Biedni Amerykanie. Nie wiedzą co to socjalizm prawdziwy.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
lollirot pisze:
Szybko! Czy można w wordzie pisać bokiem? Znaczy żeby tekst szedł od dołu do góry, jakby była kartka przekrzywiona? Rozumiecie?![]()
lollirot pisze:Czy można w wordzie pisać bokiem?
lollirot pisze:czy w temacie skrzynek na narzędzia panują jakieś trendy? Są jakieś szczególnie pożądane modele de-lux?![]()
Mijka pisze:I co, tydzień wstawania o 5:40 do pracy za mną, nie jest tak źle.
Nemezis pisze:Mogę już umrzeć... Nie, ja nawet chcę.
Nola pisze:a czym się zajmujesz tak w ogóle, bo chyba coś przeoczyłam ;>
księżycówka pisze:Słuchaj jej Nemezis. Co jak co, ale Olivka akurat na tym się zna żeby się pozbierać (ja robię za dowód)![]()
PFC pisze:Nie dość, że matka się chce wieszać, to jeszcze i "siostra".![]()
PFC pisze:Zresztą lepiej jak się złe rzeczy dzieją, jak się jest młodym (i nie tylko mam zdrowie na mysli). Łatwiej się znosi i regeneruje.
Nemezis pisze:No dobrze, tylko, że to nie jest typowe rozstanie. My oficjalnie jeszcze ze sobą jesteśmy, on przychodzi i pomaga mi robić okłady wieczorami, robi mi zakupy, a jutro idziemy na ślub i wesele dobrze znanej zakochanej parki. On się czuje w tym momencie w obowiązku być przy mnie i mi pomagać. Ja się czuję w silnej potrzebie czucia Go obok siebie. Bywa naprawdę miło, ale boli jak cholera, gdy czuję, że pocałunki mają smak tych ostatnich....
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 211 gości