jaki prezent dla tesciów ?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- marzata1986
- Entuzjasta
Hej
Możecie mi coś doradzić ...
Pozdrawiam
Możecie mi coś doradzić ...
Pozdrawiam
- Wujo Macias
- Maniak
Olivia pisze:Kup Im coś do domu. Poradź się swojego faceta, czego potrzebują.
Ja jestem zwolennikiem praktycznych prezentów.
np. 4 kilo grochu.
Tesciowej kup apaszke; tesciowi jakis fikusny przyrzad okoloalkoholowy (jesli pije)- stojak na wino, fajne kieliszki, kufel fikusny...
"księżycówka, napisałem Ci priva"
- Wujo Macias
- Maniak
Mona pisze:Ludki, pod choinkę z reguły nie daje się prezentów, które mają służyć domowi
bo?
Mona pisze:Prezent ma być osobisty, ale trzeba znać zainteresowania osoby, którą chcemy obdarować.
z reguly, tesciom ciezko kupic osobisty prezent, wiec wybiera sie cos praktycznego i uniwersalnego wlasnie. nie rozumiem czemu nie moze byc to cos do wystroju wnetrza czy ogolnie do uzytowania w domu.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- marzata1986
- Entuzjasta
nienawidzę takich prezentów. Mój tata mnóstwo tego zawsze dostawał, az w pewne świeta się wkurzył i powiedział, niby na żarty, że jeszcze nie zużył tych sprzed 3 lat, bo takie to śmierdzące i juz wiecej nie dostał czegoś takiegoMona pisze:juz wymyśliłam kupiłam zestaw kosmetyków takich neutralnych balsam po goleniu.itd. itp.
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
bo tak naprawde balsam po goleniu, to nie jest neutralny kosmetyk, dezodorant tez nie.
neutralny moze byc plyn do kapieli, zestaw mydło w płynie + krem do rak. Takie do uzytku rodzinnego, a nie osobistego.
neutralny moze byc plyn do kapieli, zestaw mydło w płynie + krem do rak. Takie do uzytku rodzinnego, a nie osobistego.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Re: jaki prezent dla tesciów ?
zawsze trzeba iśc tropem hobby alb wystrojem domu
Wróć do „Wszystkie inne tematy”