo..bo jakism cudem dowiedziala,sie,ze dzwoniłem do jej koleżanki<lol>i pożniej do mie zadzwoniła...ale troche ją w błąd wprowadziłem..i jak przyszla do domku to bardzo sie zdziwiła i wybaczyła<lol>
sorki,ze tak odbiegłem od tematu...
bardzo bym prosil o jakies mega postrzelone pomysły...
Dziekuje
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Ja na rocznice przyjechalem do mojego Aniolka i dostala bukiecik 19 roz (srednich) bo 19ty to dla nas szczegolny dzien
A potem... W sumie nic specjalnego nie wymyslilem, ale i tak byla zaskoczona Jeszcze w pizamce Jak slodko wygladala I ta jej zadowolona minka... a bukiecik z pol stolu zajmowal
Geberalnie chodzi o to by sie dobrze bawic i robic to co sie lubi... czasem lepiej isc np na rolki niz do restauracji. Zalezy od ludzi.
A potem... W sumie nic specjalnego nie wymyslilem, ale i tak byla zaskoczona Jeszcze w pizamce Jak slodko wygladala I ta jej zadowolona minka... a bukiecik z pol stolu zajmowal
Geberalnie chodzi o to by sie dobrze bawic i robic to co sie lubi... czasem lepiej isc np na rolki niz do restauracji. Zalezy od ludzi.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”