runeko pisze:Czemu caly czas mnie tak nazywasz?
A mnie się to "runerko" podobało, tak pieszczotliwie, choć brzmiało też trochę, jak "frankfurterko"
nadia pisze:Twoje niewątpliwe szczęście w związku, psychiczne zdrowie, naturalność i niewinność budzi zazdrość wśród "starych" i zblazowanych kruków i wron.
;DD Kurcze, wybaczcie starej wronie, tak mu zazdroszczę, bo nie mam szczęścia w miłości, nie potrafię się nią cieszyć i nie jestem naturalna, za to zblazowana i cynizmem przeżarta do szpiku kości
Daruj
nadia, dawno tak
kulopłotowej opinii nie było na forum
Mati_00 pisze:ale kto powiedział, że ja coś tutaj robię i piszę by mi ktoś zazdrościł..."o o , zobaczcie jaki ja jestem szczęśliwy, jak my się kochamy, a wy nie! hahaha" ... coś takiego piszę?
Nie! Po prostu
TedBundy pisze:niektórym uaktywnia się syndrom lekko zblazowanego besserwissera
Mati_00 pisze:przyczepiliście się do mnie jakbym nie wiem co zrobił...
To właśnie taki przyspieszony kurs samoobrony psychicznej w trakcie i po związku. Nie wiem jakie dokładnie mają zamiary inni, ale wydaje mi się, że chcą Cię tutaj niektórzy zaszczepić, byś Kamilki nie stawiał w centrum swego życia. Ale trudno to w jednej pigułce zaaplikować, zwłaszcza, gdy Twoja wizja jest tak słodka, a pigułka z wątpliwościami gorzka. A chęć podania jej jest u mnie podyktowana bynajmniej nie zazdrością, zgorzknieniem czy zblazowaniem, a strachem, bo boję się o takie zakochane po uszy osoby, że jak coś nie wyjdzie (tfutfu!), to będzie załamanie albo cuś.
Mati_00 pisze:co do tego pisania z dużej litery...moja sprawa jak to nazywam ok? wystarczyło powiedzieć, skoro Wam to przeszkadza i po sprawie, a nie jakieś rzucanie tekstami "piszesz w stylu 13-latki" ...
Egzaltacja i ckliwość z rzadka uchodzą, ale na co dzień irytują, parę osób już dawało Ci to do zrozumienia. No i zrozumiałeś at last.
Z dużej litery też tego nie piszemy
No, runeko jest na to uczulona.
pani_minister pisze:TedBundy napisał/a:
besserwissera
Do tej grupy też się kwalifikujesz
Oj, większego tu nie znajdziemy
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy