Co Was cieszy?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:A z czystej ciekawości - co było nagrodą i czemu zdyskwalifikowali?
Poniekąd nieświadomie przyczyniłam się do dyskwalifikacji, bo ja po prostu kojarzę modowe zdjęcia, dlatego pogratulowałam dziewczynie na jej blogu za zajęcie 1 miejsca, a ona mi odpisała, że nie brała udziału w żadnym konkursie... no i tak to wyszło, ktoś po prostu skopiował jej zdjęcia z bloga i wysłał jako swoje zgłoszenie, więcej na pw
Dzin, dzięki
Teraz w ogóle bacznie śledzę wszystkie takie konkursy w prasie/sieci, także jak ktoś zobaczy jakieś ogłoszenie o takiej tematyce, to dajcie znać
[ Dodano: 2010-06-09, 20:06 ]
cieszą mnie kupione bilety do Warszawy i perspektywa nadchodzącego weekendu no i dziś dostałam dwie przesyłki pocztowe, z wygranymi w konkursach, książki i vouchery do kina
Ostatnio zmieniony 09 cze 2010, 17:19 przez Mijka, łącznie zmieniany 2 razy.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- kot_schrodingera
- Weteran
Podwyżka na papierze + premia motywacyjna (symboliczna ale doceniam ten gest i się cieszę).
I przebyta rowerem kolejna trasa ponad 100 km.
I przebyta rowerem kolejna trasa ponad 100 km.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- pani_minister
- Administrator
- Administrator
Vogel pisze:o co w tym biega? wymieniacie sie uzywanymi ciuchami czy jak?
ja się głównie nastawiam na sprzedaż (za grosze, ale zawsze to ciuch mniej, a jak się ma ich tyle, co ja, to potrafi się uzbierać ), ale tak, swap to wymiana ciuchów, które zalegają w szafach, których się już nie chce/nie potrzebuje itp. Ja dziś głównie sprzedawałam, bo starałam się nie przynosić nowych, i nawet mi to wyszło, tylko sukience z koronki i przeźroczystej tunice się nie mogłam oprzeć
Ostatnio zmieniony 26 cze 2010, 21:50 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”