Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Np. to, że niektórzy tak rzadko wyrzucają śmieci, wietrzą mieszkania, myją podłogi. I tuż po wejściu do ich mieszkania czuć okropny zapach.
Miłego dnia!
http://cookandlove.pl/wyciskarki-do-sokow.html
- ksiezycowka
- Weteran
Wiele rzeczy mnie wkurza ,że dusimy się w smogu... wszyscy o tym mówią a nadal się z tym nic nie robi,a z mojego podwórka domowego wkurzał mnie do tej pory fakt ,że każdorazowa zmiana miejsca zawieszenia obrazów i zegara wiąże się z masą brudu i dziurami w ścianie, które trzeba zaleczyć. Pomyślałam ,że musi coś być by temu zaradzić i co na allegro znalazłam
taśmę tesa Powerstrips, a na Youtube filmik który dość fajnie pokazuje do czego te taśmy służą. Teraz w kuchni mogę zmieniać zawieszki do woli.
...aaa jeszcze w kuchni diabli mnie biorą jak ktoś podchodzi do mojego talerza i pyta czy może spróbować
pzdr
taśmę tesa Powerstrips, a na Youtube filmik który dość fajnie pokazuje do czego te taśmy służą. Teraz w kuchni mogę zmieniać zawieszki do woli.
...aaa jeszcze w kuchni diabli mnie biorą jak ktoś podchodzi do mojego talerza i pyta czy może spróbować
pzdr
Re: Co Was wkurza?
Wkurza mnie na przykład to, że muszę znaleźć jakieś dobre centrum konferencyjne w Warszawie, mimo, że się nigdy takimi rzeczami nie zajmowałam, a szef wymaga ciągle ode mnie rzeczy, które są poza zakresem moich kompetencji.
Mnie wkurza to, że nie moge spać!
mnie wkurza hałas na ulicy u mnie pod domem ;d
mnie to że nie mogę się wyspać
-
- Początkujący
Mnie denerwują ludzie w kolejkach w supermarketach, którzy na taśmie kładą swoje zakupy bardzo blisko moich i ich nie odsuwają, a potem kasjerka już chwyta je, żeby nabić na mój rachunek -_-
-
- Początkujący
Wkurza mnie gdy jakiś sprzęt się zacina. Wkurzają mnie korki samochodowe. Wkurzają mnie niektórzy ludzie...
Wróć do „Wszystkie inne tematy”