Wujo Macias pisze:Toć on to obiecuje przynajmniej kilka razy w miesiącu.![]()
A wiecie co tam u Błażeja? Wyprowadził się już od mamy?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Wujo Macias pisze:Toć on to obiecuje przynajmniej kilka razy w miesiącu.![]()
Mati pisze:a jaki mieli mniej więcej repertuar? klasyczne kawałki typu "in the end" albo "pts of authority" były?
lollirot pisze:Staram się omijać jego posty jeśli są dłuższe niż parę słów
runeko pisze:Wszystkie"In the end" i "Numb" też były. Trochę nowości też, których wcześniej nigdy nie słyszałam ale wszystko super.
księżycówka pisze:Myślę, że kark, nadgarstek, stopa, oczy, wargi, miejsca intymne czy choćby żebra już są dużo boleśniejsze. Jeszcze kilka miejsc bym podała, ale jeszcze nie wypiłam kawy nawet.Nexus7 pisze:Plecy bola stosunkowo najbardziej
Plecy, pupa, ramiona, brzuch (pod żebrami) to te najmniej bolesne miejsca raczej są.
Powieki. Coraz częściej ludzie robią tatuaże na całych powiekach albo np na wewnętrznej stronie wargi. To musi bardziej boleć. Generalnie zasada jest prosta - im bardziej unerwione miejsce, cieńsza skóra, bliżej do kości tym bardziej boli.Nexus7 pisze:Z oczami sie zgodze, ale nie wiem jak chcialabys je tatuowac
księżycówka pisze:Jaka to niespodzianka skoro wiesz, że wkrótce będziesz musiał to zrobić, hm?
Dzindzer pisze:Zima zaskakuje drogowców wymiana oleju Matiego
Koko pisze:Runeko miłego pobytu!
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 164 gości