Też o tym myślępani_minister pisze:To zrób doktora, lepszy jest niż dwóch magistrów
Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
dlatego ja kupuje spodnie tak, bym mógł je na upartego ściągnąć tylko z rozpiętym guzikiem
haha
ja kiedyś kucnąłem i mi spodnie trzasnęły na kolanach...w parku...dobrze, że to ciepło było, to mogłem wcielić się rolę "modnego" chłopca w "poprzecieranych" spodniach
nie lepiej było wziąć avile? więcej bajerów, podobna cena...
dzisiaj mam jakieś urojone NPM
wszystko mnie wkurza...
Imperator pisze:Gorzej będzie, jak się zepsuje przy okazji, gdy jakaś ponętna dziewczyna będzie chciała się zapoznać ze mną bardzo blisko.
dlatego ja kupuje spodnie tak, bym mógł je na upartego ściągnąć tylko z rozpiętym guzikiem

księżycówka pisze:Imperator napisał/a:
Dziś w pracy spodnie mi się rozdarły prawie centralnie na dupie. Ale wstyd.
Kurcze mi się to nigdy nie zdarzyło, a Tobie z tego co pamiętam to już nie pierwszy raz
ja kiedyś kucnąłem i mi spodnie trzasnęły na kolanach...w parku...dobrze, że to ciepło było, to mogłem wcielić się rolę "modnego" chłopca w "poprzecieranych" spodniach

Mijka pisze:Ja mam Samsunga Corby. Trochę się przyzwyczajam jeszcze do dotykowego ekranu i dziwnych rozmiarów, ale funkcje mi się podobają
nie lepiej było wziąć avile? więcej bajerów, podobna cena...
dzisiaj mam jakieś urojone NPM
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Koteccek pisze:Cóż...jeśli będzie jej chodziło o bardzo, ale to bardzo bliską znajomość (wiemy o co chodzi) to akurat to byłoby Ci na rękę
Gdeyby zepsuł się zapięty, to byłby problem.

księżycówka pisze:Kurcze mi się to nigdy nie zdarzyło, a Tobie z tego co pamiętam to już nie pierwszy raz
Ciekawe kiedy.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- ksiezycowka
- Weteran
Może on mówi o Najświętszej Pannie Maryi?księżycówka pisze:PSM.Mati pisze:dzisiaj mam jakieś urojone NPM
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
- ksiezycowka
- Weteran
Dla mnie telefon nie jest od muzyki. Od przenośnej muzyki jest odtwarzacz mp3. Telefon jest od dzwonienia, wysyłania smsów i czaaaasem mmsów. A z bajerów, na które ja patrzę to ma mieć budzik, kalkulator i kalendarz. A i aparat się czasem przydaje.Mati pisze:a ja lubię bajery, lubię sobie usiąść, włączyć rozpoznawanie muzyki i sprawdzać co mi rozpozna (o taki bajer ma avila np)
Ostatnio zmieniony 18 sty 2010, 22:39 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 1 raz.
Mamcia, jak już mówiłem, to bajer, zabawka
bawią mnie takie rzeczy, jak klocki LEGO
a co do odtwarzacza, to ja nie mam szczęścia do mp3, już kilka zepsułem, poza tym jak mam teraz 2 telefony to nie wiem gdzie bym upchnął to małe coś jeszcze
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
a co do odtwarzacza, to ja nie mam szczęścia do mp3, już kilka zepsułem, poza tym jak mam teraz 2 telefony to nie wiem gdzie bym upchnął to małe coś jeszcze
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Tylko czemu ten odtwarzacz nie może siedzieć wewnątrz telefonu? Po co nosić 2 rzeczy kiedy można jedną? No chyba, ze ktoś jest tak wyczulony na jakość dźwięku, że musimiećjakiś zajebisty odtwarzacz. Dla mnie w zupełności wystarcza do tego telefon z serii SE Walkman.księżycówka pisze:Dla mnie telefon nie jest od muzyki. Od przenośnej muzyki jest odtwarzacz mp3.
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
- ksiezycowka
- Weteran
Bo lubię telefon ładować raz na tydzień lub dwa, a nie co dzień lub co dwa dni. I tak - jakość muzyki też jest ważna przy niektórych utworach.Zaq pisze:Tylko czemu ten odtwarzacz nie może siedzieć wewnątrz telefonu?
A SE bym nie wzięła nawet jakby mi ktoś chciał za to dopłacić.
(Chyba, że tylko po to żebym to komuś odsprzedała z zyskiem jeszcze.
księżycówka pisze:I tak - jakość muzyki też jest ważna przy niektórych utworach.
Zgadzam się. Jakoś muzyki ma znaczenie. Chyba że się go używa na głośnej ulicy wtedy małe ma znaczenie.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
- ksiezycowka
- Weteran
Tak, zapominam, że niektórzy mają tylko kieszenie do dyspozycji...
no teraz nosze kabure na pasku, ale do kieszeni schowam drugi tel, gumy i nie ma miejsca na rece nawet
Też mam Avile, ale pisanie sms-ów na tym telefonie to dramat.
eee tam. pisze na qwertu i nie mam problemu
a muzyczka z avili na sluchawkach jest na na 5

