To, że ktoś jest zdolny manualnie nie znaczy, że nie ma jakiś np problemów psychicznych wieku starczego.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:To se wątp. Nie mam humoru na głupie dyskusje dziś.
księżycówka pisze:A gdzie ja tak niby napisałam?
księżycówka pisze:Np. pamiętam, że Epoka Lodowcowa czy Madagaskar były i w Cinema City i za pół ceny w IMAXie
księżycówka pisze:Dlatego się dziwię, że wrzucasz tu regulaminy wg których już tego nie ma. Nie wiem, może wycofali, ale było można chodzić na normalne filmy 3D tam za pół ceny.
Mijka pisze:Mam nadzieję, że nie skończy się chorobą, bo dopiero co brałam antybiotyki przecież.
Miałam gorączkę jak to pisałam i źle się czułam.Mijka pisze:Dopiero jak wiem, co miałas na myśli, to się wydaje jasne czytając tak skonstruowany post
Mi się nie udało, bo u nas IMAX nie jest w centrum, a na zadupiu i nikomu się tam jechać nie chciało wtedy. Ale moi znajomi chodzili kilka razy tam zdaje się w ramach tej promocjiMijka pisze:Taki regulamin jest od początku trwania akcji, nie był zmieniany, jedyną możliwością, że udało Ci się wejść na film 3D w ramach promocji, są chyba niedoinformowani pracownicy w kasachAle nic tylko się cieszyć, że się udało. Bo próbować, to ja też próbowałam
Mijka pisze:Czuję się strasznie. Jak udało mi się dotrzeć do domu to się rozpłakałam. W życiu nie było mi tak zimo
Mijka pisze:Ja sobie też, bo gdybym wiedziała, że utknę na dworcu, to ubrałabym się nieco cieplej, a nie stricte teatralnie, ech.
Andrew pisze:nie ... mus sie jeszcze wrócić ... jak jeszcze napiszesz , ze byłaś z chłopakiem i on dopuscił do tego stanu rzeczy - to gratuluje
ale na pewno bylas z kolezanka
Andrew pisze:jakos nie rozumiem jak mozna w 21 wieku nie bedac wszak menelem gdzies utknać w centrum miasta !?
Andrew pisze:sa takswóki , lokale autobusy itd
Andrew pisze:a przeciez oleczenie sie w koc nie jest modne ! zle sie wyglada , za mało odkryte , za mało widac zgrabnosc i co tam jeszcze w waszych głowach siedzi
Andrew pisze:nie ... mus sie jeszcze wrócić ... jak jeszcze napiszesz , ze byłaś z chłopakiem i on dopuscił do tego stanu rzeczy - to gratuluje
ale na pewno bylas z kolezanka
lollirot pisze:Mijka, na czym byłaś? Ja się czaję na Bliżej w lutym, ale chyba nici z biletów
Mijka pisze:To sobie, do jasnej cholery wyobraź, że pociąg 00:04 TLK nie przyjechał, a następny jest 4:37. Czy coś się zaczyna kalrować, czy niespecjalnie?
Mijka pisze:Taksówka do Gliwic? Fajnie, ale ja nawet jakbym dysponowała w tamtej chwili takim budżetem to wolałabym za to kolejne 2 przedstawienia obejrzeć.
Mijka pisze:Pominnąłeś w swoim wywodzie kluczową kwestię, dlaczego nie owinęłam się w koc, a wiedząc, że utknę na dworcu, wierz mi, że bym tak zrobiła. Kwestia nazywa się teatr, do którego, mimo wszystko, pewien dress code, obowiązuje.
Mijka pisze:Nie mam chłopaka, więc pudło, i byłam sama, więc kolejne.
Andrew pisze:sylwestra z bytomia (dolomitów ) do mnie 26 km zapłaciłem 32 zł
Dzindzer pisze:Ale Wy macie tanio.
Chyba nie kumamlollirot pisze:kupiłam małe białe buciki w rozmiarze 0-3 miesięcy, posypię sobie pudrem dla niemowląt i będę wąchać.
To znajdź mi takiego w Warszawie, bo ja też cen zazdroszczę. Najtańsi jakich ja kojarzę to 1,60 zł w taryfie dziennej za 1 km.Andrew pisze:jestem przekonany, ze wszedzie sa tansi i drożsi operatorzy . Ja tam problemu z ich znalezieniem nie mam .
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 159 gości