Yasmine pisze:moja "teściowa" ma syndrom matki Błażeja

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
cześćYasmine pisze:Cześć Wam
brawo brawo brawoYasmine pisze:dostałam się na tą magisterkę z biotechnologii
Też będę mieć ten problem od 1.10, bo do praktyk dojdą mi studiaYasmine pisze:Że też doba nie ma chociaż tak z 30 godzin!
Ja też. Taka wczesna jesień to najlepsza pora roku.Imperator pisze:Uwielbiam wrzesień.
uderz w stół a nożyce się odezwą
gdybym tutaj naparzał do obcych co mi ślina na język, to na pewno bym poszedł
pani_minister pisze:A teraz wytłumacz nożycom jakoś logicznie, dlaczego mają iść gdzieś indziej to robić
Dzindzer pisze:Cytat: Poza tym mam alergię na tryb rozkazujący.
To znaczy, ze jak zacznę ci rozkazywać to zaczniesz kichać, usmarkasz się i pójdziesz stąd
FrankFarmer pisze:gdybym tutaj naparzał do obcych co mi ślina na język, to na pewno bym poszedł.
Imperator pisze:Uwielbiam wrzesień.
Dzindzer pisze:To znaczy, ze jak zacznę ci rozkazywać to zaczniesz kichać, usmarkasz się i pójdziesz stąd
Marissa pisze:Dzindzer napisał/a:
Cytat: Poza tym mam alergię na tryb rozkazujący.
To znaczy, ze jak zacznę ci rozkazywać to zaczniesz kichać, usmarkasz się i pójdziesz stąd![]()
lollirot pisze:Właśnie naparzasz.
Czekam na kolejne pomyje w kierunku tekstu o alergiiBardzo to przyjemne, moze nawet kiedys powiem na kogo te pomyje lecą
pani_minister pisze:W odpowiedzi na Twój post
a jedynie kopiuj-wklej.
Widać stąd wyraźnie, że powyższe riposty to jedynie anse i ataki osobiste na nick. Nie na tekst.
Czuję smak zwycięstwa
pani_minister pisze:Hmmm. Zauważyłam też, że coraz częściej w odniesieniu do Frankowych wypowiedzi używam słowa kuriozalny.
pani_minister pisze:Zauważyłam też, że coraz częściej w odniesieniu do Frankowych wypowiedzi używam słowa kuriozalny.
pani_minister pisze:PS. Post Franka to zedytowany fragment priva ode mnie
lollirot pisze:A jakie ja mam mgły na tym moim zadupiuSzkoda, że opcja "herbatka na bulwarach o 7:00" nam się skończyła.
FrankFarmer pisze:To fantastycznie, bo gdyby ktoś tutaj stwierdził, że jestem spoko i pasuję do grupy wzajemnej adoraji, zwanej gdzie indziej prywatnym folwarkiem, to zapewne pomyślałbym o udaniu się do psychiatry.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 267 gości