Ale po co sie liczyc z innymi?
Zauwazylem ze przyjmuje tutaj role tego co namawia do zla... ale ja bym tak po prostu zrobil.
Rodzice
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
TAK sie to czytam i sie zastanawiam , co by sie stało jak by sie tak kochali
? no bo pamietam jak to było u mnie ! niby sie nam z żoną a wtedy dziewczynom wydawało ze tacy cwani jestesmy a puzniej okazało sie, ze jest , czy tez było inaczej .
Bo jak juz bylismy małzenstwem i wynikła rozmowa na ten temat itd. to sie okazało ze > Tesiowa wiedziała dlaczego zona zakładała wtedy taką szeroką kloszową spudnice ! a Moja mama , powiedziała ze kilka razy chciała wejsc i dac mi po pysku , ale niechciała awanturyrobic , suma sumarum , wiedzieli i nic nie zrobili ! :564:
Bo jak juz bylismy małzenstwem i wynikła rozmowa na ten temat itd. to sie okazało ze > Tesiowa wiedziała dlaczego zona zakładała wtedy taką szeroką kloszową spudnice ! a Moja mama , powiedziała ze kilka razy chciała wejsc i dac mi po pysku , ale niechciała awanturyrobic , suma sumarum , wiedzieli i nic nie zrobili ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Wszystkie inne tematy”