soki owocowe czy warzywne?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
soki owocowe czy warzywne?
co wybieracie i jakie smaki?
Re: soki owocowe czy warzywne?
I te i te lubię, chociaż staram się pić więcej warzywnych jednak, bardzo lubię pomidorowy pikantny z tymbarka, fajne też mają warzywne, zawsze to porcja witamin i też są dosyć sycące. Kiedyś chciałam takie robić sama w wyciskarce, ale mało który sprzęt dobrze sobie radzi z pomidorami.
ja uwielbiam i owocowe, i warzywne, owocowowarzywne tez bardzo czesto robie, kupilam sobie nawet w tym celu taki profesjonalny sprzet wyciskarke wolnnoobrotowa Hurom, powiem Wam, ze super sprawa, fajnie dziala, cichutko, nie buczy tak jak moja poprzednia sokowirowka, z myciem jej tez nie ma problemu, same plusy
ja kupiłam sobie sokowirówkę i leży zakurzona, może jak ktoś ma dostęp do dobrej jakości i tanich warzyw i owoców to ma sens, ja jednak wolę kupić sobie gotowy sok jak mam na to ochotę, a takiego pomidorowego jak ma tymbark to w domu nie da rady zrobić, idealnie doprawiony
Jedne i drugie są pyszne i zdrowe. Ja często przygotowuję soki w domu. Tak samo warzywne jak i owocowe. Mam wyciskarkę i sokowirówkę. Wolę sokowirówki używać, ze względu na konsystencję soku- bardziej klarowna.
-
- Początkujący
dla mnie owocowe najlepsze...
bardziej mi smakują owocowe. Ostatnio przypomniałem sobie smak Caprio pomarańczowe. Smakuje mi z zimny czy to z lodówki czy z kostkami lodu.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”