Wyjazd z chłopakiem na wakacje
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Wyjazd z chłopakiem na wakacje
Mamy plany z moim chłopakiem żeby na tydzień wyjechać na wakacje nad morze, ja mam 17 lat (prawie) a on kończy w sierpniu 18. Chciałabym się zapytać jakie mogą wyniknąć trudności z faktu że nie jesteśmy osobami pełnoletnimi?
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Do zakweterowania wymagają dowodu osobistego, jak będzie miał tymczasowy to nie będzie problemów. Chyba, że to będą prywatne kwatery, które zarabiają na lewo, wtedy nie powinno być żadnych.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran
Nexus7 pisze:Zawsze zostaja . Moze cos sie zmienilo, jezdzilem od 16-tego roku zycia i nie przypominam sobie, zeby kiedys ktos mnie sprawdzal.
no wiec skoro mozna na polu namiotowym to i mozna w innym lokum nigdy bie mialem z tym problemu wtedy kiedy wyjmowalem legitymacje szkolna jak i potem i teraz
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:no wiec skoro mozna na polu namiotowym to i mozna w innym lokum nigdy bie mialem z tym problemu wtedy kiedy wyjmowalem legitymacje szkolna jak i potem i teraz
Andrew, od czasu kiedy Ty miałeś legitymację szkolną, czasy się trochę zmieniły
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
ma dowód tymczasowy, ale ja nie mam. A wyrobić już nie zdążę bo trzeba miesiąc minimum czekać. Ale mi się że jeżeli rezerwując otwarcie powiemy co i jak to na miejscu problemu nie powinno być.
Ostatnio zmieniony 01 lip 2009, 23:45 przez AJJ, łącznie zmieniany 1 raz.
AJJ pisze:A wyrobić już nie zdążę bo trzeba miesiąc minimum czekać.
Ja dzisiaj składałam wniosek i mam czekac równiuśki miesiąć.
AJJ pisze:Ale mi się że jeżeli rezerwując otwarcie powiemy co i jak to na miejscu problemu nie powinno być.
Myślę, ze jak ustalisz wstępnie i pójdą na rękę to problemów nie będzie.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”