pani_minister pisze:Ja miałam 22![]()
to ja pytam JAK?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:Ale ja pytam jak?
Blazej30 pisze:podobnie mam z przyjaciółkami. co to za randka
eng pisze:nuuuudy ... bez seksu to nie randka a jedynie spotkanie towarzyskie
Ja tak mam standardowo ;PMati pisze:żebym na śniadanie jadł obiad
Łapaćpani_minister pisze:Ale wystarczy, że ktoś do szkoły wcześniej pójdzie, jakimiś zdolnościami się wykaże, zerówkę przeskoczy czy inną klasę i nie powinno to być szczególną sztuką. Jakiś ITS można sobie jeszcze na studiach załatwić - i już.
Prawdziwy szok przeżył sześcioletni kibic Celtiku, który marzył o replice bramkarskiej bluzy z nazwiskiem Łukasza Załuski. Okazało się, że w klubowym sklepie nikt nie słyszał o nowym bramkarzu The Bhoys.
Piłka nożna
- Załuska jest świetnym bramkarzem dlatego chciałem mieć jego nazwisko na koszulce - cytuje sześcioletniego Matthew, The Sun.
Jakież było jego zdziwienie gdy od pracownika klubowego sklepiku usłyszał. Załuska? Nigdy o nim nie słyszałem? W sukurs małemu fanowi polskiego bramkarzy przyszła mama Elaine, która przekonywała zdziwionych pracowników, że w grudniu podpisał kontrakt z Celtikiem. - Długo nie mogli nam uwierzyć - mówi.
Czy to oznacza, ze bedzie jeszcze wiecej cytatow i madrowania wszelakiego?PFC pisze:W dniu dzisiejszym forum wzbogaciło się o magistra stosunków międzynarodowy.
<uscisk> gratki stary <browar> praca o ofensywie TethPFC pisze:W dniu dzisiejszym forum wzbogaciło się o magistra stosunków międzynarodowy.
nie po to Pan stworzył niewiastę by ją tak marnować. randka bez włożenia ręki za bluzkę to nie randka. pewnie niedługo zacznie ci się zwierzać że szuka chłopaeng pisze:tez tak sądzę, i z kolegą można tak czas spędzić ...
stary, jakby na randce seksu nie było kasę kazałbym jej zwracaćMati pisze:odezwali sie randkowicze![]()
![]()
![]()
Blazej30 pisze:stary, jakby na randce seksu nie było kasę
kazałbym jej zwracać
Blazej30 pisze:randka bez włożenia ręki za bluzkę to nie randka.
pewnie niedługo zacznie ci się zwierzać że szuka chłopa
Imperator pisze:Fajnie się czyta takie "porady fahofcuff"
PFC pisze:W dniu dzisiejszym forum wzbogaciło się o magistra stosunków międzynarodowy.
Wujo Macias pisze:Ale tez nie idzmy w druga strone...
Wujo Macias pisze:Czy to oznacza, ze bedzie jeszcze wiecej cytatow i madrowania wszelakiego?(chociaz uczciwie sie przyznam, ze erudycji zazdroszcze i tego typu przytyki biora sie z czystej zawisci)
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 276 gości