lollirot pisze:A w Knurowie byliśmy.
To faktycznie niedaleko
Terminy mnie goniące - to wkurza.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Dzindzer pisze:Ale wsiury,
jasne, 3 pasy w jedną, 3 w drugą stronę, spełnia wymogi autostrady, wszędzie światła i pełnka kultura i ograniczenie do 50 ? kto to będzie respektował, brak uzasadnienia do takich sztucznych ograniczeń.Dzindzer pisze:kto by inny w miejscu gdzie jest ograniczenie do 50 jechał 50
Dzindzer pisze:Że się nie wyspałam mnie wkurza
Eng pisze:No nie da się ukryć że 70% to przyjezdni i gubią się w zawiłościach miasta.
No nie da się ukryć że 70% to przyjezdni i gubią się w zawiłościach miasta.
eng pisze:jesli 30tu jedzie normalnie czyli 100 a jeden 50tką to kto stanowi większe zagrożenie dla ruchu ?
Dzindzer pisze:Myślałam, ze z innych miast, takich które maja światła i skrzyżowania i ulice kilku pasmowe tez przyjeżdżają
Tacy też są wkurzający, bo szarpią zamiast jechać płynnie i wykonują niebezpieczne manewry, nie używając kierunkowskazów bardzo ryzykują wciskając się np. między dwa inne samochody na grubość lakieru przy 80km/h ...Imperator pisze:No ale lepsi są cwaniaczkowie, którzy wpychają się na chama wszędzie. Och, jak oni to nie umieją jeździć, jacy wspaniali. Jest korek, jedzie taki pasem dla autobusów, a potem wpycha się tuż przed światłami. Jaki on sprytny, no...
księżycówka pisze:Tu jest masa miejsc gdzie te 50 to bzdura i zagrożenie ruchu zwyczajnie.
eng pisze:Owszem, ale to miejsce jest specyficzne jeśli chodzi o zachowania na drodze.
eng pisze:możeby ktoś mi zafundował wreszcie porządny urlop ?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 171 gości