zacytuje w tym momencie Mela Gibsona w jednej ze swych lepszych ról filmowych:
"FREEDOOOOOOOOOM!!!"

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Zaq pisze:To był jego pierwszy raz?
księżycówka pisze:Koniec marudzenia kumpla
Andrew pisze:Ted - ty nie masz innych kumpli ? innego srodowiska ?
wonsz pisze:lubię moich bliższych i dalszych znajomych. A piszę na forum o tym, co akurat przyciągnęło moje zaciekawienie bądź uwagę.
wonsz pisze:Facet dobił trzydziestki i trudno, by zdebiutował. Licznik ma dosyć spory.
Trzydziestoletni facet chodzący na dziwki, to musi być dopiero nieszczęśliwy człowiek.wonsz pisze:Facet dobił trzydziestki
Ja tam nie wiem, ja się nie znam, więc możliwe, że się zasugerowałam tym, co mi mówiono, bo oglądałam z facetami, którzy coś tam na ten temat wiedzą i z tego co mówili, to jedna tylko walka była naprawdę dobra.Mati pisze:nie ma to jak obejrzeć kilka dobrych walkwielkie show, wielki hajs, ale też piękne
walki co jest najważniejsz
Mati pisze:a co go pokusiło, że poszedł na dziwki? urwało mu pół twarzy, że żadna go nie chce?
Blazej30 pisze:dreszczyku emocji.
po prostu IMO rozsądnie skalkulował zyski i straty - na podryw stracił by za dużo czasu i poniósł więcej kosztów, niż płacąc tą stówę z hakiem. A chodziło o to samo, więc to czysty biznes
. Życie, po prostu.
wonsz pisze:raczej o zredukowanie napięcia w kroczu
Dzindzer pisze:Ale pannę która by poszła po seks do klubu i jeszcze dostała ze trzy drinki byś wyzwał
Blazej30 pisze:Kumpel Teda szukał pewnie dreszczyku emocji.
SaliMali pisze:Ja tam nie wiem, ja się nie znam, więc możliwe, że się zasugerowałam tym, co mi mówiono, bo oglądałam z facetami, którzy coś tam na ten temat wiedzą i z tego co mówili, to jedna tylko walka była naprawdę dobra.
wonsz pisze:na podryw stracił by za dużo czasu i poniósł więcej kosztów
wonsz pisze:Na tym polega ich praca
. Świadczenie usług.
Mati pisze:jakby chciał zaruchać i by się trochę wysilił to by wydał stówę i jeden wieczór.
Dzindzer pisze:Wyjaśnisz czemu jakis Twój kumpel jest w porządku jak dyma się dla dymania a kobieta która idze tylko po seks już jest obiektem Twoje krytyki ?
wonsz pisze:
po prostu IMO rozsądnie skalkulował zyski i straty - na podryw stracił by za dużo czasu i poniósł więcej kosztów, niż płacąc tą stówę z hakiem. A chodziło o to samo, więc to czysty biznes. Życie, po prostu.
wonsz pisze:Więc po cholerę mieli tracić czas? Powiedz mi. Czas to pieniądz. A większość z nich nadaje się i tak tylko do jednego.
wonsz pisze:widzisz, ja, pomny doświadczeń, po prostu nie przepadam za kobietami
wonsz pisze:Mati, jak masz kłapać dziobem
Andrew pisze:znacznie młodszą i nic za to nie zapłacić
eng pisze:Andrew, widziałeś kiedyś randkę za darmo ? Gdzie takie dają ?
eng pisze:Masa kobiet się bawi w naciąganie facetów na drinka, kolację i nic w zamian nie dają
Mati pisze:znaczy się, że ja taki przystojny jestem?
kiła/nie kiła?
eng pisze:Powiedziałbym, że facet przystojny brania nie ma specjalnego, a bylejacy łysi i z tępą gębą mają większe "branie" wśród kobiet ... więc nie ciszyłbym się na Twoim miejscu zbytnio i w samozachwyt nie popadał
Ja raczej nie straszę, mordę mam inteligentną i niepospolitą (podobno), nie wyglądam jakbym jezioro wódy wychlał, a jakoś moje byłe na byle typków sobie zmieniały z pełną konsekwencją ... i ogólnie jak widze kobiety z ich partnerami to śmiech mnie ogarnia ...
eng pisze:Andrew, widziałeś kiedyś randkę za darmo ? Gdzie takie dają ?
Masa kobiet się bawi w naciąganie facetów na drinka, kolację i nic w zamian nie dają,
Ja na szczęście nie mam tego problemu, a na mój urok osobisty nie mam większych problemów z "wyrwaniem" czegoś na raz, tylko jakoś średnio mnie to bawi ...
wonsz pisze: To wymaga spotkań, paliwa, wyjazdów. Jeżeli ktoś nie chce budować związku, czemu ma się wysilać? Rachunek zysków i strat
Mati pisze:czuję się jak w soboty o 22, kiedy sąsiad przestaje wiercić w ścianie po całodniowej zabawie z wiertarką
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 206 gości