Ktory najlepszy??

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Ktory najlepszy??

Postautor: mariusz » 31 gru 2004, 17:33

Ktory z sylewstrów na ktorych bylisciie był waszym zdaniem najlepszy? I dla czego??

Sam chyba jeszcze na takim nie byłem, ale mam andzieje ze taki jest jeszcze przedemną ;)
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 31 gru 2004, 17:36

Właśnie Mariusz, najlepszy Sylwester jeszcze przede mną :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Adamo

Postautor: Adamo » 31 gru 2004, 17:49

Mój był z 2001-2002 :D poszedłem z panna do jej znajomych Same wypakowane 23 i 25 latki :D wsumie gdzies 25osób z paniami włącznie imprezka do 1 w nocy potem spacerkiem do panny do domciu około 30minut drogi wiec tak 1:30 u niej bylismy potem sie kochalismy ach długo potem zaś przerwa troszke drzemki i potem o 4 rano 2 raz :D i 3 raz o 7-rano :D było cudownie do domciu wróciłem o godz. 14-stej . Nastepny sylwester ale nie pamietam juz które lata to było w Dyskotece Onyx Ze znajomymi mojej siostry bez panienki :) był striptiz męski potem damski przecudnie ... A teraz to mam sylwester 2 raz w domciu :) I nie narzekam tylko jedynie na brak Kobiety :P Ale zapewne bedą w przyszłości jeszcze lepsze i piękniejsze wiec sie nie martwie młody żech jest ;)
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 31 gru 2004, 19:26

W zeszłym roku mimo zdrady mojej kobiety dwa dni przed Sylwkiem (jak zwykle) i wyboru w ostatniej chwili miejscówki na u mnie w domu było zajebiście. Dwa lata temu i trzy też było super. Ten się nie zapowiada najlepiej, ale zobaczymy. Mam nadzieję, że najlepszy Sylwek jeszcze przede mną :P
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 01 sty 2005, 05:10

A ja nie wiem. Każdy był w jakiś sposób udany i nieudany jednocześnie.
Ten był super to moge bez wachania powiedzieć. Poza tym był prawie trzeźwy i wszystko pamietam :D
Niestety ja mam to do siebie, że zazwyczaj sylwków nie pamiętam...
cytrynka
Maniak
Maniak
Postautor: cytrynka » 01 sty 2005, 10:10

2 lata temu byla suuuper impreza ;) kolejne tez fajne ale to juz nie to samo nie ma co porownywac
szkoda tylko ze czasu nie mozna cofnac ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 sty 2005, 11:15

Był taki swego czasu , a zapowiadał sie na najgorszy jaki mógł sie trafic , bo na chali sportowej a ludzi było 450 par słowem jak weszłem tragedia !! ale zeby zalac smutek ze mnie tam wyciagnieto , szczeliłem na poczatek poł szklanki z szwagrem wódki no i sie okazało ze jest zajebiscie , nie dlatego ze wypilismy , ale dlatego ze mielismy wspanialych ludzi przy stoliku !! no i Panowie i Panie orkiestra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to było to ! jedyny sylwester gdzie do dzis mi szwagierka wypomina ze ostatniego mnie z parkietu zwlekali ! zalanego ! ale przytomnego i wesołego ! w zyciu bym nie powiedział ze bedzie taki fajny , to nic ze smierdzialo chalą sportowa i ze surdut musiał sie wietrzyc na balkonie tydzien , to naprawde nic ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
kingpc
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: kingpc » 01 sty 2005, 13:18

Najlepszy sylwester to był ten. Było zaj***ście. Była dziewczyna, choć sie zapowiadało że nie przyjdzie. Impreza była odjazdowa!!!!
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 01 sty 2005, 15:56

Na najlepszym to jeszcze nie byłam.

Mam takie marzenie aby iść kiedyś na taki bal z prawdziwego zdarzenia. Jakaś ładna suknia, wspaniały partner. Byłoby fajnie.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
nedly
Bywalec
Bywalec
Postautor: nedly » 01 sty 2005, 16:43

Najlepszy sylwester to był ten. Było zaj***ście.

podpisuję się pod tym... sceneria: wielka chata (z sauną :D ), duuużo rewelacyjnych ludzi, a więc pełna integracja, na parkiecie prawdziwy dirty dancing, w sypialni orgie ;P, no i nowe znajomości :D ... naprawdę nie spodziewałam sie, że będzie aż tak dobrze :030:
"tak bardzo Cie kocham moj aniolku...ojb..."
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 01 sty 2005, 21:03

ja 2 lata temu byłem na domówce, ale impreza wyglądała jak na amerykańskich filmach: cały dom, 3 piętra, pełno ludzi, znają sie tylko ci co razem przybyli, wszędzie dużo głośnej muzy, alkohol różnej maści... było zajebiście. Ten może nie był taki zajebisty, ale był niekonwencjonalny i na długo go zapamiętam :)
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 01 sty 2005, 23:31

do tej pory zawsze dobrze sie bawilam na sylwestra i nie narzekam ale pewna jestem ze ten najlepszy to przedemna.
Marzy mi sie sylwester w górach. Moze w przyszlym roku :)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 02 sty 2005, 00:26

A mnie sie podobal wlasnie ten Sylwek, 2004/2005.
Cala noc z moim Kotkiem :D
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 02 sty 2005, 13:32

Najlepszy..?
Ubiegłoroczny...
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 03 sty 2005, 22:50

Moim zdaniem ten był The Best ponieważ spędziłem go w gronie najleprzych ludzi jakich znam bawiliśmy się do białego rana a potem się przespaliśmy chwilkę i zabawa trwała nadal i sończyła się dopiero wczoraj o 24.00 .......Najleprzy sylwek na świecie nie padłem bawiłem się do końca.
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?

Wróć do „Wszystkie inne tematy”