Że dziś jakoś tak ślicznie wyglądam i humor mam super

Że nie spędziłam całą noc na czytaniu mang po angielsku chociaż nie znam angielskiego!
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

Ale i tak utrzymuję, że nie znam i już

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Elspeth pisze:Ze jutro zaczynam kurs anglika, ktory docelowo ma mi pomoc w uzyskaniu certyfikatu, a co za tym idzie w pozniejszym czasie pomoc w dostaniu sie na niesprecyzowany jeszcze licencjat
pracocholik pisze:Powiedz coś więcej - jaki certyfikat, jak ma kurs wyglądać?
Elspeth pisze:Certyfikat CAE, kurs na razie zaawansowanego angielskiego, bo juz nie zdaze sie przygotowac do grudniowego terminu egzaminu, a potem od stycznia zaczne kurs stricte przygotowujacy do egzaminu czercowego, chyba ze jakims cudem dostane oswiecenia i bede gotowa do egzaminu juz w marcu![]()
![]()
Dzindzer pisze:Czy Ty sugerujesz, ze ja w ogóle posiadam niefajna
Dzindzer pisze:Ja nie jestem taki burżuj by aż 3 zeta wydawać na fatałaszki
Ooo, to można jeszcze taniej
kupić?
Dzindzer pisze:Nie wiem. No dobra przyznam się. Kupuje dużo drożej, ale udaje biedna dziewkę. Bo Pracocholik pisał, ze bogaci bałamucą młode biedne dziewki i ja tak wabie tych bogatych bałamuciciel, a jak przeczytałam, ze teraz więcej zarabiasz to postanowiłam mymi ubogimi wdziękami cie omamić, a jak nie Ty to może inny bogacz sie złapie
Imperator pisze:A mnie cieszą zapasy wina.
Imperator pisze:
Wiesz, dla mnie, bogacza seks z biedną dziewką w stodole na sianie to fantazja.
Leśny Dziadek pisze:Imperator napisał/a:
A mnie cieszą zapasy wina.
mnie też
Dzindzer pisze:Impka to rozumie, ale ciebie nie. Czemu cieszy cie cos czego nawet nie pijasz
Dzindzer pisze:czemu cieszy cie cos czego nawet nie pijasz
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 100 gości