poza jednym. Że mówią do ciebie per "tatuśku".Maverick pisze:nic sie w tej dziedzinie nie zmienilo
Pokaż swoją twarz
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- kot_schrodingera
- Weteran
- Maniak
Bardzo fajna inicjatywa, szczególnie dla tych, którzy wykazują się pewną dozą spostrzegawczości oraz sprytu, a także legitymują się szeroko pojętymi umiejętnościami wędkarskimi.Maverick pisze:Ty po prostu nie rozumiesz instytucji wrzucania pieniążków do wody
Mav, chciałem spytać czy siostra nie tęskniła za płaszczykiem, ale zasób złośliwości na ten miesiąc jest oszczędzany na inne osoby, stąd nie powiem nic.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
- Wstreciucha
- Weteran
Tradycyjnie przetrzepałam kilkadziesiąt stron od ostatniego mojego pobytu iiiii...
Pani Minister - fajnie zobaczyć taką sympatyczną twarz
Mav - szacun, tak wyprzystojniałeś, ze aż mi stanął
Impek - jeśli się zmieniasz, to tylko na korzyść
runeko - wyglądasz fantastycznie, ale Ci włosiska urosły ! Twoim atutem zdecydowanie w tej chwili są świetne nogi
Loli wymiatasz powinnaś zawodowo zająć się modelingiem !
Księżycówka - Ty nawet jak się zestarzejesz to będziesz wyglądać jak młódka zazdroszczę kurna.
Pani Minister - fajnie zobaczyć taką sympatyczną twarz
Mav - szacun, tak wyprzystojniałeś, ze aż mi stanął
Impek - jeśli się zmieniasz, to tylko na korzyść
runeko - wyglądasz fantastycznie, ale Ci włosiska urosły ! Twoim atutem zdecydowanie w tej chwili są świetne nogi
Loli wymiatasz powinnaś zawodowo zająć się modelingiem !
Księżycówka - Ty nawet jak się zestarzejesz to będziesz wyglądać jak młódka zazdroszczę kurna.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
A ja akurat twarzy nie pokażę, o!
Można by rzec, stare dobre czasy podróżowania i imprezowania, w tym wypadku Dublin, po całym dniu łażenia i w trakcie zbyt wielu białych rosjan, by wspominać
Zawsze jak patrzyłam na awatar Mav'a, to miałam ochotę tę fotkę wrzucić, no i w końcu, voila, oto metr 59 mnie
Można by rzec, stare dobre czasy podróżowania i imprezowania, w tym wypadku Dublin, po całym dniu łażenia i w trakcie zbyt wielu białych rosjan, by wspominać
Zawsze jak patrzyłam na awatar Mav'a, to miałam ochotę tę fotkę wrzucić, no i w końcu, voila, oto metr 59 mnie
Ostatnio zmieniony 28 lis 2012, 21:08 przez Alamakota, łącznie zmieniany 1 raz.
- pani_minister
- Administrator
- Weteran