- pani_minister
- Administrator
Ja też Samsunga, H1
Telefon jest od dzwonienia, wysyłania smsów i czaaaasem mmsów
Zawsze tak miałam. Nawet smsów nie wysyłałam zresztą, wolałam przez neta, zamiast na klawiszach wystukiwać. A teraz spodobało mi się, że w jednym miejscu mam powiadomienia o mailach, smsach, zmianach statusu znajomych, że więcej niż przyzwoite zdjęcia robi (a nawet automatycznie łączy je w panoramki), że GPS pokazuje mi, gdzie jestem i przy okazji lokale i sklepy w okolicy, że pamięci ma tyle, że bez problemu wgram masę muzyki i w cholerę plików (i słuchawki / dźwięk ma porządne), że bez mojego udziału importuje różne różności (i na przykład w kalendarzu automatycznie mam wszystkie urodziny znajomych zapisane po imporcie z fejsbuka / bebo innych takich badziewi), że WiFi ma, co dla mnie bywa bezcenne, że jak jeszcze coś sobie wymyślę - to ściagnę w dwie minuty. Nigdy nie miałam takiego - więc teraz gadżetomania w rozkwicie
Co nie zmienia zresztą faktu, że mój poprzedni telefon, mimo iż nie miał nawet czwartej częsci tych gadżetów, był o niebo ładniejszy. Ale teraz nic ładnego nie ma

Ostatnio zmieniony 18 sty 2010, 23:44 przez pani_minister, łącznie zmieniany 3 razy.
- ksiezycowka
- Weteran
A ile ten telefonik już ma?Aniess pisze:Ja używam mp3 w telefonie i ładuję go góra
2 razy w tygodniu.
Też mam Avile, ale pisanie sms-ów na tym telefonie to dramat.
Mam nadzieję, że mnie to nigdy nie dopadniepani_minister pisze:gadżetomania w rozkwicie
Co do telefonów to przeraża mnie fakt, że od koniec roku kończy mi się umowa i będę musiała jakiś nowy wybrać, a na rynku dosłownie nic dla mnie nie ma.
- kot_schrodingera
- Weteran
i tu się moja droga mylisz, jest dla ciebie światełko w tunelu http://technologie.gazeta.pl/technologi ... _lupa.htmlksiężycówka pisze:na rynku dosłownie nic dla mnie nie ma.

Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- ksiezycowka
- Weteran
? to sie zwyczajnie nie opłaca
lepiej miec tel na karte gdy mialem abonament w era , to rachunki przychodziły po od 80 do 160 zł na miesiac , dzis mam pley doładowuje za 30 zł i starcza na dwa miesiace jak nie wiecej .. a tak samo dzwonie
[ Dodano: 2010-01-19, 07:39 ]
telefon ma miec wszystko ! bo na diabła jest taki duzy
mój syn ma 3 odtwarzacze mp-3 same markowe , ale zaden nie gra tak dobrze nie ma tak dobrego dzwieku jak moja nokia i jej oryginalne sluchawki po wpieciu sluchawek z mp-3 pleyera juz jest gorzej . a ładowanie codzienne - ludzie w tej kwesti mnie smiesza , tak jak by spac chodzili raz na tydzien , idziesz spac tel wlacasz do ładowania , co za problem
?
i tak dlaczego wszystko ?
bo nie musze miec przy sobie
mp-3
aparatu foto
nawigacji
zegarka
laptopa
wszystko to co potrzebuje mam w telefonie , czyli w jednej rzeczy

[ Dodano: 2010-01-19, 07:39 ]
księżycówka pisze: Dla mnie telefon nie jest od muzyki. Od przenośnej muzyki jest odtwarzacz mp3. Telefon jest od dzwonienia, wysyłania smsów i czaaaasem mmsów. A z bajerów, na które ja patrzę to ma mieć budzik, kalkulator i kalendarz. A i aparat się czasem przydaje.
telefon ma miec wszystko ! bo na diabła jest taki duzy
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
i tak dlaczego wszystko ?
bo nie musze miec przy sobie
mp-3
aparatu foto
nawigacji
zegarka
laptopa
wszystko to co potrzebuje mam w telefonie , czyli w jednej rzeczy

Ostatnio zmieniony 19 sty 2010, 07:41 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Witamy w XXI wiekuksiężycówka pisze:Ja tylko w miarę bezboleśnie, bo dość powoli się przyzwyczaiłam, że komputer służy też do oglądania filmów i słuchania muzyki (TV i radia więc prawie nie używam), ale dopiero ostatnio odkryłam, że np można oglądać seriale online i był to dla mnie szok.
Bo można zaoszczędzić. No, ale nie każdy musi oszczędzać.księżycówka pisze:I nie uznaję takich rzeczy jak skype, bo ja mam telefon to po co mi to?
Dlaczego będziesz musiała?księżycówka pisze:Co do telefonów to przeraża mnie fakt, że od koniec roku kończy mi się umowa i będę musiała jakiś nowy wybrać, a na rynku dosłownie nic dla mnie nie ma.
księżycówka pisze:A ile ten telefonik już ma?Pisanie smsów jest prawie na wszystkim już dramatem swoją drogą.
No z rok już z tego co pamiętam.
Nie jesteś sama dla mnie pisanie sms-ów też w ogóle jest ciężkie
Widzę, że samsungi tu przeważają, mój obecny jest już trzecim z kolei samsungiem jakiego posiadałam, pierwszy się rozwalił po 3 latach, teraz się go już włączyć nie da, drugi mi po roku ukradli, ten obecny na razie się sprawuje
Skoro o telefonach mowa. Ja co prawda nie mam aż tak wypasionego (NOKIA 6300), ale ma to co "do szczęścia" mi potrzebne: budzik, kalendarz, notatnik, kalkulator, MP3 no i aparat (średniej jakości niestety). Ale jest bardzo wygodny w użyciu i wytrzymały (zaliczył przypadkiem już kilka gleb
).
Mam go na umowę, nie w abonamencie, ale w Plus Mix. Umowę przedłużałam w zeszłym roku (i tym samym wzięłam se ten telefonik). Jak dla mnie umowa korzystna i oszczędna. Fakt- trzeba latać za kartami doładowującymi, ale wolę to niż abonament.
Mam go na umowę, nie w abonamencie, ale w Plus Mix. Umowę przedłużałam w zeszłym roku (i tym samym wzięłam se ten telefonik). Jak dla mnie umowa korzystna i oszczędna. Fakt- trzeba latać za kartami doładowującymi, ale wolę to niż abonament.
Ostatnio zmieniony 19 sty 2010, 15:15 przez Koteccek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”