Wyraź to. Czymkolwiek to jest.

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 25 sty 2010, 22:06

Jedno nie ma nic do drugiego. <chory>
To, że ktoś jest zdolny manualnie nie znaczy, że nie ma jakiś np problemów psychicznych wieku starczego.
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 25 sty 2010, 22:27

wc ...
Ostatnio zmieniony 25 sty 2010, 22:28 przez Mati, łącznie zmieniany 1 raz.
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 25 sty 2010, 22:31

Mati, Twój brak kultury i szacunku mnie czasem przeraża :(
Tomasso
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tomasso » 25 sty 2010, 22:32

.... szacunku i pomyślunku :)
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 26 sty 2010, 00:10

księżycówka pisze:To se wątp. Nie mam humoru na głupie dyskusje dziś.

Też mógłbym nie mieć ale jednak mam. :]
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 26 sty 2010, 06:34

Może miałeś bardziej udany dzień niż ja.
Mi się powoli wszystko wali :/
Awatar użytkownika
Aniess
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Aniess » 26 sty 2010, 08:48

Jutro ostatni egzamin, jak go zdam to zamknę sesję jeszcze zanim się zaczęła, życzcie mi szczęścia :)
Potem spróbuję być aktywniejszym użytkownikiem, bo przez tą naukę na nic ostatnio nie miałam czasu.
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 26 sty 2010, 11:39

Aniess pisze:życzcie mi szczęścia
Powodzenia :]
Ja też już się tak obrobiłam, że został mi tylko jeden egzamin ale dopiero za tydzień.
Obrazek
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 26 sty 2010, 18:38

Aniess pisze:Jutro ostatni egzamin, jak go zdam to zamknę sesję jeszcze zanim się zaczęła, życzcie mi szczęścia
Powodzenia.

Mi zostały tylko egzaminy już w liczbie dwa, bo to co naprawdę ciężkie już za mną.
Ale mam problem z zaliczeniem seminariów za to :/
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 26 sty 2010, 20:02

księżycówka pisze:A gdzie ja tak niby napisałam?

księżycówka pisze:Np. pamiętam, że Epoka Lodowcowa czy Madagaskar były i w Cinema City i za pół ceny w IMAXie

Dopiero jak wiem, co miałas na myśli, to się wydaje jasne czytając tak skonstruowany post :>

księżycówka pisze:Dlatego się dziwię, że wrzucasz tu regulaminy wg których już tego nie ma. Nie wiem, może wycofali, ale było można chodzić na normalne filmy 3D tam za pół ceny.

Taki regulamin jest od początku trwania akcji, nie był zmieniany, jedyną możliwością, że udało Ci się wejść na film 3D w ramach promocji, są chyba niedoinformowani pracownicy w kasach :> Ale nic tylko się cieszyć, że się udało. Bo próbować, to ja też próbowałam ;)

Spektakl rewelacyjny, naprawdę długo oklaskiwany. Zresztą znakomici aktorzy. Jak ktoś dodatkowo miał podłoże filmowe, jak ja, i wiedział, czego się może spodziewać, to nie ma siły, żeby się takie wykonanie nie spodobało. Ale potem uktnęłam na dworcu PKP na 4,5h. Czuję się strasznie. Jak udało mi się dotrzeć do domu to się rozpłakałam. W życiu nie było mi tak zimo :(
Ostatnio zmieniony 26 sty 2010, 21:50 przez Mijka, łącznie zmieniany 2 razy.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 26 sty 2010, 21:40

A u mnie w IMAX'ie nie można w Środy z Orange :(

Mijka pisze:W życiu nie było mi tak zimo :(

Bardzo Ci współczuję.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 26 sty 2010, 21:54

Ja sobie też, bo gdybym wiedziała, że utknę na dworcu, to ubrałabym się nieco cieplej, a nie stricte teatralnie, ech. Teraz się będę kurować. Mam nadzieję, że nie skończy się chorobą, bo dopiero co brałam antybiotyki przecież.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 26 sty 2010, 23:01

Mijka pisze:Mam nadzieję, że nie skończy się chorobą, bo dopiero co brałam antybiotyki przecież.

Ech, no to miałaś przygodę. Bądź dobrej myśli. <piwko>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.

Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.

Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.

Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 27 sty 2010, 06:45

Mijka pisze:Dopiero jak wiem, co miałas na myśli, to się wydaje jasne czytając tak skonstruowany post
Miałam gorączkę jak to pisałam i źle się czułam.
Mijka pisze:Taki regulamin jest od początku trwania akcji, nie był zmieniany, jedyną możliwością, że udało Ci się wejść na film 3D w ramach promocji, są chyba niedoinformowani pracownicy w kasach :> Ale nic tylko się cieszyć, że się udało. Bo próbować, to ja też próbowałam ;)
Mi się nie udało, bo u nas IMAX nie jest w centrum, a na zadupiu i nikomu się tam jechać nie chciało wtedy. Ale moi znajomi chodzili kilka razy tam zdaje się w ramach tej promocji :)
Mijka pisze:Czuję się strasznie. Jak udało mi się dotrzeć do domu to się rozpłakałam. W życiu nie było mi tak zimo :(
<przytul>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 sty 2010, 09:28

utknełas na dworcu i zmarzłas ?? jakos nie rozumiem jak mozna w 21 wieku nie bedac wszak menelem gdzies utknać w centrum miasta !? i w dodatku zmarznać ? nie miesci mi sie to po prostu w głowie !! sa takswóki , lokale autobusy itd.

