To tak na koniec, czy temat brzmi pokaż swoją twarz, czy pokaż najbardziej odjechaną stylizacje?
"Pokaż swoją twarz", ale czy ma być zwykłe z komórki czy trochę lepsze z Nikona D90 to pozostaje do wyboru publikujacym się...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Jak to nie rozumiesz, przecież ja się na niczym nie znam i niczego nie rozumiem, same głupoty gadam i mam gust do dupy też ...pani_minister pisze:I mi się fotka podoba i nie rozumiem engowego problemu (jak zwykle zresztą).
pani_minister pisze:A ja tak w ogóle mogę linka do zdjęć poprosić?
Niczego nie ustawiam, wiem co mi się podoba, bo lubię, cenię itd, co w tym złego ? Że nie siedzę cicho i nie potakuję ?Nie, Twój problem polega na tym, że wszystkich próbujesz ustawić pod swoją wizję, obojętnie czego by ona nie dotyczyła, i oczywiście - jedyną słuszną.
To Twoje zdanie, ja tylko po twoich wypowiedziach w innym temacie odniosłem wrażenie że guru stylizacji, że bogini i Jacyków się od Ciebie uczyć powinien i torby Ci nosić itd, i się rozczarowałem po prostu, i tyle w temacie.Mijka pisze:A jak okazuje się, że tak nie jest, to wszystko jest be, fe, i w ogóle, z czym do ludzi.
eng pisze:To Twoje zdanie
eng pisze:i Jacyków
Ale to nie mój problem Mijka ...Mijka pisze:Nie, właśnie o to chodzi eng, że nie tylko moje.
Mijka pisze:a odkąd to Jacyków jest guru stylizacji?
wiem, domyślam się i też mnie to niespecjalnie obchodzi szczerze mówiąc ... tylko czytając Twoje wypowiedzi można odnieść mylne wrażenie, nawet ja się nabrałem ...Mijka pisze:wiesz, Twoje rozczarowanie niespecjalnie mnie obchodzi tak naprawdę
eng pisze:No naczelny stylista kraju ... wszędzie go pełno i mocno sie lansuje gdzie tylko można.
eng pisze: tylko czytając Twoje wypowiedzi można odnieść mylne wrażenie, nawet ja się nabrałem ...
Mijka pisze:I to czyni go takim guru?
Kwestia punktu odniesienia, ja się zajmuję inna "działką" co nie przeszkadza mi mieć zdania i pojęcia ...oczywiście, przez to, że napisałam,że jestem zadowolona z efektów sejsji, można odnieść mylne wrażenie.
Nie wiem w czym i z czym jasna i dla kogo i raczej mało mnie to interesuje co inni myślą o mnie ...Mijka pisze:dobrze, że wszyscy dokładnie wiedzą, jakie Ty sprawiasz wrażenie swoimi wypowiedziami na tym forum, bo przez to sprawa staję się niezywkle jasna
eng pisze:Bardzo fajnie zresztą.
pani_minister pisze:I mi się fotka podoba i nie rozumiem engowego problemu
eng pisze:pani_minister napisał/a:
A ja tak w ogóle mogę linka do zdjęć poprosić?
Ja też poproszę linka do zdjęć, tych "kosmicznych"
Mijka pisze:Mi się strasznie podobają takie zdjęcia, jakie wrzuciłeś
I co z tego ? Po co ?Dzindzer pisze:Eng słuchaj a może Ty nawiąż współpracę z jakims stylistą. Cykasz fotki od lat, umiejętności masz
Ależ nic złego nie powiedziałaśEng, ja tylko chciałam podpowiedzieć jak możesz dorbic, nie miałam
nic złego na myśli
Dzindzer pisze:No niestety, nie mam aż tyle wolnej gotówki
Nie wiedziałam, że aż tyle potrzeba
Nie, każdy oczekuje że mu ktoś zapłaci, że na konkretne zlecenie będzie robił, za darmo nikt nie chce pracować bo nie ma gwarancji, a koszty ktoś ponieść musi ... i najczęściej oczekują że fotograf zapłaci ...Dzindzer pisze:Po prostu myślałam, że styliści którzy przygotowują sesje potrzebują fotografów z umiejętnościami ale i z okiem, że biorą takiego płacą mu a on fotografuje modelki, może bierze udział w komponowaniu planu
zdjęciowego.
To nie jest takie proste ...Dzindzer pisze:a jak chcesz modelki za gratis albo tanio to rozwieś ogłoszenia przy gimnazjum czy liceum, zapewne znajdziesz chętne panienki, tym czy gustowne czy nie nie ma się co martwić, ważne by figure miały i buzię taka z której makijażem można cos zrobić
No to po co się wcinasz kwestionując moją wiedzę ? Jak porobisz dziewczyny minimum 5 lat to pogadamy o tym co i jak powinno wyglądaćpani_minister pisze:Ja się nie znam, ale pewnie z tego powodu nie piszę tutaj postów o tym, jak sesja wyglądać powinna.
pani_minister pisze:Czyli, doprecyzowując: nie zrobiłeś w życiu ani jednej porządnej sesji, ale udzielasz gratis i z dobrej woli porad
, jak takowa powinna zostać przeprowadzona?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 152 gości