Zaq pisze:On nie może żyć bez tego forum.
Być może będzie musiał się nauczyć żyć bez tego forum.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Imperator pisze:Ładną antyreklamę mi robisz. Przedstawiasz mnie w negatywnym świetle.
Zaq pisze:Nie ma szans.
Tomasso pisze:A co do Teda, to juz jest na 100% pewny, ze sie znamy osobiscie
NieTomasso pisze:Ksiezycowka mozesz sie nie wtracac?
Bo sam je stanowi?Mijka pisze:Impek, wybacz zakochanej po uszy, wiesz jak to z takimi bywa, zresztą Ciebie się nie da w negatywnym świetle przedstawić
Pegaz pisze:więc nie widzę nic dziwnego w tym że miał by się znowu pojawić.
11. Za nieprzestrzeganie regulaminu użytkownikowi grozi:
• ostrzeżenie,
• usunięcie posta niezgodnego z regulaminem,
• zakaz czynnego udziału w dyskusjach (brak możliwości dodawania postów)
• całkowity zakaz wstępu na forum (ban).
W przypadku recydywy, czyli ponownego popełniania tych samych błędów, wartość ostrzeżenia zostaje pomnożona dwukrotnie. W przypadku trzykrotnego dotarcia do granicy czterech ostrzeżeń jednocześnie (zakaz wejścia na forum) kolejna kolekcja czterech ostrzeżeń skutkuje banem dożywotnim.
Tylko w gestii administratora / moderatora leży, którą z powyższych opcji wybierze.
księżycówka pisze:Wiem doskonale
księżycówka pisze:Co to DMR?
Dzindzer pisze:Nie ma czegoś takiego jak fajne mrozy
To se wątp. Nie mam humoru na głupie dyskusje dziś. Miałam koszmarny dzień i najbardziej przeraża mnie to, że jeszcze się nie skończył. Chyba się też zarażam od mojego.Imperator pisze:Śmiem w to wątpić.
Czyli i tak nic nie rozumiem. Czemu więc na inne filmy w IMAXie są zniżki, a na ten nie ma?Mijka pisze:Digital Media Remastering, to sygnał, że film został niejako przystosowany/zmieniony, żebyś go mogła właśnie IMAXie obejrzeć w technologii 3d. Tylko, że to nie jest to samo, co zwykły podział na wersję analogową i cyfrową. W kinach IMAX ekran jest zupełnie inny, okulary są inne, także i wersja (w sensie technologicznym, taśma itp.) filmu musi być inna.
Co za okropieństwoImperator pisze:A nie lubisz, jak Cię R. dotyka kostką lodu po rozgrzanym ciele, a Ty masz zawiązane oczy?
księżycówka pisze:Czemu więc na inne filmy w IMAXie są zniżki, a na ten nie ma?
Dzindzer pisze:Cytat:
Ale fajne mrozy.
Nie ma czegoś takiego jak fajne mrozy
A gdzie ja tak niby napisałam?Mijka pisze:To ja z kolei pierwsze słyszę, że w Cinema City są zniżki na jakikolwiek film 3d w promocji Orange
Może właśnie dlatego, że nie ma 20 lat i jest stary i może na coś chory?Mati pisze:dziadek nie ogarnia to jest szok
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 145 gości