Mijka pisze:Ja sobie też, bo gdybym wiedziała, że utknę na dworcu, to ubrałabym się nieco cieplej, a nie stricte teatralnie, ech.

bede nie miły !! [:D] ale napisze DOBRZE CI TAK <przytul> A to dlatego, ze choc starsza to widze, ze w tej kwesti sie wiele od mojej córki nie róznisz .Ciagle z nia walcze o ubieranie sie ciepłe , ale nie !! wyglad przede wszystkicm , musi wygladac ładnie , a przeciez oleczenie sie w koc nie jest modne ! [:D] zle sie wyglada , za mało odkryte , za mało widac zgrabnosc i co tam jeszcze w waszych głowach siedzi [:D]
\To szło przewidziec , oczywiscie nie czas oczekiwania bo na ten temat jzu sie wyraziłem , ale ze moga byc kłopoty z transportem

dobra ...tatus juz sobie idzie <glaszcze>
nie ... mus sie jeszcze wrócić ... jak jeszcze napiszesz , ze byłaś z chłopakiem i on dopuscił do tego stanu rzeczy - to gratuluje <brawo>
ale na pewno bylas z kolezanka
Ostatnio zmieniony 27 sty 2010, 09:37 przez Andrew, łącznie zmieniany 2 razy.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 27 sty 2010, 11:54

Andrew pisze:nie ... mus sie jeszcze wrócić ... jak jeszcze napiszesz , ze byłaś z chłopakiem i on dopuscił do tego stanu rzeczy - to gratuluje <brawo>

Mogła też być sama :|

Mijka, na czym byłaś? Ja się czaję na Bliżej w lutym, ale chyba nici z biletów :/
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 27 sty 2010, 12:09

A ja wreszcie byłam na Avatarze. I oczywiście wyprułam się na pół kina gdzie mi do picia z tymi ogonami
No co akurat zdjęłam przykrywkę a oni mi te ogony pod nos, pod samiutki, bałam sie, ze mi w piciu umoczą.

Dobrze, że ludzi nie było jakos tak mnogo, to mniejszy obciach.

Bo wiecie, ja pierwszy raz na 3D byłam
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 27 sty 2010, 12:42

A ja kupiłam małe białe buciki w rozmiarze 0-3 miesięcy, posypię sobie pudrem dla niemowląt i będę wąchać. Mój mąż chodzi szczęśliwy, że chcę dziecko, chyba się nie zrozumieliśmy.
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 27 sty 2010, 13:35

Andrew pisze:jakos nie rozumiem jak mozna w 21 wieku nie bedac wszak menelem gdzies utknać w centrum miasta !?

To sobie, do jasnej cholery wyobraź, że pociąg 00:04 TLK nie przyjechał, a następny jest 4:37. Czy coś się zaczyna kalrować, czy niespecjalnie?

Andrew pisze:sa takswóki , lokale autobusy itd

Pokaż mi jeden lokal w Katowicach czynny do 5 rano, albo nie, nie wysilaj się. Nie pierwszy raz byłam w takiej sytuacji i wiem, że żadnego nie ma.
Taksówka do Gliwic? Fajnie, ale ja nawet jakbym dysponowała w tamtej chwili takim budżetem to wolałabym za to kolejne 2 przedstawienia obejrzeć.

Andrew pisze:a przeciez oleczenie sie w koc nie jest modne ! zle sie wyglada , za mało odkryte , za mało widac zgrabnosc i co tam jeszcze w waszych głowach siedzi

Pominnąłeś w swoim wywodzie kluczową kwestię, dlaczego nie owinęłam się w koc, a wiedząc, że utknę na dworcu, wierz mi, że bym tak zrobiła. Kwestia nazywa się teatr, do którego, mimo wszystko, pewien dress code, obowiązuje.

Andrew pisze:nie ... mus sie jeszcze wrócić ... jak jeszcze napiszesz , ze byłaś z chłopakiem i on dopuscił do tego stanu rzeczy - to gratuluje

Nie mam chłopaka, więc pudło, i byłam sama, więc kolejne.

lollirot pisze:Mijka, na czym byłaś? Ja się czaję na Bliżej w lutym, ale chyba nici z biletów

Teatr Praga z Warszawy i Elling. Naprawdę rewelacja!
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 27 sty 2010, 14:42

cześć pracy, rodacy.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 27 sty 2010, 14:56

Ted, jak tam starania nad potomkiem?
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 27 sty 2010, 15:10

na razie starania nad podwieszanym sufitem :)

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 sty 2010, 15:19

Mijka pisze:To sobie, do jasnej cholery wyobraź, że pociąg 00:04 TLK nie przyjechał, a następny jest 4:37. Czy coś się zaczyna kalrować, czy niespecjalnie?

