chyba za dużo pianistów się na oglądałeś i za dużo mendelów gdańskich naczytałeś...
mnie nie przekonasz ja wiem swoje ty wiesz swoje i niech tak zostanie
Jacy ??
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Sir Charles
- Weteran
dopoki WIEMY swoje to ok - ale jezeli (rozumiem ze na serio) piszesz ze przywitalbys ich kijem to juz nie jest OK... - milo by ci bylo gdyby np twoja rodzina miala przed wojna kamienice we lwowie i nie moglbys teraz tam pojechac, nawet z czystej ciekawosci bo od razu ktos by chcial wyskoczyc na ciebie z kijem ?
soul of a woman was created below
Charlie - to z tym martwym zydem to pol zartem bylo. Po prostu napsalem mozliwa kontre do danego stwierdzenia.
Ja do zydow generalnie nic nie mam, tak jak do amerykanow. Ludzie jak wszyscy inni. Madrzy i glupi. Bo ludzie na takich sie dziela. Jedyne co mi sie nie podoba to polityka zagraniczna USA i Izraela. I tu powstaje konflikt. Zyda osobiscie zadnego nei znam (albo nie wiem o tym?) ale jakbym poznal to ocenialbym go na podstawie tego co robi.
Pozdrawiam
Ja do zydow generalnie nic nie mam, tak jak do amerykanow. Ludzie jak wszyscy inni. Madrzy i glupi. Bo ludzie na takich sie dziela. Jedyne co mi sie nie podoba to polityka zagraniczna USA i Izraela. I tu powstaje konflikt. Zyda osobiscie zadnego nei znam (albo nie wiem o tym?) ale jakbym poznal to ocenialbym go na podstawie tego co robi.
Pozdrawiam
- Sir Charles
- Weteran
Maverick pisze:Charlie - to z tym martwym zydem to pol zartem bylo. Po prostu napsalem mozliwa kontre do danego stwierdzenia.
Pozdrawiam
teraz rozumiem - pozdr :564:
- Sir Charles
- Weteran