Polecam
BTW: mlodzi, wyksztalceni, z duzych miast...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
"Nie mieszajmy myślowo dwóch różnych systemów walutowych.", bo tu akurat widać, że pacany, przynajmniej w większości, nie są podstawione.
Maverick pisze:mlodzi, wyksztalceni, z duzych miast
...
Ale pomysl ile czasu i pieniedzy zostalo na nie zmarnowane w szkole panstwowej, moze tez na korepetycjach. I nie tylko na nich, na kazdego bo kzdy uczyl sie czegos calkowicie bezprzydatnego w szkole, a potem na studiach.Nexus7 pisze:Oj, tam. Czesc pan wyglada tak, ze poradzi sobie w zyciu bez tej informacji.
wonsz pisze:h(ujot)
Mati pisze:jakbym szedł po ulicy i podszedł by do mnie jakiś fajfus i zapytał "przepraszam co jest szybsze, światło czy dźwięk
Pisze sie przez "h". Tzn kiedys sie moze i pisalo przez "ch" ale poniewaz wiekszosc ludzi pisze przez "h" to zgodnie z ewolucja jezyka uznac nalezy albo obie formy za poprawne albo za poprawna "h".lollirot pisze:Mistrz. Tak wulgarny typ jak Ty powinien chyba umieć pisać poprawnie swoje ulubione słówka
Maverick pisze:http://www.youtube.com/wa...feature=feedaso
Większość ludzi się na takie sztuczki nabiera
Maverick pisze:Ja od razu jak tylko powiedzial o dzwieku przed swiatlem zauwazylem ze popelnil blad.
Maverick pisze:Pisze sie przez "h". Tzn kiedys sie moze i pisalo przez "ch" ale poniewaz wiekszosc ludzi pisze przez "h" to zgodnie z ewolucja jezyka uznac nalezy albo obie formy za poprawne albo za poprawna "h".
Sytalem kilka osob z mojego otoczenia odrywajac ich od ich mysli. Nie dali sie nabrac.Mati pisze:ale oni nie oglądali filmu w jakiś sposób skoncentrowani, tylko zostali oderwani od jakiejś własnej myśli
Powiedzmy to otwarcie. Ludzie ktorzy madruja sie ze h.. pisze sie przez "ch" nie uzywaja tego slowa w pismie. Ludzie ktorzy go uzywaja pisza przez "h". Zdecydowana wiekszosc ludzi pisze przez "h". Tak wiele razy widzialem gdzies napisane przez "h" ze dla mnie przez "ch" glupio wyglada. Kumasz?Mati pisze:mhm...czyli "poszłem" też jest poprawne? i "miętki" i "letki? ... eah
Bo zdecydowana większość ludzi to idioci. Przynajmniej wg Korwina.Maverick pisze:Zdecydowana wiekszosc ludzi pisze przez "h".
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 200 gości