To dalej niczego nie zmienia ! jak dla mnie i nie rozumiem agresji , ale moze tylko ja to tak odbieram

Mijka pisze:Taksówka do Gliwic? Fajnie, ale ja nawet jakbym dysponowała w tamtej chwili takim budżetem to wolałabym za to kolejne 2 przedstawienia obejrzeć.

nie przesadzas w sylwestra z bytomia (dolomitów ) do mnie 26 km zapłaciłem 32 zł z katowic do Gliwic jest znacznie mniej . I az dziw i kiepskie wytłumaczenie na kogos kto marznie tyle godzin . Ale ... nie mój cyrk i nie moje małpy [:D]

Mijka pisze:Pominnąłeś w swoim wywodzie kluczową kwestię, dlaczego nie owinęłam się w koc, a wiedząc, że utknę na dworcu, wierz mi, że bym tak zrobiła. Kwestia nazywa się teatr, do którego, mimo wszystko, pewien dress code, obowiązuje.

Chyba zbyt dosłownie odebrałaś słowo koc ! mi chodzilo o ubranie sie odpowiednie , co nie ma nic wspólnego z tym , ze sie wychodzi do teatru .
Mijka pisze:Nie mam chłopaka, więc pudło, i byłam sama, więc kolejne.

przykro mi , ze tak ładna kobieta nie ma z kim isc do teatru i musi isć sama <przytul> Musisz byc samotna <przytul>

Ale juz sie nie gniewaj - tak sobie wylałem na papier co myslę , w koncu to "wyraź"
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 27 sty 2010, 15:23

Andrew pisze:sylwestra z bytomia (dolomitów ) do mnie 26 km zapłaciłem 32 zł

raczysz kpić :) Ja z Będzina do siebie kiedyś (6 km) płaciłem w weekend ok 30 zł (jakiś czas temu), w środku nocy. A mnożnik w sylwestra idzie razy dwa albo trzy.

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 27 sty 2010, 15:24

Andrew pisze:mnie 26 km zapłaciłem 32 zł z

Ale Wy macie tanio.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 sty 2010, 15:26

podac nr do operatora tych taksówek ? Ty Ted przestan powatpiewac w to co pisze , bo ja sie mało kiedy wygłupiam jak i pisze bzdury !!
acha taksówki to "RABAT"ZADZWON I SAM SPRAWDZ - podajac trase bytom ruda slaska !! no dawaj !!
Co do reszty twojego posta w kwesti jakiegos mnoznika - piszesz brednie - co nie znaczy , ze u Ciebie tak nie ma , bo moze i jest , ale w takim razie kto jedzi takimi taksówkami ?
Sprawdzilem - wychodzi podobna odległosć. Katowice - Gliwice [:D]

Dzindzer pisze:Ale Wy macie tanio.

Mysle , jestem przekonany, ze wszedzie sa tansi i drożsi operatorzy . Ja tam problemu z ich znalezieniem nie mam . hołk ! <piwko>
http://www.taxirabat.pl/
Macie i nie mówcie , zem zły człowiek <diabel>

a tu cennik
http://www.taxirabat.pl/stroszek.pdf
Widzisz TEDZIU z stroszka to jest 11 km od centrum bytomia do ciebie do sosnowac tylko 50 ZŁ [:D] i co kopara opadła - stawiasz piwo
Ostatnio zmieniony 27 sty 2010, 15:41 przez Andrew, łącznie zmieniany 5 razy.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 27 sty 2010, 16:16

Andrew pisze:Mysle , jestem przekonany, ze wszędzie są tańsi i drożsi operatorzy

Oczywiście. Ceny w różnych miastach też są różne.

W Tedowe mi ciężko uwierzyć.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 sty 2010, 16:23

Wezmy Poznan i niedziele z dworca na giełde taxi płacimy około od 30 do 36 zł , ale to trzeba wiedziec po kogo zadzwonic [:D] jak bym wzioł tą z pod dworca co stoi to koszt jest 3 x taki <diabel>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 27 sty 2010, 18:06

lollirot pisze:kupiłam małe białe buciki w rozmiarze 0-3 miesięcy, posypię sobie pudrem dla niemowląt i będę wąchać.
Chyba nie kumam :|
Andrew pisze:jestem przekonany, ze wszedzie sa tansi i drożsi operatorzy . Ja tam problemu z ich znalezieniem nie mam .
To znajdź mi takiego w Warszawie, bo ja też cen zazdroszczę. Najtańsi jakich ja kojarzę to 1,60 zł w taryfie dziennej za 1 km.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 27 sty 2010, 18:07

księżycówka pisze:Najtańsi jakich ja kojarzę to 1,60 zł w taryfie dziennej za 1 km.

Ja czegoś tak taniego u mnie nie znalazłam. A ceny to u nas sa chyba podobne do tych warszawskich. Czasami jeździłam

Wróć do „Wszystkie inne tematy”