księżycówka pisze:To ja pójdę po herbatę.
A ja po kawę.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mati pisze:sosikiem
Mati pisze:buraczki
Mati pisze:cebulką
A jak tam twój poziomik testosteronku?Mati pisze:kompocik
Blazej30 pisze:bo nie jadłaś
przyrządzonych przez moją matkę.
Zaq pisze:A jak tam twój poziomik testosteronku?
No offence, Mati
Imperator pisze:schabu ze śliwkami
Mati pisze:na podstawie jednego wieczoru...pfff nawet nie, na podstawie jednej sytuacji oceniasz atrakcyjność mojego życia? proszę Cie Andrew, nie bądź śmieszny...
Imperator pisze:![]()
Moja ciotka za to jest "mistrzynią" w przyrządzaniu schabu ze śliwkami. Kiedyś jak to jadłem, to autentycznie się rozglądałem za doniczkami na oknie - może kwiatkom lepiej by się przysłużyło takie pożywienie...
Sokolica pisze:A ja z cukrem ale co poradzić gdy ktoś sól w cukierniczce trzyma
Andrew pisze:siedziec na ławce miedzy blokami i dlubac slonecznik wieczorem - proszę Cie znalazł bym conajmniej 10 innych ciekawszych rzeczy by robic ...moze jeszcze na trzepaku przesiadujesz
Andrew pisze:no dobra ...juz sie nie gniewaj <browar>
Yasmine pisze:a ja powinnam prostować i spinać włosy, dodawać mniej mąki do ciastek(kiedy wszystkim innym smakują) itp. Oczywiście powinnam także chodzić do kościoła. A najgorsze jest to, że jest w tym wszystkim tak miła!
Yasmine pisze:Miałam już dość upałów. One już nie dla mnie. Starzeje się.
Sokolica pisze:To fakt, sąTakie wredoty co to specjalnie pułapki na ludzi zastawiają
Yasmine pisze:I ciesze się, że idzie jesień. Miałam już dość upałów. One już nie dla mnie. Starzeje się.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 289 gości