księżycówka pisze:Mam puder i nie wiem jak tego się używa.
Nie martw się, ja też nie wiem .
Mijka, jak to się stało, że WY jesteście razem ??!!
A tak na maginesie, to dlaczego urlopy tak szybko mijają? I znów idzie zima .
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Yasmine pisze:Mijka, jak to się stało, że WY jesteście razem
Martinoo pisze:Hey ho!
O rany, rany znowu same zmiany!
Interesuje się ktoś żywo aktualnym rynkiem pracy? Pracę mam ale chętnie zmienię...
Nie szuka ktoś informatyka?
Alamakota pisze:To trochę zbyt szeroka dziedzina, żeby pozwalać sobie na niespecyfikowanie Co konkretnie potrafisz robić.
Alamakota pisze: Po prostu rozbawiło mnie to
Martinoo pisze:Alamakota pisze:To trochę zbyt szeroka dziedzina, żeby pozwalać sobie na niespecyfikowanie Co konkretnie potrafisz robić.
Jestem jak 3 - klasowiec z Baldur`s Gate (bardo-wojowniko-nocny zabójca albo coś w ten deseń) jak Lonardo da Vinci w wersji informatycznej, jak uniwersalne towary zamawiane z TV MANGO.Alamakota pisze: Po prostu rozbawiło mnie to
Twoje rozbawienie wynika z mojej ogromnej inteligencji która pozwala mi łączyć wyrazy w zabawne iscie konstrukcje. To kolejna z moich cech.
Andrew pisze:bład .... play ma tez swoje nadajniki , z jakich kozysta masz na telefonie
nie masz problemów bo siedzisz na miejscu ...w okreslonym miejscu , rusz sie w swiat , a poznasz owe problemy
Andrew pisze:nie masz problemów bo siedzisz na miejscu
Andrew pisze:Bo przy przeciążeniach (jak mi wiadomo ) najpierw są realizowane połaczenia plus
Dzindzer pisze:Ale u mnie jest zawsze kiepski zasięg.
to moze zmien telefon
Andrew pisze: nie swieci sie zadna z kresek zasiegu , a jak juz jedna to jest dobrze - mimo to telefon działa
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 352 gości