Wyprawa Robinson

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Kto wygra?

Czas głosowania minął 13 gru 2004, 22:32

Kasia
6
50%
Patrycja
6
50%

Liczba głosów: 12
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 15 gru 2004, 08:46

Ciesze się, że wygrała Kasia. A nie wierzyłam że moze wygrać. Bardzo zaskoczyły mnie tyle głosów na nią. Myślałam, że jeżeli już ktoś wygra to będzie to bardziej wyrównany finał.

Mav uczestnicy zauważyli to co my, czyli iż Kasia ma wielką siłe woli, spryt do tego ja nie zauważyłam aby była pusta. Wbrew wszystkiemu pokazała iż naprawde należy jej się ten tytuł. Mav a może u ciebie odezwała się męska duma, że taka niewinnie wyglądająca dziewczyna pokonała facetów.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 16 gru 2004, 23:06

Ze niby ona pokonala facetow? W czym? Buahaha!!! No nie no, sorry, ale w tego typu programach nie wygrywaja wcale najlepsi, a ci co siedza z boku i maja szczescie. Bo oczywistym jest fakt, ze kazdy facet bylby lepszym robinsonem od kobiety, to chyba nie ulega watpliwosci i uwazam to za aksjomat.
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 17 gru 2004, 00:36

Dokładnie Mav.
"Wyprawa..." podobnie jak inne tego typu reality show to nie tylko kwestia siły fizycznej, w dużej mierze jest to siła psychiczna. Umiejętność gry, operowania emocjami współzawodników to może mieć decydujący wpływ.

No nic, ja już się pogodziłem z przegraną chłopaków :D

W programie najbardziej podobały mi się: Gosia(wizualnie) i muzyka.

A propos muzyki: Jeśli byłby ktoś chętny na kilka mp3 z soundtracku do "Wyprawy..." to służę :D
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 19 gru 2004, 15:57

A wiecie, co mnie w tym finale najbardziej rozbawiło? Że jak je w te kiecki powsadzali, to się okazało, że nie potrafią się w nich zachować (gestykulacja, wrzaskliwość itp.). Oprócz Kasi, Patrycji, Lidki to chyba żadna tam nie wiedziała, co ma w tym ze sobą zrobić. Do adidasów pasują, ale na bal je wysłać, to tylko obciach.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”